- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Včera večer jsem vytvořila variantu s borůvkama a místo čokoládových sušenek jsem dala karamelový Lotusky a teď mám co dělat, abych se od něj odtrhla. Příště ho dám ale místo do dortové formy do malých misek (jako se dává pudink), aby měl každý svoji porci, protože je pravda, že sušenky na okrajích mají tendenci se drolit.
vážení, já teda nevím jak Vám, ale tvarohu je na to málo, sušenkovej korpus ja ne prd, rotože se při promíchávání urval. Tak doufám, že aspoň ta želatina to nechá zatuhnout a bude to jedlý promýchaný celý i se sušenkava. Alehký? Nevím teda jak se to někomu podařilo udělat lehce. Ale ztrávit přípravou jednoho dortu celý odpoledne... na to se mužu .....
Tak dortík už mám hotový. Není špatný, ale nějak se mi nepovedla ta želatina, takže příště dám na tvarohový základ jen celé přepůlené jahody. Nebo vyzkouším bez korpusu a nebo dám tvarohový krém do misek a na to jahody.
Nezlob se, ale to je teda doopravdy blbost, cos teď napsal.
Ah jo, už zase korpus z čokoládových sušenek, to je to samé jako když jsou všechny nanuky zalité čokoládou. A čokoládu tu já jíst nesmím, protože na ní mám alergii. A tudíž mi ani nechutná.
Udelejte si korpus podle vasi chuti, u techto nepecenych "cheesecaku" delam nejcasteji karamelovy podklad. Takze susenky Lotusky (belgicke, karamelove) a maslo, takze toetez. Nemusite tam mit cokoladu :)
proč ne. Jenom ještě prosím přihodit informaci, kde se dají koupit máslové sušenky.
Všechny máslové sušenky, co bývaly na trhu (třeba Clubky), jsou již dávno zprasené rostlinným tukem a "máslovou" příchutí...
na fotce jsou totiž keksy Derby které rozhodně máslové nejsou a jejich chuť už dávno není "lahodná"... chjo... no co se dá dělat...