Diskuze

VIDEO: Podle Pohlreicha žena do kuchyně nepatří. Na Smíchově ji snese

V hospodě U svatého Filipa a Jakuba na pražském Arbesově náměstí měli majitelé pocit, že v kuchyni spolu válčí kuchař s kuchařkou. Tak požádali Ano, šéfe! o pomoc. Sami ale nakonec museli bojovat s letitou špínou a vlastní leností, kvůli kterým jim Zdeněk Pohlreich málem utekl dřív, než začal pomáhat se změnami.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prophet

25. 9. 2011 22:17
Pohlreich má dvojky prsa.

Z těch všech TV kuchařů na mě nejvíce zapůsobil ten s ostravským akcentem na Barandově. Ale společně bych s ním vařit asi nesvedla. Dělá jídlo vlastníma rukama, dělá ho hodně rychle, umí to naparádit a ještě je i vtipný tím, že je odjinud a má různé průpovídky. Babicu bych umístila jako druhého, protože taky dělá rukama to jídlo na tom obraze a taky se s tím moc nepáře. Já to mám ráda, protože mi ta suverenita počínání přidává odvahu to zkusit, i mají své triky, které sem tam prozradí. Technologie jsou vždycky důležité. U všeho. I sex bez technologie může bejt pěkná nuda. Na stejné místo s Babicou bych narvala Kluky v akci. Pak bych umístila Emanuela, protože ten tam patlá pátý přes devátý, pozve si hosty a jídlo dělá až při nich, takže je houby hostitel, když musí čekat na jídlo a ještě nemá čas se jim věnovat. Ale asi je to tak dnes moderní...A na to poslední místo bych dosadila Pohlreicha (to zní jkak Poltergaist :)).Já ho nevidím moc makat, jen komandovat a být stresorem. Asi záměr

1 0
možnosti

Muci-Pucinek-v3.0

26. 9. 2011 9:19
Re: Pohlreich má dvojky prsa.

Jestli ono to neni tim, že Ano, šéfe neni pořad o vaření...

0 0
možnosti

Muci-Pucinek-v3.0

23. 9. 2011 9:21
...

Tleskám.....dělat jakože recenzi a objednat si smažák....R^ R^;-D

0 0
možnosti

Mrs. Robinson

22. 9. 2011 23:21
Pobavila mne reklama na Interspar...

...jak hned zapojil i novou paňmámu...šikula jeden;-D;-DR^

0 0
možnosti

strasakvzeeeli

22. 9. 2011 22:22
Je zajímavý

,že hnus v kuchyni maj jen hospody,kde čepujou Ghnus,Plzeň a podobný produkty z továren.

1 0
možnosti

Inkvizitor Johny

22. 9. 2011 21:06
Sakrblé!

Tak teď nevím. Buď plešoun nebo Futurama. Asi to ale vyhraje Futurama, vzhledem k tomu, že předchozí díly plešouna byly zívačka :-)

2 0
možnosti

rychtar

22. 9. 2011 20:42
Ja varim rad.

Az nas jednou prestane bavit zit tam kde zijeme, koupime ci otevreme nekde na ceskem malomeste hospudku. Dobre pivko, tri neokradene hotovky (gulas, svickova a knedlo vepro zelo) a dve minutky, madarskou kotletu a smazak. Biftek nebude, stejne se z ceske svickove neda udelat opravdu dobry. Co kseft da, to da, a co neda jsme jiz davno vydelali. Jen ta radost, mit svou hospudku a nesplhal se jak ti blbci po nejakem socialnim zebriku.

0 0
možnosti

taknevim

22. 9. 2011 22:32
Re: Ja varim rad.

Gratuluji Don Chichote.

0 0
možnosti

po.kecka

22. 9. 2011 18:27
Co spousta

rádoby jemnocitných kritiků nechápe je, že Zdeněk je přímočará osobnost. S ním se taky v rukavičkách nejednalo když začínal tak proč by měl láskyplně vodit za ruku někoho, kdo chce dělat byznys o kterm nic neví...I když ho tu přirovnáváte k dlaždiči tak je to PAN kuchař, který ví co dělá a jeho podniky jsou toho důkazem...A radši budu koukat na šfa než na brusiče snowbordů alá promícháme, kdž nemáme to, nahradíme to klidně tamtím...;-)

2 0
možnosti

BezPrace com

22. 9. 2011 18:37
Re: Co spousta

Jasně, Imperial je výkvět dobré kuchyně. Až tam někdy budete jíst, tak sem zase něco napiště! ;-D

0 0
možnosti

MillhouseCapital

22. 9. 2011 17:52
Restaurace v centru Prahy

...vlbec nemusí znamenat kvalitu. Mnohdy je to právě naopak. Hnus a děs, děs a hnus. Nejhorší co jsem zažil v centru Prahy je restaurace U jindrřížské věze. Nevím kolik má let, ale to co tam kuchaři a personál vyvádějí je na 3 michelinovské antihvezdičky.

0 0
možnosti

BezPrace com

22. 9. 2011 18:39
Re: Restaurace v centru Prahy

Tak to je normální pajzl, dobrý tak na pivo. Ale přes oběd tam je stejně strávníků na stravenky plno a jak si šmakují ;-D

0 0
možnosti

El ChupaNibre

22. 9. 2011 17:13
Co k tomu majitele restaurací vede?

Nechat na svoji hospodu v televizním pořadu sypat nadávky a dělat si negativní reklamu. K čemu? To neexistují žádní normální "konzultanti" pro tenhle obor?

2 0
možnosti

qawadar

22. 9. 2011 18:19
Re: Co k tomu majitele restaurací vede?

hele ta kritika je naprosto zaslouzena, vetsinou to jsou neschopne paka, vrcholem jejich blbosti je, ze si ani neuklidi, ikdyz cekaj televizi.

1 0
možnosti

Dan G.

22. 9. 2011 16:36
Kontroverze

Ta trocha záměrné kontroverze, kterou pořad dostal do vínku proto, aby to byla taky trochu show, funguje evidentně na jedničku. Skoro 200 příspěvků v diskuzi cca 15 hodin po vydání článku (čas vydání v jednu v noci) je toho důkazem. Jestli tyhle diskuze sleduje někdo z realizačního týmu Ano, šéfe!, tak si musí mnout ruce. A já jim to přeju. Podle všeho to udělali dobře a i když je Pohlreich třeba někomu protivný, tak o pořadu se každopádně mluví.

0 0
možnosti