- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
podle receptu a je skvela, na mnozstvi uvadeneho cukru neni nijak sladka, je pekne vlacna jen jsem zvolila polevu citronovo-cukrovou, citron udela sve
http://www.gurmanka.cz/2010/01/nedelni-stavnata-jablecna-babovka-c-102
a 6 porcí je jak velká forma?
tolik cukru na malou bábovku, tak to mi přijde docela hodně.
jen cukru pridejte, jinak byste se udusila, a to bezvlacnou babovkou.dekujeme znovu redaktorce za nazev clanku se kterym se vubec nes...re
novinka . Jen se musí dělat přesně dle receptu jinak by to nebyl originál .Protože s menším množstvím cukru a přidáním rozinek ji dělam již 30 let
nejlepší je klasická bábovka dusivka a k tomu půllitr kakaa
Ta je sice výborná,to máte pravdu ale tato bábovka taky nevypadá vůbec zle...
Nechapu jak nekdo muze publikovat titulek jako je tento. Kostrbaty,"neudusite se", to jako ma byt o jidle a o chuti? Je skoda, ze idnes nepublikuje fotografie autoru tak jako jine publikace ve svete, predpokladam ze bychom se pobavili.