Diskuze

„Uděláme něco, co je sexy jako prase,“ slibuje Pohlreich v Rybárně

"Na snažení se vyser, udělej to pořádně!" slyšel od Zdeňka Pohlreicha majitel podivně postavené rybí restaurace u jezírka v pardubickém parku. Za výsledek všech změn a nového přístupu k podnikání by měl Pohlreicha blahořečit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

tonnda

24. 10. 2011 18:21
Zdeněk Pohlreich

Rv

0 0
možnosti
FH

provarenec

23. 10. 2011 15:23
Servírka...

...byla sice trubka, ale ti ci do ní rejpali kvůli vínu, jsou totální trapáci co si myslí, že tramín červený je červený víno RvRvRv:-P

0 0
možnosti
PT

BigpetBig

23. 10. 2011 20:53
Re: Servírka...

Naopak bych řekl, že oni to jako jediní věděli a vykoupali ji v tom. Protože, říkali jestli by jim nedoporučila raději nějaké bíle a ona hned začala se Saviňoke apod. Rv

1 0
možnosti
BK

Mustang

22. 10. 2011 10:45
Zdeněk Pohlreich

R^

2 0
možnosti
O

Obludni_K

21. 10. 2011 19:08
Smutné,

pokud někomu po svatbě připadá prase sexy.... 8-o;-D

0 0
možnosti
PK

Pěkný Nick

22. 10. 2011 0:05
Re: Smutné,

Záleží na tom, jakou hmotnost ta nevěsta má.

0 0
možnosti
T

Theuniversal2

21. 10. 2011 18:26
Sleduji ten samý projekt

na Jojce. Oba pánové skutečně umí vařit. V některých dílech mi byl bližší Zdeněk, v jiných na Slovači Jarda Žídek. Jde jen o jedno, je to show. na rybárnu jsem dřív chodil s dětmi na pivko, ale to mi tam přestalo chutnat a v létě to je docela problém. Přiznám se, že jsem tam minutkové jídlo jedl jen jednou a je to hodně dlouho, takže nemohu soudit. Polohu mají vyjímečnou, nezbývá, než se jen se prosadit. ;-)

0 0
možnosti
OK

Achille Volfoni

21. 10. 2011 7:30
Babicův oheň ve tvaru kostky.....

http://www.youtube.com/watch?v=_5iIvzrhlTE

pekelné 3 minuty....8-o

1 0
možnosti
MP

MPík

20. 10. 2011 23:20
Rybárna a jiné rybí restaurace

Znáte dobrou rybí restauraci? Vyhlášená je třeboňská Šupina s Šupinkou, ale prý se dost zhoršili. Zkusil jsem i bistro "U Sumečka" na Staňkově, doporučené gurmány a smažený pangás mě tam trochu zaskočil. A co Praha, je tu něco?

0 0
možnosti
H

holydance

21. 10. 2011 10:19
Re: Rybárna a jiné rybí restaurace

já když jsem na cestě po D1 směrem z Brna, tak se rád zastavím u Rybiček......je to asi 42km před Prahou, je to sice jen bufáč, ale já se tam zastavuju a beru si s sebou halászle....většinou když jedeme z Moravy ze sklípku, tak mě moc pomáhá na kocovinu ;-)

http://urybicek.webnode.cz/

0 0
možnosti
NH

Neodhlášený host

20. 10. 2011 22:56
Pohlreich opět nezklamal

;-D

0 0
možnosti
PB

gyul

20. 10. 2011 21:38
rybárna ....blééé

rybárna. navštívil jsem jednou a stačilo mi. někdy v roce 2009. posezení venku fajn, ale solný vývar s trochou ryby a tuhá makrela se 4 olivami byly pro mě jeden z nezapomenutelných gurmánských zážitků. překonala ji jen pardubická plzeňka (nebo jak se to jmenuje). tam jsem potkal zatím nejhorší jídlo posledních 5 let.

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

24. 10. 2011 9:09
Re: rybárna ....blééé

a proč nechodíš třeba do Bleriota nebo do rest.U Čápa???  Plzeňka a Rybárna jsou jedny z nejhorších...

0 0
možnosti
JK

strasakvzeeeli

20. 10. 2011 19:51
Tak ještě jednou:Tady je zas moudrejch

co se pohoršujou nad Pohlreichovou mluvou.Asi jste nikdy nedělali v kuchyni,nebo v mužskym kolektivu.Myslíte,že v kanclu nebo i vedení firmy,kde se lidi znaj x let se mluví slušně?K zákazníkům jistě,ale mezi sebou...A že to je v TV?No a?Já myslim,že se musí ZP hodně krotit,když někdy vidí co vidí. Myslí si tu někdo,že třeba doktoři a sestřičky mluvěj jak v Růžový zahradě,když je nikdo nevidí? ;-D

0 0
možnosti