Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Houbové knedlíky jako originální příloha. Hotové jsou za chvilku

Využijete do nich jakoukoli směs měkkých hub, můžete si je dát k jakémukoliv masovému jídlu a ještě oslníte originální přílohou. Výborné jsou například ke křehkému kuřecímu masu s voňavou šafránovou omáčkou na bešamelovém základu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

multimotyl

Šafrán vs Kurkuma

a) šafrán i kurkuma mají dost jinou chuť, jen barva je stejná. Prosím autora aby to nezaměňoval.

b) šafrán je lepší předem naložit na chvilku do trošky horké vody nebo do alkoholu (který se pak z jídla vypaří). To trošku rozparádí všechny jeho možnosti

c) šafrán je sakra drahý, ale když ho miluješ...

0/0
18.9.2011 14:10

Dobrá voda perlivá

Re: Šafrán vs Kurkuma

Když nemáš šafrán, dej Maggi vegetu. Když nemáš vegetu, nedávej nic.

0/0
19.9.2011 21:09





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.