Diskuze

VIDEO: V kuchyni jsem nervóza stará, konstatuje Pohlreich v Chicagu

"Je úžasný, že přesah českýho hnusnýho jídla se dostal až do Chicaga," neodpustí si známý šéfkuchař sarkastickou poznámku při své záchranné misi v české čtvrti na periferii amerického velkoměsta.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ODSCSSD 5

11. 11. 2011 11:21
jako ten hambac co si dal v ty jidelne k snidani

v CR nedostanete pomalu ani v luxusni restauraci....

0 0
možnosti

pá_ja

11. 11. 2011 8:54
Nejnudnější

díl z celé série.

Kritika jen obecná, neřekl, co je špatně, na druhou stranu když dělal tu kulajdu, tak vlastně nebylo vidět, co dělal jinak, kromě toho ,že přidal smetanu a kopr nakonec. Půlka pořadu byl v podstatě cestopis a plky emigrantů. Těch už jsme se za těch 20 let naposlouchali dost.

0 0
možnosti

holydance

11. 11. 2011 11:11
Re: Nejnudnější

a to víš, že jo....

0 0
možnosti

Achille Volfoni

11. 11. 2011 8:41
ale ta potetovaná holka...

...R^:-P

0 0
možnosti

killian

11. 11. 2011 1:08
.....

No, mně osobně se tenhle díl hlavně líbil kvůli tomu, že tam bylo celkem pěkně ukázáno Chicago. Co mi akorát vadilo bylo, že Pohlreich byl až hodně nekritický k americké kuchyni. Myslím si, že kdyby dostal podobná smažená jídla v České republice, tak bude dělat skandály, že to nebude jíst. Pokud to ale bylo v jů es éj, tak si na to ještě dal dokonce i jinak jeho nenáviděný kečup a mlaskal jak je to výborné. Dle mého názoru měl jít spíše do normální restaurace, kde se nevaří podobné fast food blafy a ukázat příklad restaurace, jak by si to představoval v České republice. Jinak z těch všech hospod co jsem viděl byla tahle asi to nejhorší, jelikož ty jídla vypadala nechutně už v televizi. Je pravda, že nakonec už ta kuchyně vypadala dobře

0 0
možnosti

Achille Volfoni

11. 11. 2011 7:09
Re: .....

mýlíte se....Pohlreich neměl důvod být kritický.Kdo v USA byl a měl možnost si dát,jak říkáte,ty "blafy....tak mu dá za pravdu.Ona ta jídla jsou skutečně velmi dobrá,poctivě připravená a z čerstvých surovin.Tam to není jak tady,že bába za oknem vytáhne z mrazáku český "hamburger" a flákne ho na 2 minuty do mikrovlnky.

Jasně,najdou se tam i výjimky.Ale jsem rád,že pan Pohlreich včera ukázal,že USA není jen o McDonaldu a,že můžou existovat i velmi kvalitní fast foody.

Mimochodem stačí se podívat na "Vášnivého jedlíka",který běží každý den na Spektrumu.Při pohledu na sandwich,připravený ze 3 druhů kvalitního masa a čerstvé zeleniny...se sbíhají sliny každému.Na takovém žrádýlku není jediná chyba.

0 0
možnosti

veskawesi

10. 11. 2011 23:29
best dil ever

jestli tohle mela byt tecka, tak se povdla. prebila vsechny predchozi serie.

mimochodem, amerika best ever taky

0 0
možnosti

Santii

10. 11. 2011 22:58
Sorry

Tohle byl snad nejhorší díl co jsme viděl. Z.P. uznávám co by kuchaře, ale v tomhle dílu se u něj na 100% ukázalo, že to není žádný patriot. Nechápu co se svými názory na ČR a lidi kolem tu ještě dělá..Rv

0 0
možnosti

veskawesi

10. 11. 2011 23:30
to si delas prd...l

to by mel byt hrdy na spoluziti s nekym, kdo ma nazory jako ty...?

0 0
možnosti

strasakvzeeeli

10. 11. 2011 21:52
No

tady pivo nezabere.Přes moře přežije cestu jen produkt chemičky a to je pak fakt jedno.Krajani budou spokojený a amíkům je to jedno.Apropos tahle série,byla točená kvůli tomuhle dílu asi.Si tak myslim.

0 0
možnosti

Dusan321

10. 11. 2011 12:18
Na Ameriku je to v pohode

Vzhledem k tomu jak zoufala je uroven gastronomie v USA, tak verim ze i s hnusnymi jidly mohou velice dobre uspet. Ja se vzdycky zpatky do Cech nejvice tesim na to, az si zajdu do nejake slusne hospudky a konecne se po dlouhe dobe zase poradne najim.

0 0
možnosti

sykora1979

10. 11. 2011 11:53
Poslední slovo

článku. Škoda. Škoda je dobrého člověka

1 0
možnosti

El ChupaNibre

10. 11. 2011 10:48
To vypípaná slova jsou opravdu překrásná...

...hlavně když se pípnutí ozve vždy až po jejich vyslovení;-D

1 0
možnosti