Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Restaurační podnikání, to není žádnej mozkovej trust, říká Pohlreich

"Gastronomie je plná všelijakýho ksindlu, stejně jako tahleta společnost," konstatuje Zdeněk Pohlreich v dalším díle Ano, šéfe!, se kterým putuje po českých hospodách. Proto je u vytržení, když U Zběhlíka narazí na majitele, kteří jsou tak poctiví, že působí jako by byli z jiného světa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pk08

10. 11. 2011 16:12
skvělý díl

tot bylo mé první sledování tohoto pořadu-PÁN mistr v oboru tam měle špičkové připomínky a majitelé strašně šikovní-přeji jim hodně zdaru v podnikání,málo stresů a hlavně velkou výdrž

0 0
možnosti

blable

31. 10. 2011 14:42
Super

Velmi sympatičtí lídé, poctiví, pěkné prostředí. Tento díl mne dojal.  Přeji jim ať se daří, zaslouží si to. Rád tam někdy zajedu.

1 0
možnosti

echeso

31. 10. 2011 8:02
Pane kuře...

...pěkné dcery!

:)

0 0
možnosti

pk08

10. 11. 2011 16:12
Re: Pane kuře...

naprostá pravda-:)

0 0
možnosti

garchandel

29. 10. 2011 8:21
super

Tak jsem se včera naivně vydal na oběd :-) Bez šance :-) Totálně natřískáno všude okolo , tolik aut co včera je v celý vesnici za celej rok :-) Ale jinak super , jak tento díl tak ta restaurace . Takže budu tam jezdit tak dlouho než se tam dostanu :-) Držím palce :-)

1 0
možnosti

Balvann

29. 10. 2011 20:34
Re: super

Já tam poslal rezervaci ..hned ten večer po vysílání...dnes přišlo,že plno a rezervace do odvolání neberou. :-)

0 0
možnosti

certik_bertik

28. 10. 2011 17:10
tihle

lidi jsou prostě šílenci

0 0
možnosti

Bassman

28. 10. 2011 16:57
Aktuální pivko

Podíval jsem se na nápojový lístek a mají tam 10° Litovel ...

0 0
možnosti

strasakvzeeeli

30. 10. 2011 13:11
Re: Aktuální pivko

a Plzeň 11°

0 0
možnosti

B-25

28. 10. 2011 9:17
Paráda!

Pravda, kapku kýčovitý penzionek... Ale smekám. Šikovný chlap s šikovnýma babama ;-). Pravda, jeho paní se tam moc necítí, dcerunka také ne.. Ale to se dá chápat - od pondělka do pondělka furt "u baráku". Zajedu se podívat, ochutnat. Mimochodem - ta Kristýnka je šik (černovláska na krátko). Že by ještě svobodná? Přinejhorším má ještě ségru..;-D

1 0
možnosti

Inkvizitor Johny

28. 10. 2011 11:20
Re: Paráda!

jj, holky pěkný;-)

0 0
možnosti

username

28. 10. 2011 0:57
píšu si

takže druhá restaurace, do které mám chuť zajít. Kurňa proč je jedna na šumavě a druhá někde u moravy zcela mimo hlavní tahy? To opravdu neexistuje kvalitní restaurace s výbornými surovinami, rozumnými cenami a se slušnými lidmi někde na dojezd od prahy nebo někde do 30 km od nějakých hlavních tahů, kterým se někdo někdy přiblíží? Příští středu jedu na Šumavu, jenže hospůdka u Štěpána je hodinu a půl daleko.

V praze znám jednu dobrou restauraci, ale rozumné ceny jsou jen přes oběd a to se tam stojí čtvrt hodiny fronty (a to mají 6 sálů + velkou zahrádku, dohromady asi 1000 míst).

2 0
možnosti

alesus

28. 10. 2011 2:51
Re: píšu si

no ono ide o to,ze proste v prahe pri cenach najmu proste nemuzes mit stejne ceny jak nekde na konci seta kde postavi vlekej barak za cenu bytu v praze...ono bychom si mneli zvyknout,ze dobry jidloproste stoji vice penez...kdyz je jidlo levny znaci to,ze je to fake z polotovaru...

0 0
možnosti

Staenly42

27. 10. 2011 23:15
pivko

je teda fakt, ze v danem regionu je spousta kvalitnich pivovarku a urcite bych je vyzkousel...ale tenhle podnik je kvalitka na jidlo..ne hospa na pivko..takze jak Vam radil Zdenda..nenechte si do toho kecat a delejte to tak jak delate... delate to sakra dobre, coz mi potvrdil i vyber jidla na webovkach ktere mate..

0 0
možnosti

strasakvzeeeli

28. 10. 2011 1:22
Re: pivko

Ale proč si nedat k dobrýmu jídlu dobrý pifko z regionu :-)

0 0
možnosti

Staenly42

27. 10. 2011 23:11
vice takovych

Super misto, super lidi..maji muj velky obdiv a rad jejich podnik navstivim

1 0
možnosti
  • Nejčtenější

Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato

19. dubna 2024

Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...

Gorilák Kisumu se v pražské zoo činí. Narodil se mu letos už druhý potomek

12. dubna 2024  6:45,  aktualizováno  15:13

V pražské zoologické zahradě se v noci na pátek narodilo mládě gorily nížinné. Jeho matkou je...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Podkroví se v létě může proměnit v peklo. Jak udržet snesitelnou teplotu

15. dubna 2024

Podkroví nabízí nevšední prostor, kde může být velmi příjemné trávit čas. Někteří mají pod střechou...

Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc

2. dubna 2024  7:02,  aktualizováno  15.4 9:14

Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů

16. dubna 2024

Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...

Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu

20. dubna 2024

Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...

Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato

19. dubna 2024

Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...

Jako dítě miloval Bajaju. Dnes vyrábí zbraně a díky šermu žije v minulosti

19. dubna 2024

Na hradech a zámcích či ve filmech, jako je třeba pohádkový Bajaja, ho fascinovali šermíři, a tak...

Senoseče letos budou zřejmě dřív. Ochránci srnčat se bojí zmařených životů

18. dubna 2024

Vzhledem k tomu, že letošní zemědělský rok začal dříve, předpokládá se, že i senoseč přijde v...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!