- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Kurzy v Prakulu znám, a nejen s Pohreichem - nadšení redaktorky se nedivím, protože tam opravdu vše funguje, kuchaři mají charisma, pečují o vás a tady zažité principy určitě vylepší vaše vaření...stojí to za to, je báječná zábava.
Uf, to byla makačka dostat na ten Suchdol. Kolik stovek kilometrů že to je? zeptal by se člověk neznalý Prahy. Tak jsou to celé 4 km, slovy: čtyři kilometry od stanice metra.
Třeba šla pěšky v podpadkách. To by byl na Pražandu slušnej výkon.
To je nepodstatní informace
profesionální kuchař ve velkém , kvalitním hotelu v zahraničním vlastnictví. Vařil a vaří skvěle i doma.
Určitý náhled díky tomu člověk má. Pohlreich patří jistě mezi to dobré z české gastronomi, existuje více stejně kvalitních (a mediálně neznámých) kuchařů. Bohužel je jich ale stále málo a proto naprosto souhlasím s drtivou většinou toho, co Pohlreich , někdy i trochu expresivně říká.
Moc bych si přál, abych mohl v Praze, podobně jako třeba v Berlíně , PAříži, nebo Vídni vstoupit do "obyčejné restaurace" a velmi kvalitně se najíst za rozumnou cenu.
Celková degradace stravování začíná na tupém požadavku lidových mas, že suroviny mají být co nejlevnější a končí tristním stavem personálního obsazení českých hospod a restaurací.
PS. Kurzy Kulinářského institutu jsou skvělé a mají svoji cenu, vyzkoušel jsem a těším se na další.(nemusí být nutně s POlhreichem, který byl ale skvělý)
A srovnáváš podobné cenové rozpětí ve všech těch městech? Nemyslím, že by ses tady nedokázal dobře najíst za ceny jako tam....
Musím smeknout před PRAKULEM a spol (Pohl, Karp, Mau...)jak mají udělané PR. 5 lidí tvroří gastro novinařinu v České republice. Gratulace a závidím
dáme do toho limetkovou šťávu a kdo nemá limetku dá do toho citron, a kdo nemá citron dá do toho sojoFku a kdo nemá sojoFku tak tam vrazí cibuli, a kdo nemá cibuli tak tam dá kečup, prohodíme na pánvi. BabYca 4ever
A to je jako k věci, nebo jen máte diskusní průjem?
připadá mi, takhle z venku, že musí mít dost brutální tempo, podle toho, co všechno stíhá. A nebo má tak kvalitní spolupracovníky, že je na ně spoleh a má od určitých záležitostí (hlavně asi provoz restaurací) klid. Taky možnost.
Umí, to je fakt. Je svérázný, taky fakt. Ale bez televize by byl jen jeden z mnoha, taky fakt. Kdo není v médiích, jako by nebyl...
Ze to je v Suchdole,to je fakt dulezita pripominka pro mimoprazske,kteri se vlaci i stovky KM . Ale jeste jedna vec . Kolem ty budovy obcas jedu na kole a tipoval bych to spis na varnu pervitinu .
Oni tam nemaj liberecký párky a plnotučnou hořtici, viď? Tak je to asi fuj =D
bych sousta nepozřela. a to nemůžu myslet už vůbec na jeho slovník
to takový Babica,to je jiná mňamka,co?Krasavec,inteligent,škoda jen,že vaří,jak prase.