Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Jablkovo-skořicovou bábovkou se neudusíte, je krásně vláčná

Přidejte špetku soli, aby se krásně rozvinula chuť a formu na bábovku vysypte piškotovými drobečky nebo přírodním cukrem. Podobné praktické rady sype z rukávu cukrářka Iveta Fabešová a ještě se přitom stihne nádherně usmívat. Momentálně pro diváky pořadu Mlýnek na recepty TV Paprika, který běží denně v půl osmé večer.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

blondýna*

upeceno

podle receptu a je skvela, na mnozstvi uvadeneho cukru neni nijak sladka, je pekne vlacna R^  jen jsem zvolila polevu citronovo-cukrovou, citron udela sve ;-)

0/0
17.11.2011 21:58

s(h)arka

zkuste tuhle od Šárky Škachové,je skvělá

http://www.gurmanka.cz/2010/01/nedelni-stavnata-jablecna-babovka-c-102

R^;-)

0/0
15.11.2011 8:24

net.Xtreme se nevzdává

Neudusím, ale kdybych chtěl

;-D

0/0
13.11.2011 20:32

babička_Boženy_Němcové

proč by se měl člověk dusit bábovkou?

a 6 porcí je jak velká forma?

0/0
13.11.2011 20:15

orinka3

cukr

tolik cukru na malou bábovku, tak to mi přijde docela hodně.:-/

0/0
13.11.2011 18:19

zzb

Re: cukr

jen cukru pridejte, jinak byste se udusila, a to bezvlacnou babovkou.dekujeme znovu redaktorce za nazev clanku se kterym se vubec nes...re[>-]

0/0
13.11.2011 18:25

fitzie

Re: cukr

no jo, do normální bábovky dávám půlku...

0/0
13.11.2011 20:26

sn63

ejhle

novinka . Jen se musí dělat přesně dle receptu jinak by to nebyl originál .Protože s menším množstvím cukru a přidáním rozinek ji dělam již 30 let

0/0
13.11.2011 15:15

nikotino

všechno jsou to zparchantěliny

nejlepší je klasická bábovka dusivka a k tomu půllitr kakaa!!V

0/0
13.11.2011 11:11

Dawemaster

Re: všechno jsou to zparchantěliny

Ta je sice výborná,to máte pravdu ale tato bábovka taky nevypadá vůbec zle... R^

0/0
13.11.2011 12:07

sn63

Re: všechno jsou to zparchantěliny

ještě že si nenapsal granko to by byla reklama. Nejlepší kakao je obyč na pečeni tak jak se vařilo před rozpustnýma bryndama

0/0
13.11.2011 15:20

zzb

Nejpitomejsi titulek roku.zatim

Nechapu jak nekdo muze publikovat titulek jako je tento. Kostrbaty,"neudusite se", to jako ma byt o jidle a o chuti? Je skoda, ze idnes nepublikuje fotografie autoru tak jako jine publikace ve svete, predpokladam ze bychom se pobavili.

0/0
13.11.2011 9:11





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.