Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Restaurační podnikání, to není žádnej mozkovej trust, říká Pohlreich

"Gastronomie je plná všelijakýho ksindlu, stejně jako tahleta společnost," konstatuje Zdeněk Pohlreich v dalším díle Ano, šéfe!, se kterým putuje po českých hospodách. Proto je u vytržení, když U Zběhlíka narazí na majitele, kteří jsou tak poctiví, že působí jako by byli z jiného světa.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

pk08

skvělý díl

tot bylo mé první sledování tohoto pořadu-PÁN mistr v oboru tam měle špičkové připomínky a majitelé strašně šikovní-přeji jim hodně zdaru v podnikání,málo stresů a hlavně velkou výdrž

0/0
10.11.2011 16:12

blable

Super

Velmi sympatičtí lídé, poctiví, pěkné prostředí. Tento díl mne dojal.  Přeji jim ať se daří, zaslouží si to. Rád tam někdy zajedu.

+1/0
31.10.2011 14:42

echeso

Pane kuře...

...pěkné dcery!

:)

0/0
31.10.2011 8:02

pk08

Re: Pane kuře...

naprostá pravda-:)

0/0
10.11.2011 16:12

garchandel

super

Tak jsem se včera naivně vydal na oběd :-) Bez šance :-) Totálně natřískáno všude okolo , tolik aut co včera je v celý vesnici za celej rok :-) Ale jinak super , jak tento díl tak ta restaurace . Takže budu tam jezdit tak dlouho než se tam dostanu :-) Držím palce :-)

+1/0
29.10.2011 8:21

Balvann

Re: super

Já tam poslal rezervaci ..hned ten večer po vysílání...dnes přišlo,že plno a rezervace do odvolání neberou. :-)

0/0
29.10.2011 20:34

certik_bertik

tihle

lidi jsou prostě šílenci

0/0
28.10.2011 17:10

Bassman

Aktuální pivko

Podíval jsem se na nápojový lístek a mají tam 10° Litovel ...

0/0
28.10.2011 16:57

strasakvzeeeli

Re: Aktuální pivko

a Plzeň 11°

0/0
30.10.2011 13:11

Petrik73

Re: Aktuální pivko

A von se nikdo nechytil, co? Lidi, nebuďte zlí a napište mu, že Plzeň je 12°, ať to může rozjet :-)

0/0
31.10.2011 16:04

B-25

Paráda!

Pravda, kapku kýčovitý penzionek... Ale smekám. Šikovný chlap s šikovnýma babama ;-). Pravda, jeho paní se tam moc necítí, dcerunka také ne.. Ale to se dá chápat - od pondělka do pondělka furt "u baráku". Zajedu se podívat, ochutnat. Mimochodem - ta Kristýnka je šik (černovláska na krátko). Že by ještě svobodná? Přinejhorším má ještě ségru..;-D

+1/0
28.10.2011 9:17

Inkvizitor Johny

Re: Paráda!

jj, holky pěkný;-)

0/0
28.10.2011 11:20

scaramango

Re: Paráda!

ale i panímáme je velmi šik;-)

0/0
28.10.2011 12:03

username

píšu si

takže druhá restaurace, do které mám chuť zajít. Kurňa proč je jedna na šumavě a druhá někde u moravy zcela mimo hlavní tahy? To opravdu neexistuje kvalitní restaurace s výbornými surovinami, rozumnými cenami a se slušnými lidmi někde na dojezd od prahy nebo někde do 30 km od nějakých hlavních tahů, kterým se někdo někdy přiblíží? Příští středu jedu na Šumavu, jenže hospůdka u Štěpána je hodinu a půl daleko.

V praze znám jednu dobrou restauraci, ale rozumné ceny jsou jen přes oběd a to se tam stojí čtvrt hodiny fronty (a to mají 6 sálů + velkou zahrádku, dohromady asi 1000 míst).

+2/0
28.10.2011 0:57

alesus

Re: píšu si

no ono ide o to,ze proste v prahe pri cenach najmu proste nemuzes mit stejne ceny jak nekde na konci seta kde postavi vlekej barak za cenu bytu v praze...ono bychom si mneli zvyknout,ze dobry jidloproste stoji vice penez...kdyz je jidlo levny znaci to,ze je to fake z polotovaru...

0/0
28.10.2011 2:51

strasakvzeeeli

Re: píšu si

Možná moc koukáš na TV a málo ochunáváš v reálu  ;-D

0/0
28.10.2011 2:51

DrZoidberg S.R.O

Re: píšu si

Ale jo jsou tu takový restaurace taky. Stačí hledat nebo se pořádně poptat :-)

Třeba kousek za Prahou v Čakovičkách si otevřel nedávno restauraci Václav Frič a je to tam teda skvělýR^Dělá tam českou klasiku a za velmi rozumný ceny.Fakt doporučuju!!

0/0
28.10.2011 8:53

elle74

Re: píšu si

tak to ja znam par fajn podniku v Praze nebo pak treba v Jihlave... to chce ochutnat hodne taliru, nez se objevi neco, co fakt stoji za to :-)

0/0
28.10.2011 21:13

uzycek

Re: píšu si

¨zkus v cipu, tri minuty od vaclavaku... treba kachnicka tam stoji zato

0/0
29.10.2011 23:17

Staenly42

pivko

je teda fakt, ze v danem regionu je spousta kvalitnich pivovarku a urcite bych je vyzkousel...ale tenhle podnik je kvalitka na jidlo..ne hospa na pivko..takze jak Vam radil Zdenda..nenechte si do toho kecat a delejte to tak jak delate... delate to sakra dobre, coz mi potvrdil i vyber jidla na webovkach ktere mate..

0/0
27.10.2011 23:15

strasakvzeeeli

Re: pivko

Ale proč si nedat k dobrýmu jídlu dobrý pifko z regionu :-)

0/0
28.10.2011 1:22

Staenly42

vice takovych

Super misto, super lidi..maji muj velky obdiv a rad jejich podnik navstivim

+1/0
27.10.2011 23:11

kubíczech

super díl

moc fajnový lidi

0/0
27.10.2011 22:56

kubíczech

Re: super díl

pardon "fajnoví"

0/0
27.10.2011 22:56

hha

Moc pěkné

Moc pěkné to je,  opravdu, škoda že bydlím tak daleko. Ale držím palce!!!

0/0
27.10.2011 22:36

pesimistka7

Nářez.

R^

0/0
27.10.2011 22:33

jara burak

ty jo

to byli tak strasne sympaticky lidi :-)

+8/0
27.10.2011 22:30

pesimistka7

Re: ty jo

Asi si to pustím ještě jednou, jestli se mi to nezdálo. Připomnělo mi to díl z Vojetic "u Štěpána".

+1/0
27.10.2011 22:50

Lukas1000

Re: ty jo

Taky to tak vidim ... po odvysilani se do teto restaurace a penzionu dostanete za rok od rezervace :-)  ovsem, komu se neleni ..... R^R^R^R^

0/0
27.10.2011 23:16

Benjout

neřešte ten pangas

Tenhle díl... to je prostě něco. Se mi fakt nestalo ani v díle U štěpána, že bych uronil slzu. Jasně tenhle díl tak udělali. Ale Tohle bylo nefalšovaný. Chlap jak hora, šikovnej jak nevim co a zároveň taková aura. Smekám před nima. O víkendu sedám do auta a jedu ani ještě nevím kde to je někde u polska. jedu tam! Tohodle člověka nepodpořit v tom co dělá, je normální hřích!!! Díky za to že existujou takoví jako oni tam ....

+1/0
27.10.2011 22:29

Paja214

Re: neřešte ten pangas

...je v obci Čistá u Litomyšle....co chcete dělat u Polska???8-o8-o8-o Ale jinak se tam chystám taky, to určitě stojí za návštěvu. Neuvěřitelný lidi, prostředí...R^

0/0
27.10.2011 22:37

Benjout

Re: neřešte ten pangas

aha, tak sorry za to polsko... mě ty domky hrozně připomínali beskydy :-)

0/0
27.10.2011 23:19

Paja214

Re: neřešte ten pangas

No mně se omlouvat nemusíte;-) Ale řekla bych, že v Beskydech to vypadá trochu jinak...Hezký večer:-)

0/0
27.10.2011 23:29

PanEnergetik

re

Zdenda je borec R^

0/0
27.10.2011 21:57

Dr_Britva

pěkné holky :)

R^:-)

+2/0
27.10.2011 20:39

Zefram Cochrane

pangas, filety z tresky, filé

mají velkou výhodu, jsou levné. Pangas má dalš výhodu - sní ho i ti, kterým vadí sebemenší chuť (či pro někoho pachť či čmuch) ryby.

V restauraci bych si ho asi nedal, tam chodím za tím, co si doma neudělám, pro inspiraci, nebo zkusit jak to vaří jiní. Ale proč si ho nedat doma, třeba místo kusu vepřového s nímž je cenově srovnatelné. A je to zdravější navrzdory všem kteří zarputile tvrdí, jak se tajně od známého, nebo z mejlu od kamaráda dozvěděli, že ta ryba plovoucí továrna na smrt.

0/0
27.10.2011 19:59

Inkvizitor Johny

Re: pangas, filety z tresky, filé

Na pangasovi není nic zdravého. Ta ryba neobsahuje žádné nám prospěšné látky...teda samozřejmě jsou to bílkoviny, ale to je tak všechno. Tvrdit, že je to zdravější než vepřové...ono skoro všechno je zdravější než bůček:-) Ale taky to občas jím, abych zase neklamal;-D

0/0
27.10.2011 20:53

monthy70

neřešte pangase

a dejte si candáta. to je nejlepší česká ryba

+1/0
27.10.2011 18:20

f0rr35t

Re: neřešte pangase

R^ Moje nejoblíbenější ryba.

0/0
27.10.2011 18:26

Spazik

Re: neřešte pangase

Až na to, že candát je minimálně 5x dražší :-)

0/0
27.10.2011 20:12

barbora s.

Re: neřešte pangase

Anebo okouna nilského. Chutná podobně jako candát a je levnější :-)

0/0
30.10.2011 12:23

Benjout

pangas

Jestli chcete levnou rybu kupte si Pstruha.... nebo i jiné ryby. určitě u nich máte jistotu že neplavali tisíce kilometrů daleko od vás ve vodě vylepšené splaškama z továren z celé asie.

nebo si zkuste na vánoce českou verzi pangase napusťe na dva dny vanu dejte do ní kapra a přisypte mu tam prášek na praní, savo, saponát na nádobí, odpadky z koše. Nechte v tom kapra 2 dny louhovat a pak už vám jen přeji dobrou chuť... Pokud ovšem tohle celé podstupovat nechcete, tak si prostě jen běžte koupit levného (proč asi levného?) pangase ;-D

0/0
27.10.2011 15:50

net.Xtreme X

Re: pangas

Přestaň spamovat s hoaxem...

+2/0
27.10.2011 16:08

Inkvizitor Johny

Re: pangas

Pstruh stojí kolem stovky za kilo. A masa na něm bude tak 50%. Takže on ten pstroužek je sakra drahý. To už bych radši jako levnou rybu doporučil makrelu. Ta stojí na kilo stejně, ale masa z ní vydolujete více. Navíc ten tuk je pro tělo velice prospěšný. Kor ve vnitrozemí ;-)

0/0
27.10.2011 16:25

Don_Alex

Re: pangas

co to je za blbost, ze pstruha ti zbyde jen hlava (kterou dam psovi) a pater, ale rozhodne to neni 50 procent, to je stejna hovadina, jako to co jsi napsal o pangasovi...

0/0
27.10.2011 21:13

Inkvizitor Johny

Re: pangas

Ok. Máte pravdu. Já ji nemám. Protože když máte pořádnýho pstruha (ne to co prodávají zmražené) http://cs.wikipedia.org/wiki/Pstruh , tak opravdu hlava, tělní dutina, ploutve a páteř nedají těch 50%. Odhadem to bude maximálně 30% :-);-)

0/0
28.10.2011 12:46

Opilá veverka

Re: pangas

Pstruh je vše, jen ne levný, klaune. A ten zbytek je neskutečná krávovina hodná blba.

+1/0
27.10.2011 16:45

Don_Alex

Re: pangas

pstruh patri mezi nejlevnejsi ryby dostupne v prodeji - u rybaru. Kapr mi moc nechutna...

0/0
27.10.2011 21:14

Datel 15

Re: pangas

A když tě u bankomatu někdo přepadne stačí vyťukat PIN pozpátku a vyrazí ti na pomoc policie. ;-D

+2/0
27.10.2011 16:49

Opilá veverka

Re: pangas

Přímo z bankomatu.

+3/0
27.10.2011 16:50





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.