- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
čekal jsem, že se po minulých řadách hospody trochu poučí a budou vařit normálně, ale ono ne..na druhou stranu je fakt, že v tomhle případě bylo "vedení" tak schopný, že se ani nedalo čekat, že by to fungovalo...nicméně na konci bylo vidět, že čekali, jak je za minimum zlepšení čeká super reklama a nacpaná hospoda a vono ne - což je správný, ke konci poslední řady už mi přišlo, že dával zdéňa nálepky skoro za nic, tak trochu přitvrdil, což je třeba...
nicméně jsem rád, že v poslední době se skutečně začínaj oběvovat i normální restaurace, kde se snaží vařit poctivě a jak se má, což je, mimojiné, i zásluha tohohle pořadu..
Tak ono je to dáno i tím, že tenhle pořad vychovává zákazníky.
mám stejný názor.....
btw.:nikomu nic nezávidím
Na pana majitele už mam delší dobu svůj názor a po včerejším výkonu mě v tom jen utvrdil!! Jediné co mu jde velice dobře, tak jezdit ve svém černém BMW po Svitavách a hrát si na velkého borce.... Jinak skoro každý den chodím okolo Černé kočky a je tam pořád mrtvo
Akorát mu závidíš jeho auto! :)...Zavidíš, že on jezdí autem, zatím co ty musíš denně chodit kolem černé kočky a čumět jak husa do flašky, jestli tam někdo sedí...seš ubohej/ ubohá! :)
pan Pohlreich zpět. Těším se až si zajedeme na výlet do hospody k Štěpánovi na Šumavu. Když si vzpomenu na to masíčko...slint mňam!
Tak jsem to včera viděl a jen se směju. Hošánci si chtěli udělat zadarmo reklamu že budou v televizi a výsledek je, že ze sebe udělali totální idioty a odradili od svého podniku podle mého snad úplně všechny. Pan majitel ukázal, že je naprosto neschopný líný a hloupý pablb.
[0:20:43] smartynaf: ja kdyz jsm byl v jeho veku tak jsem se bal i cernyho kafe a von mi tu tyka...
Převážně dávají restaurace kterým se spíš vyhnout. Ale který si mně navždy získaly a vřele doporučuji pro výtečnou kuchyň, prostředí i ceny jsou: Aquariumrelax v Mikulově a Restaurant na celnici v Poštorné.
jenom proto, že začali vařit normálně. Přesně jak to říkal ten kuchař co tam byl s Pohlreichem - jsem zvědavej když přijdu za 3 dny, jestli ten guláš bude stejnej. Nebude, hoši se na to zase vykašlou, sklouzne to kde to bylo. Přitom jestli se dneska na to dívali, tak z toho nevyšli nakonec vůbec blbě. Ale zbořil se jim svět, nemají nálepku....
Hospoda mejdřív tragická, namachrovanej kuchtík, co neumí ani vejce Benedikt....to je jak když s řidičákem neumím couvat....nejde o to, kdo si to tam kdy dá, ale je to základní věc, kterou by měl znát!!!! Pak to jídlo docela zvedli, ovšem majitel byl hroznej jouda...čekám, že kuchař by si otevřel hospodu sám než dělat pod takovýmhle mamlasem