Diskuze

Poznala jsem Pohlreicha, jak ho neznáte: na kurzu vaření zazpíval

O kurzu v Prakulu jsem slyšela, že je to jedna velká opíječka. Což rozhodně neplatí. Samozřejmě, máte možnost se zadarmo opít, alkohol je v ceně, ale s ostrým nožem se pak příliš ohánět nelze.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vilemina

12. 7. 2011 11:17
zábavné kurzy

Kurzy v Prakulu znám, a nejen s Pohreichem - nadšení redaktorky se nedivím, protože tam opravdu vše funguje, kuchaři mají charisma, pečují o vás a tady zažité principy určitě vylepší vaše vaření...stojí to za to, je báječná zábava.

0 0
možnosti

Pundit

11. 7. 2011 19:44
Suchdol

Uf, to byla makačka dostat na ten Suchdol. Kolik stovek kilometrů že to je? zeptal by se člověk neznalý Prahy. Tak jsou to celé 4 km, slovy: čtyři kilometry od stanice metra.

0 0
možnosti

Inkvizitor Johny

11. 7. 2011 19:47
Re: Suchdol

Třeba šla pěšky v podpadkách. To by byl na Pražandu slušnej výkon.

0 0
možnosti

Fantomas123

11. 7. 2011 18:52
A kolik ten kurz stojí?

0 0
možnosti

Inkvizitor Johny

11. 7. 2011 19:16
Re: A kolik ten kurz stojí?

To je nepodstatní informace ;-D

0 0
možnosti

pravicovyruger

11. 7. 2011 16:38
Ač nekuchař , pocházím z rodiny , kde je otec

profesionální kuchař ve velkém , kvalitním hotelu v zahraničním vlastnictví. Vařil a vaří skvěle i doma.

Určitý náhled díky tomu člověk má. Pohlreich patří jistě mezi to dobré z  české gastronomi, existuje více stejně kvalitních (a mediálně neznámých) kuchařů. Bohužel je jich ale stále  málo a proto naprosto souhlasím s drtivou většinou toho, co Pohlreich , někdy i trochu expresivně říká.

Moc bych si přál, abych mohl v Praze, podobně jako třeba v Berlíně , PAříži, nebo Vídni vstoupit do "obyčejné restaurace" a velmi kvalitně se najíst za rozumnou cenu.

Celková degradace stravování začíná na tupém požadavku lidových mas, že suroviny mají být co nejlevnější a končí tristním stavem personálního obsazení českých hospod a restaurací.

PS. Kurzy Kulinářského institutu jsou skvělé a mají svoji cenu, vyzkoušel jsem a těším se na další.(nemusí být nutně s POlhreichem, který byl ale skvělý)

0 0
možnosti

BigpetBig

11. 7. 2011 21:48
Re: Ač nekuchař , pocházím z rodiny , kde je otec

A srovnáváš podobné cenové rozpětí ve všech těch městech? Nemyslím, že by ses tady nedokázal dobře najíst za ceny jako tam....

0 0
možnosti

Pavel1978

11. 7. 2011 14:06
PR

Musím smeknout před PRAKULEM a spol (Pohl, Karp, Mau...)jak mají udělané PR. 5 lidí tvroří gastro novinařinu v České republice. Gratulace a závidímR^

1 0
možnosti

laxx

11. 7. 2011 13:46
Správně,

dáme do toho limetkovou šťávu a kdo nemá limetku dá do toho citron, a kdo nemá citron dá do toho sojoFku a kdo nemá sojoFku tak tam vrazí cibuli, a kdo nemá cibuli tak tam dá kečup, prohodíme na pánvi. BabYca 4ever ;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Jean-Luc Picard

11. 7. 2011 14:08
Re: Správně,

A to je jako k věci, nebo jen máte diskusní průjem?

1 0
možnosti

z tohoto mraku nezaprší

11. 7. 2011 13:35
Si říkám, že Pohlreicha musí brzo trefit

připadá mi, takhle z venku, že musí mít dost brutální tempo, podle toho, co všechno stíhá. A nebo má tak kvalitní spolupracovníky, že je na ně spoleh a má od určitých záležitostí (hlavně asi provoz restaurací) klid. Taky možnost.

0 0
možnosti

TondaN

11. 7. 2011 12:39
především

to polreich umí,to ostatní je věc názoru:-)

0 0
možnosti

opportunity

11. 7. 2011 13:06
Re: především

Umí, to je fakt. Je svérázný, taky fakt. Ale bez televize by byl jen jeden z mnoha, taky fakt. Kdo není v médiích, jako by nebyl...

1 0
možnosti

czechdaytrader

11. 7. 2011 12:30
haha

Ze to je v Suchdole,to je fakt dulezita pripominka pro mimoprazske,kteri se vlaci i stovky KM . Ale jeste jedna vec . Kolem ty budovy obcas jedu na kole a tipoval bych to spis na varnu pervitinu . ;-D

0 0
možnosti

ccaaggii

11. 7. 2011 20:36
Re: haha

Oni tam nemaj liberecký párky a plnotučnou hořtici, viď? Tak je to asi fuj =D

0 0
možnosti

kockazpassau

11. 7. 2011 12:23
Při pohledu na něj

bych sousta nepozřela. a to nemůžu myslet už vůbec na jeho slovník

1 0
možnosti

beachside

11. 7. 2011 12:25
Re: Při pohledu na něj

to takový Babica,to je jiná mňamka,co?Krasavec,inteligent,škoda jen,že vaří,jak prase.

0 0
možnosti