Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Jak kancelářská myš vykuchala čtyři metráky kaprů. Byl to masakr

S kolegou z Xmana jsme se tak trochu zbláznili a na stará kolena se přihlásili do učňáku. Budou z nás kuchaři. Na praxi jsem šel do pražského hotelu Holiday Inn. Bohužel těsně před Vánocemi.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

modern725

...

Fajn článek, díky. Jen mě z prvu skutečně odradil dementní nadpis, ale to je asi gró křišťálového lupu, nebo tak ...

0/0
31.12.2011 14:45

woody.birch

Článek lepší než realita

Marek Burza napsal článek skoro jako reality show. Dobrý. Jenže tady to show končí. Také jsem jsem se jako "hobík" vyučil kuchařem. Mám dojem, že to dokonce byla stejná škola. Problém je, že s výjimkou té povinné týdenní praxe se škola skládala ze samé teorie a zase teorie. Ve škole jsme se do kuchyně dostali až při závěrečných zkouškách.

Na další hobby vzdělávání jsem ale nezanevřel. Vloni jsem se vyučil elektrikářem ;-)

0/0
28.12.2011 15:46

Lada15

Děkuji

Děkuji. Ten článek se mi moc líbil. Přečetl jsem ho jedním dechem a ještě se i trochu pobavil. Dobrý nápad jít na takovou "zkušenou". R^

+3/0
27.12.2011 17:31

David007ek

opravdu nechutne

..

0/0
27.12.2011 16:18

jien

Re: opravdu nechutne

To jako proč??? Kuchání kaprů a krájení cibule?

0/0
27.12.2011 22:41

Stoura

Re: opravdu nechutne

Naopak.

0/0
28.12.2011 9:50

David007ek

Re: opravdu nechutne

No jasne rozkuchat mrtve zvire je ten pravy pozitek :))

0/0
28.12.2011 14:09

woody.birch

Re: opravdu nechutne

A to jako měl kuchat zaživa???

0/0
28.12.2011 15:48

Homosalat

No fuj!

8-o

0/0
27.12.2011 15:47

morae

děkuju

pěkný čtení!

nechcete takhle navštívit víc profesí? jak skvěle se nadává na ppl, pošťačky za šaltrem, pekaře, cukráře.... z tepla u PC všechno vypadá jako děsně jednoduchá práce, jen si sáhnout z blízka

a to nebyla řeč o platu takovýho pomocnýho kuchaře nebo ficky, kterou jste suplovali.

0/0
27.12.2011 15:04

KOMON

kancelářská myš se používá na kuchání?

vždyť to nemá čepel!žeby laserem?týjo to sou schopnosti,musim si dát bacha abych si s ní neuříz prsty,kdybych si tím laserem omylem přejel přes ruku.....a jak to že se neprořeže stolem?aha na to asi má tu specielní podložku!

0/0
27.12.2011 12:25

morae

Re: kancelářská myš se používá na kuchání?

vy budete technik, že jo? ;-D;-D;-D

+1/0
27.12.2011 15:00

KOMON

Re: kancelářská myš se používá na kuchání?

technik přes myši ;-D

+1/0
27.12.2011 15:13

Jean-Luc Picard

Re: kancelářská myš se používá na kuchání?

Spíš absolvent VŠ ekonomcké co rád čte Technet a chtěl se ukázat.

0/0
27.12.2011 17:45

black_jack se srazil s cenzorem

Re: kancelářská myš se používá na kuchání?

ne ze bych se ho zastaval, ale pouziva se termin kancelarska krysa...

0/0
27.12.2011 18:32

KOMON

Re: kancelářská myš se používá na kuchání?

teď nevím, jestli myslíte mě(jako že sem kancelářská krysa,což sem) nebo že titulek měl být jiný :-) ale to bych jim nevyčítal

0/0
27.12.2011 18:55

KOMON

Re: kancelářská myš se používá na kuchání?

fůůj teda vy vo mě máte mínění!ekonomku jo?brrr mám učňák s maturitou a proto vím,že mě ruce neuživí ;-D

a technet moc nemusim,ale tenhle blbej titulek mě chyt,článek sem ani nečet :-)

0/0
27.12.2011 18:51

Kurt21

Skvělé hlášky!

"Nikdy byste neřekli, jak čas zvláštně utíká při fyzické práci" - v překladu "Nikdy jsem nic nedělal, tak mě docela překvapilo, kolik času práce zabere". ;-DR^

0/0
27.12.2011 10:51

georgetown1

Re: Skvělé hlášky!

Znovu přečíst nebo zpět do školy na pochopení psaného textu ... A hybaj!

+1/0
27.12.2011 11:51

Kurt21

Re: Skvělé hlášky!

Autor byl překvapen, kolik času práce zabrala. Nebo ne? Můžete tedy nám méně inteligentním osvětlit, jaký význam má ta citovaná věta?

0/0
27.12.2011 18:52

morae

Re: Skvělé hlášky!

máte tu citaci blbě "Tolik jsme toho udělali za takovou chvíli!"

tedy přesně naopak - když se maká o sto šest, je za vámi za malou chvíli VIDĚT fůra práce - neuvěřitelný pocit pro někoho, kdo jenom tluče do klávesnice, maluje projekty, vychovává děti....

Nebo to taky můžete vnímat tak, že měl pocit, že dělá celej den a ony to byly jen dvě hodinky - taky zvláštní, že u počítače čas běží "mnohem rychleji"

0/0
27.12.2011 19:57

Kurt21

Re: Skvělé hlášky!

Ale vždyť já nikde nepíšu, že se mu to zdálo málo, nebo naopak moc. "Kolik času zabere" není totéž, co "Jak moc času zabere", ani totéž jako "Jak málo času zabere". ;-)

0/0
27.12.2011 20:17

tajny agent

Tak a vas vyhodi budete alespon neco mit ...

0/0
27.12.2011 10:04

Mouchard revival

...

když už píšeš rostbeef, tak pak napiš mayonéza, ať to plácání pátého přes deváté má úroveň...

0/0
27.12.2011 6:07

Jean-Luc Picard

Re: ...

Vy máte ale šťouravou náladu. A jak byste vy napsal k té majonéze ten "rostbeef"?

0/0
27.12.2011 17:43

Mouchard revival

Re: ...

jak? no správně, přeci...

0/0
27.12.2011 19:48

tehla

Re: ...

takže?

0/0
28.12.2011 18:38

Achille Volfoni

?

To ty kapry házel o zeď?8-o

0/0
27.12.2011 0:45

morae

Re: ?

zpracovat dvěstě ryb za dopoledne (počítám dvoukilovýho kapra a 4 metráky), to není jako doma si s tím hrát, abyste mamince nezapatlal dřez. Nedokážu si ten frmol představit - vychází mi tak 1 ryba za minutu a půl až dvě. Po obědě už jen čistili vnitřnosti.

+1/0
27.12.2011 2:32

dablicek_r

Re: ?

Tak s tim jedine souhlasim. Jednou se mi "postestilo" zpracovavat deset kousku kapra a vypadalo to tak nejak podobne ;-D

0/0
27.12.2011 8:19

Christopher2011

Re: ?

čerstvě zabitý kapr sebou hází, při kuchání je hodně sajrajtu na stole a není čas to pořád čistit po každé rybě

0/0
27.12.2011 13:32





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.