- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Fajn článek, díky. Jen mě z prvu skutečně odradil dementní nadpis, ale to je asi gró křišťálového lupu, nebo tak ...
Marek Burza napsal článek skoro jako reality show. Dobrý. Jenže tady to show končí. Také jsem jsem se jako "hobík" vyučil kuchařem. Mám dojem, že to dokonce byla stejná škola. Problém je, že s výjimkou té povinné týdenní praxe se škola skládala ze samé teorie a zase teorie. Ve škole jsme se do kuchyně dostali až při závěrečných zkouškách.
Na další hobby vzdělávání jsem ale nezanevřel. Vloni jsem se vyučil elektrikářem
Děkuji. Ten článek se mi moc líbil. Přečetl jsem ho jedním dechem a ještě se i trochu pobavil. Dobrý nápad jít na takovou "zkušenou".
To jako proč??? Kuchání kaprů a krájení cibule?
pěkný čtení!
nechcete takhle navštívit víc profesí? jak skvěle se nadává na ppl, pošťačky za šaltrem, pekaře, cukráře.... z tepla u PC všechno vypadá jako děsně jednoduchá práce, jen si sáhnout z blízka
a to nebyla řeč o platu takovýho pomocnýho kuchaře nebo ficky, kterou jste suplovali.
vždyť to nemá čepel!žeby laserem?týjo to sou schopnosti,musim si dát bacha abych si s ní neuříz prsty,kdybych si tím laserem omylem přejel přes ruku.....a jak to že se neprořeže stolem?aha na to asi má tu specielní podložku!
vy budete technik, že jo?
"Nikdy byste neřekli, jak čas zvláštně utíká při fyzické práci" - v překladu "Nikdy jsem nic nedělal, tak mě docela překvapilo, kolik času práce zabere".
Znovu přečíst nebo zpět do školy na pochopení psaného textu ... A hybaj!
když už píšeš rostbeef, tak pak napiš mayonéza, ať to plácání pátého přes deváté má úroveň...
Vy máte ale šťouravou náladu. A jak byste vy napsal k té majonéze ten "rostbeef"?