Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

To, co tady předvádíte, je naprostý zoufalství, řekl Pohlreich v Plzni

Ponurý sklepní interiér s obskurními halloweenskými rekvizitami plzeňského podniku Simsalabim, kde Zdeňku Pohlreichovi na uvítanou nabídli mraženého klokana, prý pár let šlapal. Jenže se zřejmě okoukal a hosté odešli za dobrým jídlem jinam.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

certik_bertik

tam

celý je to v troubě, je to v takovým ponurým průjezdu, kam by se pomalu každý bál přijít

0/0
5.11.2011 18:03

p555

fuj

jo, presne takhle zanikaji zajimave podniky a vznika prumyslovy nudny humac... skoda, ze jsem nevedel o te restauraci drive, byl bych ji navstivil... do podniku jemenem Rozmaryn ani nepachnu...

+1/0
4.11.2011 14:43

Chytrý kluk Joey

Re: fuj

co jako bylo na té výzdobě zajímavého??? Naflákat někde pár kostí a říkat tomu koncept, to je docela k smíchu. Já myslím, že oni se bez tvoji návštěvy obejdou.

+2/0
4.11.2011 15:57

Blackhawk

Upoutavka na pristi dil

Pochopil nekdo z vas, kde bude pristi dil? Bylo tam ukazane Chicago, ale nekdo tady psal ze to bude ve Svycarsku, tak jsem z toho jelen a ani nechapu proc v cizine? :D

0/0
4.11.2011 10:54

Mrs. Robinson

Re: Upoutavka na pristi dil

Jako hlavně nechápu...PROĆ?8-o

0/0
4.11.2011 13:34

Bennu

Kde o sobe Pohlreich nekdy tvrdil, ze je nejlepsi kuchar?

Slychavam to v tehle diskuzich casto a zajimalo by me, kde se to vzalo.

0/0
3.11.2011 23:33

Fare.l

Jak je to s tím podnikem ve Švýcarsku?

Nebo zde taky platí známé "Kdo neumí, ten učí"?

0/0
3.11.2011 22:49

a budou mě mazat a budou.....

Re: Jak je to s tím podnikem ve Švýcarsku?

kdyby sis o Pohlreichovi něco zjistil, tak bys věděl, že je majitelem restaurací Divinis a Imperial Café, což je TOP20 v ČR...;-)

0/0
4.11.2011 12:21

pěnice

Re: Jak je to s tím podnikem ve Švýcarsku?

Tak ten zámeček se jmenuje Romanshorn a je u Bodamského jezera. To jen naši pisálci teď nahodili téma, jako by se mu nedařilo.Jo, ta závist ! To je jako byste čekali provoz v zimě na plovárně.

0/0
4.11.2011 13:38

pěnice

Re: Jak je to s tím podnikem ve Švýcarsku?

Ale on má restauraci pronajatou v jednom zámečku, měl tam teď svatbu. Je to ale podle mně v provozu hlavně v létě v sezoně.Protože je to takové letní, rekreační místo u jezera.

0/0
4.11.2011 13:34

strasakvzeeeli

A jinak WTF

tenhle díl jako "prostitutka" byl vo čem?

0/0
3.11.2011 22:39

GU.HU

nejvíc mě zaujalo, jak jeden z těch kuchař říkal na začátku:

"Pan Pohleirch ukazuje, že my kuchaři nejsme žádní blblci". A pak, před jedním z klíčových dnů své kariéry, chlastá tento kuchař do sedmi do rána, když má být na osm v práci....

+4/0
3.11.2011 22:37

strasakvzeeeli

no

Dnes pěknej lžidíl.Mamá nemohla půjčit kuchaře?Jistě mohla,ale nemusela.Hledejte pravdu.Co čepujou nevim a je mi to jedno.V Plzni stejně půjdu do Grolla nebo si zajedu na Kout.Pozvu si Šéfa a jedu do států?Tak jo.Ale hospoda na který majitelům záleží vypadá jinak.PáPá.To je fakt hnůj,ještě že je spousta podniků,kde Zdeňka netřeba.Ty dva dnes…ani zadarmo!

0/0
3.11.2011 22:34

Bennu

Re: no

Myslim, ze Zdenka nepozval majitel restaurace, ale jeho mama, kterou uz nebavilo dotovat synkovi jeho lokal. A uprimne, i kdyz jim to mamka cele zaridila ve fungujici podnik, neverim, ze to dlouho vydrzi. Ten kluk proste nema na rizeni hospody. Vubec netusi, ktera bije.

0/0
3.11.2011 23:37

Mrs. Robinson

Kdysi jsem v Simsalabin byla...

...a ta čarodějnická "výzdoba" byla skutečně ohavnáRvRv Jídlo průměrné, obsluha takéRv

0/0
3.11.2011 16:13

aquilah

Haha,

v Simsalabim jsme si před rokem rezervovali stůl na večer pro dva. Když jsme tam přišli, usadili nás a po deseti minutách čekání na obsluhu s nápoj. nebo jiným lístkem jsme odešli. Při odchodu jsme pozdravili, oni nás taky a vůbec jim nebylo divné, že odcházíme. Mají to tam výýýborně zorganizované.

0/0
3.11.2011 13:10

xs123

Co budete vařit o víkendu?

Nechci slyšet, že chobotnice, pravidelně chodím do místního Tesca a je tam asi šest týdnů jedna taková mně už důvěrně známá zmražená potvora s bradavicema na chapadlech za 360Kč za kilo. Normálně by se mi zvedl žaludek, kdybych to měla mít na talíři.

0/0
3.11.2011 12:50

vtech

Re: Co budete vařit o víkendu?

asi krevety ;-)

0/0
3.11.2011 13:50

wotomtoje.

Re: Co budete vařit o víkendu?

Asi brambory s rumovou omáčkou! :-)

0/0
3.11.2011 14:59

CZMiki

Re: Co budete vařit o víkendu?

„Opravdu budou brambory s rumem?“ rozzářil se otčím. „To bych mohl pozvat i hrobníka.“ „Toho? Nikdy!“ rozhodla matka. „Brambory vždycky nechá a cpe se jen omáčkou.“

0/0
4.11.2011 9:57

Petrik73

Re: Co budete vařit o víkendu?

Můj první klobouk :-)

0/0
4.11.2011 10:54

CZMiki

Re: Co budete vařit o víkendu?

Správně ;-DR^

0/0
4.11.2011 11:33

TarasBulba

Zrušil mu hernu

Tedy jediný výdělečný provoz.

0/0
3.11.2011 12:02

jfb

Re: Zrušil mu hernu

Herna k dobré hospodě nepatří. Pokud chce hospodu, tak musí zrušit hernu, pokud hce hernu, tak ať tam udělá kasino.

+2/0
3.11.2011 13:01

DrZoidberg S.R.O

Re: Zrušil mu hernu

No nevim.Z článku jsem pochopil že herna funguje nezávisle na restauraci v dalším patře, takže nevim proč mu to vadí. Akorát mu zruší výdělečný provoz.:-/Kdyby byly ty automaty v restauraci tak to chápu ale takhle ne

+1/0
3.11.2011 14:00

Martin Soušek

Re: Zrušil mu hernu

Podnik dělá i okolí. Budu se se slečnou při cestě do restaurace prodírat podivnými existencemi mířícími do herny? Budu riskovat riziko okradení od závisláků, feťáků a kriminálníků?

.

Herny jsou mafiánské a upadlé podnikání, které slušný člověk nedělá. To je jako kdyby majitel bordelu chtěl provozovat dětský klub.

+6/0
3.11.2011 15:34

flames828

Re: Zrušil mu hernu

Tak ještěže máme ty moralisty..

0/0
3.11.2011 16:36

Shadow stalker

Re: Zrušil mu hernu

no provozovat hernu nemorální prostě je. Na kom tak asi vyděláváš?

0/0
3.11.2011 17:07

Dr.Fe (2)

Re: Zrušil mu hernu

Já tam nic tak moralistickýho nevidím. Je to realistické zhodnocení situace.

+2/0
3.11.2011 17:12

Krak

Re: Zrušil mu hernu

Tvé představy o herně jsou poněkud úsměvné... To aby ses bál vůbec přijet do města... ;-D

+1/0
3.11.2011 17:35

Bennu

Re: Zrušil mu hernu

Na sidlisti pred panelakem mame v okruhu 100 metru asi pet heren a uprimne mam nekdy po setmeni strach.

0/0
3.11.2011 23:41

Krak

Re: Zrušil mu hernu

Mam dojem, ze ona restaurace se nenachazi na sidlisti mezi panelaky... A k tomu, aby se bal po setmeni na Americkou, tam snad ani nemusi byt herny ;-D

0/0
3.11.2011 23:49

strasakvzeeeli

Re: Zrušil mu hernu

Jestli to vypadalo jako spojený nádoby?Buď je hospoda nebo herna.Hráč jíst nepůjde a po večeři si nepůjdu zahrát.Možná kdyby to oddělili,ale dohromady to fungovat nemůže.Stačí oddělit grafikou,ale ideál to ani potom nebude.

0/0
3.11.2011 22:43

Cavaliere

hm

Sem slyšel, že příští díl bude z nějaké restaurace u jezera, někde ve Švýcarsku?

+5/0
3.11.2011 11:14

__huhulak__

Re: hm

tam je to pry ale moc zoufale, asi hvezdicku nedostanou ;-D;-D;-D;-D;-D

(to mne dostalo ;-D)

0/0
3.11.2011 14:44

hugomárapokutář

Re: hm

Hlavně, že druhejm radí, jak na obra a vlastní hospodu má f propadu!!!;-)

0/0
3.11.2011 14:52

xToMMeT

Re: hm

kterou?

0/0
3.11.2011 18:57

dobrota

Běžte s tím plešounem do háje.

Dělá si z vás vrtuli,znám kuchaře kteří si s ním vytřou zadek tam a spátky ale nedělaj z toho vědu.On si zase vytírá zadek s těma co mu to žerou.

Rv

+1/0
3.11.2011 10:58

daadyy

Re: Běžte s tím plešounem do háje.

není špatnej kuchař, ale rozhodně je lepší manager..a na tom hospoda stojí. né na kuchařovi.

+1/0
3.11.2011 11:00

jan.banos

Re: Běžte s tím plešounem do háje.

v podstatě pokud je dobrý manager, tak si zajistí i dobrého kuchaře.

+1/0
3.11.2011 11:34

hugomárapokutář

Re: Běžte s tím plešounem do háje.

Je to tak dobrej manangér, že mu jeho hospoda ve Chvajcu jde do kytek!!!:-/

0/0
3.11.2011 14:54

vovák

Re: Běžte s tím plešounem do háje.

manager je fakt dobrej, ale lidi mu to kazej...;-D

0/0
3.11.2011 15:30

m4xp0w3r7

Re: Běžte s tím plešounem do háje.

On snad tvrdí, že je nejlepší, nebo tak něco? Vždiť se většinou snaží naučit ty lidi jenom úplně základní věci.

+1/0
3.11.2011 11:00

opportunity

Re: Běžte s tím plešounem do háje.

Třeba: "prodáváte to moc levně"

0/0
3.11.2011 20:31

jfb

Re: Běžte s tím plešounem do háje.

No ano, ono je to základní, spočítat si ekonomiku, a ne jak v té jedné hospodě, kde měli plno, dělali desítky jíděl denně, ale kuchyň vydělala 15000 měsíčně, z čehož se měli zaplatit 2 kuchaři, energie atd...

0/0
3.11.2011 23:31

Pěkný Nick

Re: Běžte s tím plešounem do háje.

To víš že jo, ty skupino ;-D Babico ;-D;-D

0/0
3.11.2011 11:29

quagaar

Re: Běžte s tím plešounem do háje.

takovej Franta ze závodky, viď? ;-D

+1/0
3.11.2011 11:32

AlBunda

Re: Běžte s tím plešounem do háje.

on jede podle scénáře,nic víc ,nic míň

0/0
4.11.2011 1:45

daadyy

já to nechápu

Proč si spousta lidí myslí, že když si otevřou hospodu, tak do roka zbohatnou? Přitom o tomto druhu podnikání nemají ani páru. Viděl jsem pár dílů a bývají to i lidé bez jakékoliv autority. Pak vidím, jak personál je vyzývanej a vysmátek a majitel vystreslej..Podnikat v pohostinství, pro toho kdo o tom nemá páru může být pěkný průšvih..

+3/0
3.11.2011 10:46

Duke._._Nukem

Re: já to nechápu

myslis,ze kdyz nekomu platis par svestek,ze budes mit autoritu,leda tak ve snu..;-D

0/0
3.11.2011 11:11







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.