- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ani neplytvejte drahyma ingrediencema. Absolutne nefunguje!
jsou to makronky, nebo makaronky?
z cukru se dělá odvar nebo rozvar?
odkdy se šlehá v mixéru? (já šlehám ve šlehači)
Samozřejmě rozvar. Cukrový odvar vyrobit nelze, viz níže v diskusi. Článek psal opět nějaký expert, který o pečení nemá nejmenší tušení.
myslim ze to skor vyzera na Luxemburgerli.... zo sluzobiek z Zurichu som zvyknuty nosit domov karbicu tychto 'zakuskov' ...svajciari sa pysia ze je to ich originalna pochutka.....tak tazko povedat
http://collection.spruengli.ch/luxemburgerli.php?lang=en&cat=
jak se tenhle "trend" přeslazených minihamburgrů z cukru šíří světem... Ochutnal jsem jednou v USA - never more.
PS: mnohém chutnější je, když mezi prachobyčejné dětské piškoty dáte trochu čerstvého másla... vypadá to stejně a je to rychlejší.
A to se prosím dělá jak? To se mi u žádného domácího cukroví ještě nepovedlo.
pošli rodinu na víkend k babičce
Říkají, taky v angličtině je to prostě macaron. Ale tady v Česku je nevím proč zvykem to takhle prznit. Asi že by si to lidi pletli s těstovinama nebo nevím.
z principu. Máme tolik skvělých receptů na skvělé dobroty a jdou udělat i bez teploměru a odvažování bílků.
peceni a cukrarstvi, narozdil od bezneho vareni je narocnejsi prave v tom, ze vysledek dost zavisi na presnem odvazeni a teplote surovin
Domácí příprava mi přijde jako děsný patlání a to, co se prodává je hodně drahý. A nikdy mi nechutnalo sladké z bílků... A nemám ráda jídlo obarvené umělotinami. Asi to budu muset někde ochutnat
Ja to Peceni s Ivetou vcera nahodou videla a musim rici, ze se mi sbihaly sliny (ale ja mam sladke z bilku celkem rada, trebas pusinky). Iveta nepouzivala barviva, jenom cokoladu ( hodne cokolady), v kremu v kombinaci s matou. Vypadalo to velmi lakave, urcite bych to casem zkusila, i kdyz na Vanoce asi ne.