- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Já chápu, že Mojka musí odejít a i ta španělská ZOO je moc pěkná. Také ta gorilí rodina ve Španělsku má pro Mojku dobrou konstelaci, to znamená že starší samice Nadia je něco jako Kamba a Chelewa může být její kamarádka...něco jako Kijivu se Shindou.... ale proč ten odchod je načasován zrovna na tento rok, kdy se čeká narození mláděte od Bikiry ? Skupina si prožila velký stres s příchodem Bikiry, která dosud není úplně začleněná a je otázka, jak to bude ve skupině po narození jejího mládětě a ted další stresující zásah do rodiny v krátkém sledu...tak to mám obavy, co to s rodinou udělá...bojím se, aby na to nedoplatila Bikira a její mládě.....Tento krok se mi nezdá být vhodně načasován, mohlo se s tím počkat do příštího roku....
V Ústí nad Labem se podařilo za posledních 10 let odchovat dva orangutany bornejské.
Nepoměrně vzácnější tvory než pražské gorily. Proč média neinformují i o nich?
holt máte slabší oddíl ve vedení zoo, ale obviňovat média, nebo koukat skrz prsty na pražskou zoo, potažmo její gorily vám skóre nezlepší
... myslím, že to už děti vědí, a říďa jim říkat nic nemusí... včera to bylo ve zprávách a na netu to koluje..
...s návštěvou tamní zoo - podle fotek je to úžasná scenérie :-)
Byla jsem mezi těmi, kteří před pár lety sledovali každou chvilku přenosy z gorilího pavilonu, a žasnu, jak to uteklo. Z roztomilé Mojušky je velká holka a jde z Prahy do světa! Páni! A v Troji zůstávají další dva mrňousové a třetí je na cestě. Jen škoda, že to Kambušce nevyšlo, ale zase - jako babička je dokonalá! Děkuju a zároveň blahopřeju všem, kdo se o pražskou gorilí rodinu starají a starali, tím myslím hlavně Marka Ždánského :-) Určitě ještě zajdu Moju pozdravit a popřeju šťastnou cestu a hodně dětí
Mám obavy, že vaše sdělení nepochopí...
To se tu každý týden musím dívat minimálně na dva články o gorilách??? Je to tak nezbytně nutné? Nestačilo by to že jim pomáháte vyjádřit tak max. jedním článkem za měsíc za dva???? Česká gastronomie je už pěkně dlouho v troskách a je spíš potřeba lidi informovat o tom jak má chutnat a vypadat čerstvá zelenina, co se má použít na přípravu pokrmů a nebo jak má vypadat správně připravená káva a vy tady ukazujete primáty nebo opice ani nevim jakej je v tom rozdíl, nezajímá mě to
přestože o ní ve Dvoře Králové taky celkem stáli.