- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
..... a co takhle napsat, v čem spočívá ten rekord, který dosáhla tři roky po vytvoření dortu? Nějak jsem se to v tom článku nedočetl....... O čem je tedy ten článek, když tam není uvedena ta hlavní informace ?
je k nakousnutí, mňam . Škoda, že nebude "moc chutný" (viz. diskuze) .
je jistým přitažlivým způsobem sympatičtější materiál pro architektonický model, než třeba taková balza a centafoam. Akorát v případě užití čokolády by se mi po kritikách vrátila asi tak méně než polovina toho, co bych odevzdal, a ještě se stopami lomu a okusu.
..ale chutny moc ne. Ocenuji to jako pekny model. Ne uz tak moc jako cukrarsky vyrobek. Tato modelovaci hmota je zlo. Zakladnim pravidlem cukrarskych soutezi je, aby dany vyrobek byl jedly. Predpokladam, ze by se dalo najit vice materialu, ktere vas po pozreni hned nezabiji a bude se z nich dobre sochat. To z nich ale nedela dobrou cukrarskou surovinu.
Dobrý den,
velice mne potěšilo, že jsem nalezla i tuto diskuzi ke článku a reakce vás všech.
Opravdu mne rozveselily komentáře typu: ham-slíznutí cukrářky :D...
Abych reagovala na dotazy či názory všech,vynaznažím se odpovídat bez přeskakování :
O cizině jsem již přemýšlela. Komunikativně umím anglický jazyk i německý, ovšem jak zmiňujete - v Čr mám již partnera a tak je těžké rozhodování ... ovšem jak říkáte půl rok není tak dlouhá doba , ale to bych nemohla být povahou "poseroutka"....:) Zda se uplatním i v Čr je nyní otázkou - narazila jsem i na potencionální zaměstnavatelé, kteří mne odmítli "že jsem příliš dobrá" a tedy mne nechtěli přijmout, tedy jak se říká "každý dobrý skutek bývá po zásluze potrestán" :P. ..ale toto chování jsem v některých případech předpokládala.
Ať se rozhodnete tak nebo tak, každopádně držím palce.
Ona je otázka, jak moc to bude chutné... je to hlavně na efekt, ne na chuť, ale nádhera.
Moje slova...
Šikovná a k tomu moc hezká.
Škoda, že tu není, co teď dělá, jak se uplatnila...