Diskuze

VIDEO: Jablkovo-skořicovou bábovkou se neudusíte, je krásně vláčná

Přidejte špetku soli, aby se krásně rozvinula chuť a formu na bábovku vysypte piškotovými drobečky nebo přírodním cukrem. Podobné praktické rady sype z rukávu cukrářka Iveta Fabešová a ještě se přitom stihne nádherně usmívat. Momentálně pro diváky pořadu Mlýnek na recepty TV Paprika, který běží denně v půl osmé večer.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

blondýna*

17. 11. 2011 21:58
upeceno

podle receptu a je skvela, na mnozstvi uvadeneho cukru neni nijak sladka, je pekne vlacna R^  jen jsem zvolila polevu citronovo-cukrovou, citron udela sve ;-)

0 0
možnosti

s(h)arka

15. 11. 2011 8:24
zkuste tuhle od Šárky Škachové,je skvělá

http://www.gurmanka.cz/2010/01/nedelni-stavnata-jablecna-babovka-c-102

R^;-)

0 0
možnosti

net.Xtreme se nevzdává

13. 11. 2011 20:32
Neudusím, ale kdybych chtěl

;-D

0 0
možnosti

babička_Boženy_Němcové

13. 11. 2011 20:15
proč by se měl člověk dusit bábovkou?

a 6 porcí je jak velká forma?

0 0
možnosti

orinka3

13. 11. 2011 18:19
cukr

tolik cukru na malou bábovku, tak to mi přijde docela hodně.:-/

0 0
možnosti

zzb

13. 11. 2011 18:25
Re: cukr

jen cukru pridejte, jinak byste se udusila, a to bezvlacnou babovkou.dekujeme znovu redaktorce za nazev clanku se kterym se vubec nes...re[>-]

0 0
možnosti

sn63

13. 11. 2011 15:15
ejhle

novinka . Jen se musí dělat přesně dle receptu jinak by to nebyl originál .Protože s menším množstvím cukru a přidáním rozinek ji dělam již 30 let

0 0
možnosti

nikotino

13. 11. 2011 11:11
všechno jsou to zparchantěliny

nejlepší je klasická bábovka dusivka a k tomu půllitr kakaa!!V

0 0
možnosti

Dawemaster

13. 11. 2011 12:07
Re: všechno jsou to zparchantěliny

Ta je sice výborná,to máte pravdu ale tato bábovka taky nevypadá vůbec zle... R^

0 0
možnosti

zzb

13. 11. 2011 9:11
Nejpitomejsi titulek roku.zatim

Nechapu jak nekdo muze publikovat titulek jako je tento. Kostrbaty,"neudusite se", to jako ma byt o jidle a o chuti? Je skoda, ze idnes nepublikuje fotografie autoru tak jako jine publikace ve svete, predpokladam ze bychom se pobavili.

0 0
možnosti