Diskuze

Kdo chce druhým svítit, musí sám zářit, poučuje hospodské Pohlreich

"Vy jste ta nejhorší kombinace, jakou si může majitel přát. Moc toho neumíte a ještě na to serete. Skončíte jako blbý vařečky s bolavejma nohama a zkurvenejma žaludkama," věstí Zdeněk Pohlreich vysmáté trojici v rondonech, zaměstnané v kuchyni svitavské restaurace Scandinavia.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

praetorianvs

4. 9. 2011 19:26
mno

čekal jsem, že se po minulých řadách hospody trochu poučí a budou vařit normálně, ale ono ne..na druhou stranu je fakt, že v tomhle případě bylo "vedení" tak schopný, že se ani nedalo čekat, že by to fungovalo...nicméně na konci bylo vidět, že čekali, jak je za minimum zlepšení čeká super reklama a nacpaná hospoda a vono ne - což je správný, ke konci poslední řady už mi přišlo, že dával zdéňa nálepky skoro za nic, tak trochu přitvrdil, což je třeba...

nicméně jsem rád, že v poslední době se skutečně začínaj oběvovat i normální restaurace, kde se snaží vařit poctivě a jak se má, což je, mimojiné, i zásluha tohohle pořadu..

0 0
možnosti

hrcprcsalala2

4. 9. 2011 20:51
Re: mno

Tak ono je to dáno i tím, že tenhle pořad vychovává zákazníky. R^

1 0
možnosti

klapzubova

4. 9. 2011 17:13
Umí h...o

a chtěl by pomník.

0 0
možnosti

Inkvizitor Johny

3. 9. 2011 14:14
Viděl jsem a...

...nuda k uzoufání:-/

0 0
možnosti

Achille Volfoni

4. 9. 2011 8:57
Re: Viděl jsem a...

mám stejný názor.....

btw.:nikomu nic nezávidím

0 0
možnosti

stelous

2. 9. 2011 14:40
"Majitel"

Na pana majitele už mam delší dobu svůj názor a po včerejším výkonu mě v tom jen utvrdil!! Jediné co mu jde velice dobře, tak jezdit ve svém černém BMW po Svitavách a hrát si na velkého borce.... Jinak skoro každý den chodím okolo Černé kočky a je tam pořád mrtvo Rv;-D

1 0
možnosti

nikdo252

2. 9. 2011 16:47
Re:

Akorát mu závidíš jeho auto! :)...Zavidíš, že on jezdí autem, zatím co ty musíš denně chodit kolem černé kočky a čumět jak husa do flašky, jestli tam někdo sedí...seš ubohej/ ubohá! :)

1 0
možnosti

33andy

2. 9. 2011 10:32
Konečně je

pan Pohlreich zpět.:-) Těším se až si zajedeme na výlet do hospody k Štěpánovi na Šumavu. Když si vzpomenu na to masíčko...slint;-D mňam!

2 0
možnosti

l.g

2. 9. 2011 10:22
Jak se dělá antireklama

Tak jsem to včera viděl a jen se směju. Hošánci si chtěli udělat zadarmo reklamu že budou v televizi a výsledek je, že ze sebe udělali totální idioty a odradili od svého podniku podle mého snad úplně všechny. Pan majitel ukázal, že je naprosto neschopný líný a hloupý pablb. ;-D

1 0
možnosti

bastianka

2. 9. 2011 12:28
Re: Jak se dělá antireklama

asi dědic

0 0
možnosti

smartynaf

2. 9. 2011 1:02
...a

[0:20:43] smartynaf: ja kdyz jsm byl v jeho veku tak jsem se bal i cernyho kafe a von mi tu tyka... ;-D

0 0
možnosti

f0rr35t

2. 9. 2011 12:31
Re: ...a

;-D

0 0
možnosti

mykon

2. 9. 2011 0:01
tyto doporučuji

Převážně dávají restaurace kterým se spíš vyhnout. Ale který si mně navždy získaly a vřele doporučuji pro výtečnou kuchyň, prostředí i ceny jsou: Aquariumrelax v Mikulově a Restaurant na celnici v Poštorné.

0 0
možnosti

p_n_2

1. 9. 2011 23:58
Nejlepší bylo jak si mysleli, že mají nárok na nálepku

jenom proto, že začali vařit normálně. Přesně jak to říkal ten kuchař co tam byl s Pohlreichem - jsem zvědavej když přijdu za 3 dny, jestli ten guláš bude stejnej. Nebude, hoši se na to zase vykašlou, sklouzne to kde to bylo. Přitom jestli se dneska na to dívali, tak z toho nevyšli nakonec vůbec blbě. Ale zbořil se jim svět, nemají nálepku....

1 0
možnosti

fatmike

1. 9. 2011 23:16
Zdenda nezklamal, opět řádná frdel...

;-D;-D

Hospoda mejdřív tragická, namachrovanej kuchtík, co neumí ani vejce Benedikt....to je jak když s řidičákem neumím couvat....nejde o to, kdo si to tam kdy dá, ale je to základní věc, kterou by měl znát!!!!  Pak to jídlo docela zvedli, ovšem majitel byl hroznej jouda...čekám, že kuchař by si otevřel hospodu sám než dělat pod takovýmhle mamlasemRv

0 0
možnosti