Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Pohlreichovi se stýská po televizi, natočí další díly Ano, šéfe!

Štáb kultovního pořadu na pokyn šéfa opět vyzývá statečné restauratéry či hospodské, aby se přihlásili a podrobili se natáčení ve svém podniku. Počítat musí s tím, že Zdeněk Pohlreich v kuchyni jejich restaurace nenechá kámen na kameni a ještě je čeká poměrně drsná drezura.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Leva

27. 1. 2012 13:39
Vítám návrat Pohlreidlaždiče

Velmi se těším na návrat Pohlreicha na obrazovku. V poslední době jsem nějak zženštěl a má mluva nemá tu správnou razanci. Snad se neučím tvrdým slovům a stane se ze mne opravdu tvrďák k pohledání, vlastně k poslouchání. Jen malá výtka, co ten pořad nazvat Ano, dlaždiči! Doufám, že se páni dlaždiči neurazí, že se jim do oboru plete nějaký kuchtík s řádem dřevěné vařečky.

0 0
možnosti

dech padlého socialisty

27. 1. 2012 12:14
Pohlreich je jiná verze Okamury

oba dva jsou přesvědčeni, že jsou sesláni k nápravě tohoto světa. Na prostoduché jedince to zabírá, ostaní k něj  mají srandu nebo je ignorujou.

0 0
možnosti

Dr.Fe (2)

28. 1. 2012 23:43
Re: Pohlreich je jiná verze Okamury

Nepřisuzuješ jim náhodou svoje vlastnosti ?

0 0
možnosti

Milunas

26. 1. 2012 22:20
jo, byl dobrej

Kvalita Pohlarichových pořadů se rapidně snižuje. Dnes jsem viděla díl s nějakými pankáči, kde se přes ruchy nedalo nic slyšet, absolutně jsem nepochopila smysl, jen tam kroutil očima  a říkal vole. A nic z toho. Ti si můžou s Jirkou plácnout.

0 0
možnosti

jiriiik

26. 1. 2012 23:39
Re: jo, byl dobrej

Chjooo... Jenže to byl starej díl snad z druhé série.

1 0
možnosti

Fakus333

25. 1. 2012 9:11
Ukázka českého bordelu-díky Zdeňku

Zdenda by se měl aspoň trochu přiblížit Gordonu Ramsayovi. Protože kolikrát, ten doslova bordel v českých kuchyních je neskutečný.V gastronomii dnes podniká kdejaký blb,který není schopný spočítat náklady na jednu porci.Nedokáže zorganizovat 5 lidí v podniku.Nemá šajnu o nějakých normách a co se hygieny týče,o normách a váhách pokrmů  už vůbec ne.Rád bych viděl v pořadu, když Zdeněk najde v podniku binec, zajít k tomu majiteli firmy, jak to u něj vypadá??!! Jsem asi jeden s těch šťastnějších, co se NEMUSÍ stravovat po našich restauracích. Bývalé 2. a 3. cenové skupiny, propadly na dnešní 5. cenovou skupinu, protože to co je možné vidět, je hnus.

Jak si může kuchař dovolit třeba kouřit v kuchyni??? Být majitel podniku, tak na hodinu letí !!

3 0
možnosti

kremace tilapie

25. 1. 2012 10:22
Re: Ukázka českého bordelu-díky Zdeňku

Proč  českého bordelu? Už jste viděl aspoň jeden díl Kitchen Nightmares? Tak neskutečný bordel, co našel Gordon například v restauraci uprostřed Manhattanu a v řadě dalších, zatím Pohlreich nikde nenašel.

2 0
možnosti

pohrobek

24. 1. 2012 15:18
Nebo toto?

2. červen 2009 – Jenže čtyři majitelé restaurací, kteří se přihlásili do reality show Ano, šéfe! ... Jeho první zásah se zaryl dokonce tak hluboko, že restaurace vyhlásila bankrot. ... V této restauraci Pohlreich změnil jídelníček a přístup k nákupům

0 0
možnosti

hrcprcsalala

24. 1. 2012 17:11
Re: Nebo toto?

A nebylo by férové ocitovat celý článek? http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/35735/ano-sefe-diky-sefe-zavirame.html

Vlastně nebylo, protože by z něho vyplynula Pohlreichova velká úspěšnost. A to se u Pepíků neodpouští. ;-D

1 0
možnosti

pohrobek

24. 1. 2012 15:09
Zas tak dobý restauratér to asi není......

tady se chvástá a ve Švýcarech mu krachuje podnik

citece z tisku:

Pohlreichovi hrozí krach. Jeho restaurace zeje prázdnotou!

Snad už jen univerzální hnědá omáčka, geniální vynález české gastronomie, může zachránit před krachem Zdeňka Pohlreicha  (54) . Jeho podnik TriBeCa ve švýcarském městečku Romanshorn půl roku po otevření vaří maximálně tak vodu na kávu pro občasné náhodné kolemjdoucí

0 0
možnosti

hrcprcsalala

24. 1. 2012 16:42
Re: Zas tak dobý restauratér to asi není......

Jojo, není šťastnějšího dne, než když začne sousedovi chcípat koza. A že by ses nám radši pochlubil vlastními podnikatelskými úspěchy? ;-D

5 0
možnosti

.palič

24. 1. 2012 10:50
tady

dost lidem vadí Pohlreich, ale kdyby ten do toho šel tak jako orgininál zde - http://www.youtube.com/watch?v=ABFvu4IFtBI

.

to by bylo dopisů od rozhořčených důchodců diváků, že by to museli pošťáci vozit kamiónem.

0 0
možnosti

milvop

24. 1. 2012 9:44
Nechutný "šéfkuchař"

Pan "šéfkuchař" je opravdu nechutný -  nic víc a nic míň !

0 0
možnosti

Mudr Perry Cox

24. 1. 2012 10:08
Re: Nechutný

tak to už jste dva R^

4 0
možnosti

karelka k

24. 1. 2012 2:17
Asi jsem balík,

ale mě stačí v hospodě dobrý gulášek s osmi, polífka hovězí s nudlema, kafíčko a pár pivíček. Gaučík na hodinku bych taky neodmítnul. A hádání vám klidně přenechám.;-D;-D

0 0
možnosti

.palič

24. 1. 2012 10:27
Re: Asi jsem balík,

To je v pořádku. Vždyť taky Zdeněk Pohlreich se už v těch vesnických hospodách v Ano šéfe do těch majitelů něco nahučel, aby dělali pořádnou polívku s nudlema a dobrej guláš a vykašlali se na nějaký pokusy o světovost v podobě chobotnic z mrazáku atd.

5 0
možnosti

misost

23. 1. 2012 23:51
Pana Pohlreicha

By mohli naklonovat a pustit ho do slovenskych restauracii a dalsi klon by mohol mat relaciu "Ano obsluha" , pretoze ta je na Slovensku(ako vsetci dobre vieme) - katastrofalna alebo niekedy ziadna. Zdenkovi drzim palce, je super, ze v Cechach aspon niekto nuti ludi rozmyslat nad jedlom a dava moznost nazriet v akych podmienkach sa v skutocnosti niekde vari jedlo.

Pre tych, ktori ho nenavidia, uprimne - ako by ste sa zachovali, keby ste prisli do niektoreho z podnikov, kde nejak nie a nie pochopit z hluposti kde je chyba a mali by ste na tu hrozu vo fungovani zareagovat a poradit?? Po 2 natacaniach by ste boli urcite este horsi.

3 0
možnosti

hrcprcsalala

24. 1. 2012 10:35
Re: Pana Pohlreicha

Vždyť na Slovensku se takév vysílá Ano, šéfe, byť s jiným "šéfem".... http://anosefe.joj.sk/

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc

29. března 2024

Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...