Diskuze

Šéfkuchař Accordi se zamiloval do kedlubny, nabídne ji i v Rusku

I od Čechů se má kuchař ověnčený slavnou michelinskou hvězdou co učit. A mohou to být pro nás zdánlivě obyčejné věci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

opportunity

10. 9. 2011 22:00
Kedlubna

fajn, nic proti, ale co s vedlejšími účinky?

0 0
možnosti

Inkvizitor Johny

9. 9. 2011 17:38
Kedlubna

Mu do tý kedlubny někdo něco nasypal, ne? Kedlubna, cuketa nebo třeba salátová okurka. Zelenina úplně na hoven. Ale co, hlavně že to roste samo, žejo.

0 0
možnosti

bapial88

9. 9. 2011 11:44
Zatím všichni cizinci co znám

se můžou utlouct po českém národním jídle - smažák s hranolkama a tatarkou.

0 0
možnosti

FastDriver

9. 9. 2011 14:56
Re: Zatím všichni cizinci co znám

no to je české národní jídlo jak stehno ;-D

0 0
možnosti

radnice

9. 9. 2011 6:04
No to, co předvedl u nás - nic moc

Jestli s tím, co předváděl v Praze chce pokračovat v Rusku, tak jsem zvědav, zda ho odtamtud nepoženou bičem. Poměr cena/kvalita byl za jeho působení v Praze tedy na tristní úrovni. Ostatně to platí i o konečné fázi účinkování jeho předchůdce.

0 0
možnosti

Patrik33

9. 9. 2011 6:13
Re: No to, co předvedl u nás - nic moc

Jo, a ještě bude v Rusku vykládat, že je to česká kuchyně...

0 0
možnosti