- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Z těch všech TV kuchařů na mě nejvíce zapůsobil ten s ostravským akcentem na Barandově. Ale společně bych s ním vařit asi nesvedla. Dělá jídlo vlastníma rukama, dělá ho hodně rychle, umí to naparádit a ještě je i vtipný tím, že je odjinud a má různé průpovídky. Babicu bych umístila jako druhého, protože taky dělá rukama to jídlo na tom obraze a taky se s tím moc nepáře. Já to mám ráda, protože mi ta suverenita počínání přidává odvahu to zkusit, i mají své triky, které sem tam prozradí. Technologie jsou vždycky důležité. U všeho. I sex bez technologie může bejt pěkná nuda. Na stejné místo s Babicou bych narvala Kluky v akci. Pak bych umístila Emanuela, protože ten tam patlá pátý přes devátý, pozve si hosty a jídlo dělá až při nich, takže je houby hostitel, když musí čekat na jídlo a ještě nemá čas se jim věnovat. Ale asi je to tak dnes moderní...A na to poslední místo bych dosadila Pohlreicha (to zní jkak Poltergaist :)).Já ho nevidím moc makat, jen komandovat a být stresorem. Asi záměr
Jestli ono to neni tim, že Ano, šéfe neni pořad o vaření...
Tleskám.....dělat jakože recenzi a objednat si smažák....
...jak hned zapojil i novou paňmámu...šikula jeden
,že hnus v kuchyni maj jen hospody,kde čepujou Ghnus,Plzeň a podobný produkty z továren.
Tak teď nevím. Buď plešoun nebo Futurama. Asi to ale vyhraje Futurama, vzhledem k tomu, že předchozí díly plešouna byly zívačka
Az nas jednou prestane bavit zit tam kde zijeme, koupime ci otevreme nekde na ceskem malomeste hospudku. Dobre pivko, tri neokradene hotovky (gulas, svickova a knedlo vepro zelo) a dve minutky, madarskou kotletu a smazak. Biftek nebude, stejne se z ceske svickove neda udelat opravdu dobry. Co kseft da, to da, a co neda jsme jiz davno vydelali. Jen ta radost, mit svou hospudku a nesplhal se jak ti blbci po nejakem socialnim zebriku.
rádoby jemnocitných kritiků nechápe je, že Zdeněk je přímočará osobnost. S ním se taky v rukavičkách nejednalo když začínal tak proč by měl láskyplně vodit za ruku někoho, kdo chce dělat byznys o kterm nic neví...I když ho tu přirovnáváte k dlaždiči tak je to PAN kuchař, který ví co dělá a jeho podniky jsou toho důkazem...A radši budu koukat na šfa než na brusiče snowbordů alá promícháme, kdž nemáme to, nahradíme to klidně tamtím...
Jasně, Imperial je výkvět dobré kuchyně. Až tam někdy budete jíst, tak sem zase něco napiště!
...vlbec nemusí znamenat kvalitu. Mnohdy je to právě naopak. Hnus a děs, děs a hnus. Nejhorší co jsem zažil v centru Prahy je restaurace U jindrřížské věze. Nevím kolik má let, ale to co tam kuchaři a personál vyvádějí je na 3 michelinovské antihvezdičky.
Tak to je normální pajzl, dobrý tak na pivo. Ale přes oběd tam je stejně strávníků na stravenky plno a jak si šmakují
Nechat na svoji hospodu v televizním pořadu sypat nadávky a dělat si negativní reklamu. K čemu? To neexistují žádní normální "konzultanti" pro tenhle obor?
hele ta kritika je naprosto zaslouzena, vetsinou to jsou neschopne paka, vrcholem jejich blbosti je, ze si ani neuklidi, ikdyz cekaj televizi.
Ta trocha záměrné kontroverze, kterou pořad dostal do vínku proto, aby to byla taky trochu show, funguje evidentně na jedničku. Skoro 200 příspěvků v diskuzi cca 15 hodin po vydání článku (čas vydání v jednu v noci) je toho důkazem. Jestli tyhle diskuze sleduje někdo z realizačního týmu Ano, šéfe!, tak si musí mnout ruce. A já jim to přeju. Podle všeho to udělali dobře a i když je Pohlreich třeba někomu protivný, tak o pořadu se každopádně mluví.