Diskuze

VIDEO: Koho by napadlo grilovat kuře na plechovce s pivem

Grilování celého kuřete s automatickým podléváním zevnitř, to není vychytávka nějaké nejmodernější trouby. To je jednoduchý trik, na který zřejmě přišel český pivař. Svojí originalitou a výsledkem natolik nadchnul i šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, že ho přidal do svých tipů pro letní grilování.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ach jooo

27. 6. 2011 21:30
Trouba...

Pání odbodníci, já jsem tak zaostalá, že to slyším poprvé a tak se vám, zkušených, ptám, zda se to da dělat i v troubě a zda máte někdo zkušenost plechovka vs. lahváč?

0 0
možnosti

saho1

27. 6. 2011 21:38
Re: Trouba...

Ano, já to dělám normálně v troubě a zítra si udělám jedno kuřátko. Ty prsička jsou výborně, šťavnaté...;-D

0 0
možnosti

borivoj

28. 6. 2011 7:34
Re: Trouba...

Mám zkušenost jen s tou plechovkou. Zkusil jsem kdysi v troubě a kuře bylo sice dobrý, ale necítil jsem rozdíl proti kuřeti bez té plechovky. Lepší je to pivo vypít až k tomu hotovýmu kuřeti ;-)

0 0
možnosti