Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Pohlreichovi se stýská po televizi, natočí další díly Ano, šéfe!

Štáb kultovního pořadu na pokyn šéfa opět vyzývá statečné restauratéry či hospodské, aby se přihlásili a podrobili se natáčení ve svém podniku. Počítat musí s tím, že Zdeněk Pohlreich v kuchyni jejich restaurace nenechá kámen na kameni a ještě je čeká poměrně drsná drezura.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Leva

Vítám návrat Pohlreidlaždiče

Velmi se těším na návrat Pohlreicha na obrazovku. V poslední době jsem nějak zženštěl a má mluva nemá tu správnou razanci. Snad se neučím tvrdým slovům a stane se ze mne opravdu tvrďák k pohledání, vlastně k poslouchání. Jen malá výtka, co ten pořad nazvat Ano, dlaždiči! Doufám, že se páni dlaždiči neurazí, že se jim do oboru plete nějaký kuchtík s řádem dřevěné vařečky.

0/0
27.1.2012 13:39

dech padlého socialisty

Pohlreich je jiná verze Okamury

oba dva jsou přesvědčeni, že jsou sesláni k nápravě tohoto světa. Na prostoduché jedince to zabírá, ostaní k něj  mají srandu nebo je ignorujou.

0/0
27.1.2012 12:14

Dr.Fe (2)

Re: Pohlreich je jiná verze Okamury

Nepřisuzuješ jim náhodou svoje vlastnosti ?

0/0
28.1.2012 23:43

Milunas

jo, byl dobrej

Kvalita Pohlarichových pořadů se rapidně snižuje. Dnes jsem viděla díl s nějakými pankáči, kde se přes ruchy nedalo nic slyšet, absolutně jsem nepochopila smysl, jen tam kroutil očima  a říkal vole. A nic z toho. Ti si můžou s Jirkou plácnout.

0/0
26.1.2012 22:20

jiriiik

Re: jo, byl dobrej

Chjooo... Jenže to byl starej díl snad z druhé série.

+1/0
26.1.2012 23:39

Fakus333

Ukázka českého bordelu-díky Zdeňku

Zdenda by se měl aspoň trochu přiblížit Gordonu Ramsayovi. Protože kolikrát, ten doslova bordel v českých kuchyních je neskutečný.V gastronomii dnes podniká kdejaký blb,který není schopný spočítat náklady na jednu porci.Nedokáže zorganizovat 5 lidí v podniku.Nemá šajnu o nějakých normách a co se hygieny týče,o normách a váhách pokrmů  už vůbec ne.Rád bych viděl v pořadu, když Zdeněk najde v podniku binec, zajít k tomu majiteli firmy, jak to u něj vypadá??!! Jsem asi jeden s těch šťastnějších, co se NEMUSÍ stravovat po našich restauracích. Bývalé 2. a 3. cenové skupiny, propadly na dnešní 5. cenovou skupinu, protože to co je možné vidět, je hnus.

Jak si může kuchař dovolit třeba kouřit v kuchyni??? Být majitel podniku, tak na hodinu letí !!

+3/0
25.1.2012 9:11

kremace tilapie

Re: Ukázka českého bordelu-díky Zdeňku

Proč  českého bordelu? Už jste viděl aspoň jeden díl Kitchen Nightmares? Tak neskutečný bordel, co našel Gordon například v restauraci uprostřed Manhattanu a v řadě dalších, zatím Pohlreich nikde nenašel.

+2/0
25.1.2012 10:22

pohrobek

Nebo toto?

2. červen 2009 – Jenže čtyři majitelé restaurací, kteří se přihlásili do reality show Ano, šéfe! ... Jeho první zásah se zaryl dokonce tak hluboko, že restaurace vyhlásila bankrot. ... V této restauraci Pohlreich změnil jídelníček a přístup k nákupům

0/0
24.1.2012 15:18

hrcprcsalala

Re: Nebo toto?

A nebylo by férové ocitovat celý článek? http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/35735/ano-sefe-diky-sefe-zavirame.html

Vlastně nebylo, protože by z něho vyplynula Pohlreichova velká úspěšnost. A to se u Pepíků neodpouští. ;-D

+1/0
24.1.2012 17:11

Mudr Perry Cox

Re: Nebo toto?

tak když se podívám na to kteří a vzpomenu si na ty díly tak to opravdu není o Pohlreichovi ale o neschopném majiteli

+1/0
24.1.2012 17:20

kremace tilapie

Re: Nebo toto?

Na toho prvního (tuším v Litoměřicích) se pamatuju. Padesátiletej dýdžej ;-D V jeho případě jsem se tomu vůbec nedivil. Tomu by nepomohl ani Schwarzenegger.

+2/0
25.1.2012 8:54

m4xp0w3r7

Re: Nebo toto?

8 z 12 prosperuje, to je snad dobré skóre. Hlavně ty 4 neprosperující nedostali ani hvězdu a hlavně neudělali skoro vůbec nic. A svoji naprostou neschopnost a nekompetentnost nakonec hodí na člověka, co se jim snažil pomoct. Dobrej fór ;-D

0/0
26.1.2012 0:46

pohrobek

Zas tak dobý restauratér to asi není......

tady se chvástá a ve Švýcarech mu krachuje podnik

citece z tisku:

Pohlreichovi hrozí krach. Jeho restaurace zeje prázdnotou!

Snad už jen univerzální hnědá omáčka, geniální vynález české gastronomie, může zachránit před krachem Zdeňka Pohlreicha  (54) . Jeho podnik TriBeCa ve švýcarském městečku Romanshorn půl roku po otevření vaří maximálně tak vodu na kávu pro občasné náhodné kolemjdoucí

0/0
24.1.2012 15:09

hrcprcsalala

Re: Zas tak dobý restauratér to asi není......

Jojo, není šťastnějšího dne, než když začne sousedovi chcípat koza. A že by ses nám radši pochlubil vlastními podnikatelskými úspěchy? ;-D

+5/0
24.1.2012 16:42

Shadow stalker

Re: Zas tak dobý restauratér to asi není......

vede dvě skvělé restaurace v Praze a pochybuju, že by na nich prodělával...

0/0
26.1.2012 17:32

.palič

tady

dost lidem vadí Pohlreich, ale kdyby ten do toho šel tak jako orgininál zde - http://www.youtube.com/watch?v=ABFvu4IFtBI

.

to by bylo dopisů od rozhořčených důchodců diváků, že by to museli pošťáci vozit kamiónem.

0/0
24.1.2012 10:50

milvop

Nechutný "šéfkuchař"

Pan "šéfkuchař" je opravdu nechutný -  nic víc a nic míň !

0/0
24.1.2012 9:44

Mudr Perry Cox

Re: Nechutný

tak to už jste dva R^

+4/0
24.1.2012 10:08

karelka k

Asi jsem balík,

ale mě stačí v hospodě dobrý gulášek s osmi, polífka hovězí s nudlema, kafíčko a pár pivíček. Gaučík na hodinku bych taky neodmítnul. A hádání vám klidně přenechám.;-D;-D

0/0
24.1.2012 2:17

.palič

Re: Asi jsem balík,

To je v pořádku. Vždyť taky Zdeněk Pohlreich se už v těch vesnických hospodách v Ano šéfe do těch majitelů něco nahučel, aby dělali pořádnou polívku s nudlema a dobrej guláš a vykašlali se na nějaký pokusy o světovost v podobě chobotnic z mrazáku atd.

+5/0
24.1.2012 10:27

anžto

Re: Asi jsem balík,

ale taky tam o nic jiného nejde. O tom to právě je. Blbý je dávat si v Horní Lhotě mušle:-P

0/0
24.1.2012 14:52

Petrik73

Re: Asi jsem balík,

Proč? I takový traktorista může dostat chuť na hřebenatky nebo langustu.

0/0
25.1.2012 1:27

pavlik05

Re: Asi jsem balík,

langustu v cechach? fuj z principu.

0/0
25.1.2012 16:29

m4xp0w3r7

Re: Asi jsem balík,

A přečíst si Senecu v originál latině ;-D

+1/0
26.1.2012 0:49

mlčanlivý boban

Re: Asi jsem balík,

i skladník ve šroubárně si může přečíst Vergilia v originále

:-)

0/0
26.1.2012 16:06

m4xp0w3r7

Re: Asi jsem balík,

No to právě v řadě hospod doporučoval, aby tak vařili. Moc nechápu jak je možné, že si někdo otevře restauraci a nechápe, že prostě existují různé typy či koncepty restauračních podniků, do kterých chodí různí lidé a ti právě vyžadují různé jídla. A ti blbouni majitelé, místo aby se zaměřili na nějaký koncept, tak se strašně hloupě snaží vyhovět všem. No a ve výsledku tam nechodí nikdo ;-D

0/0
26.1.2012 0:52

misost

Pana Pohlreicha

By mohli naklonovat a pustit ho do slovenskych restauracii a dalsi klon by mohol mat relaciu "Ano obsluha" , pretoze ta je na Slovensku(ako vsetci dobre vieme) - katastrofalna alebo niekedy ziadna. Zdenkovi drzim palce, je super, ze v Cechach aspon niekto nuti ludi rozmyslat nad jedlom a dava moznost nazriet v akych podmienkach sa v skutocnosti niekde vari jedlo.

Pre tych, ktori ho nenavidia, uprimne - ako by ste sa zachovali, keby ste prisli do niektoreho z podnikov, kde nejak nie a nie pochopit z hluposti kde je chyba a mali by ste na tu hrozu vo fungovani zareagovat a poradit?? Po 2 natacaniach by ste boli urcite este horsi.

+3/0
23.1.2012 23:51

hrcprcsalala

Re: Pana Pohlreicha

Vždyť na Slovensku se takév vysílá Ano, šéfe, byť s jiným "šéfem".... http://anosefe.joj.sk/

0/0
24.1.2012 10:35

misost

Re: Pana Pohlreicha

aha, to som nevedel...nezijem na Slovensku - diky za info

0/0
24.1.2012 23:42

Leva

Re: Pana Pohlreicha

A prečo? Tam nežiješ?

0/0
27.1.2012 13:43

misost

Re: Pana Pohlreicha

Pre istotu ;-)

0/0
27.1.2012 17:25

misost

Re: Pana Pohlreicha

resp. nemam Slovenske programy :-)

0/0
24.1.2012 23:43

Dickinson

Re: Pana Pohlreicha

No veru..o nic neprichadzas...:)

0/0
20.4.2012 15:23

GregorMartinPapuCzech 4

ještě že nemám televizi...

;-D:-P

+1/0
23.1.2012 22:54

pohrobek

Áááá panu kuchaři došli prašulky???

Nechápu co na něm ty lidi pořád viděj.  Ekonom to moc neí když nechal své 2 restaurace v USA zkrachovat a restaurace Imperial také na tom není zrovna slavně.... Tak mi řekněte, proč bych si od tohodle sprosťáka měl nechat radit??? Abych také zbankrotoval? Pozvat si ho někam, abych pořád slyšel, Ty V*le seš nemehlo, - Co to je za id***a, že t vaří takhle..... Pardon,  ale slovníček  by si mohl odpustit....

+2/0
23.1.2012 14:37

taknevim

Re: Áááá panu kuchaři došli prašulky???

Já chtěl do Imperiálu v sobotu a měli beznadějně plno. Že by náznak "není na tom zrovna slavně"? Povídej:

0/0
23.1.2012 16:32

strowfan-čistič-diskusí

Re: Áááá panu kuchaři došli prašulky???

tohle je slušnej nesmysl

+2/0
24.1.2012 7:54

hrcprcsalala

Re: Áááá panu kuchaři došli prašulky???

Pohlreich měl někdy nějaké restaurace v USA? Mohl bych se zeptat na podrobnosti?

0/0
24.1.2012 10:36

pohrobek

Re: Áááá panu kuchaři došli prašulky???

Ták pardon, je to Švýcarsko, citace:

Pohlreichovi hrozí krach. Jeho restaurace zeje prázdnotou!              

Snad už jen univerzální hnědá omáčka, geniální vynález české gastronomie, může zachránit před krachem Zdeňka Pohlreicha  (54) . Jeho podnik TriBeCa ve švýcarském městečku Romanshorn půl roku po otevření vaří maximálně tak vodu na kávu pro občasné náhodné kolemjdoucí.

0/0
24.1.2012 15:08

hrcprcsalala

Re: Áááá panu kuchaři došli prašulky???

Takže to nejsou dvě restaurace, ale jen jedna. A není to USA, ale Švýcarsko. A o jejím údajném krachu píše Blesk proto, že do typické letní destinace přijel redaktor na podzim a bylo tam prázdno. No nic, tupému Pepíkovi stačí ke štěstí málo. ;-D Nedej ale bože, aby sám začal něco dělat, on zvládá jen kritiku schopnějších. R^

+2/0
24.1.2012 16:44

Dr.Fe (2)

Re: Áááá panu kuchaři došli prašulky???

Co máš pořád s tím Pepíkem, psychopatickej zamindrákovanej Pršalo ? ! ;-€ ;-O Rv

0/0
29.1.2012 0:22

hrcprcsalala

Re: Áááá panu kuchaři došli prašulky???

Tak pardon, není to Blesk, ale Super. To by mi Pepík taky nepochybně vytknul jako zásadní věc. ;-D

+1/0
24.1.2012 16:45

Dr.Fe (2)

Re: Áááá panu kuchaři došli prašulky???

Nějákej Pepík ti přefik starou jinak to není možný. PsychoPršalo Rv

0/0
29.1.2012 0:24

bara.obava

Re: Áááá panu kuchaři došli prašulky???

ty si dobrej auvajs ;-D;-D;-D;-D;-D

0/0
25.1.2012 2:20

saharské iglú 2

Re: Áááá panu kuchaři došli prašulky???

zdravím pane Babico jak se máte?

0/0
26.1.2012 13:30

Mražená spermie

***

i pravím, kdo chce ať se na to kouká a kdo nechce, ať se na to nekouká.

0/0
23.1.2012 12:02

Sjuzzzz

Ajajaj

Když jsem sledovala čtvrtou sérii, byla jsem upřímně ráda, že je poslední. Kvalita šla markantně dolů. Když teď dávají opakování první série, je to jak pohlazení. Zkuste někdy srovnat díl z první a ze čtvrté série. To je sto a jedna. Nejdříve šlo skutečně o jídlo, o kvalitní vaření s dostupnými surovinami... Později se z toho stal podnikatelský souboj "Kde berete peníze? Přemalujte zdi." atd. Hlavně ať je show, jen žádné vaření. Pokud by se styl programu vrátil ke kořenům, byla bych jedině ráda.

+1/0
23.1.2012 9:40

.palič

Re: Ajajaj

Taky se mi nelíbilo, kam se to celý posunulo. Ty první dvě série byly dobré, protože se striktně držely formátu. Průšvih je, že televizní umělci pak vždycky začnou dělat "umění" a vymejšlet scény typu, Zdenda jede na motorce, jééé to božííí atd.

+1/0
23.1.2012 10:13

kremace tilapie

jen

by mě zajímalo, kolik těch krav vlastně Štěpán se Zdeničkou maj, když maji pořád plno na rezervace a údajně prodávaj hovězí z vlastní biofarmy. To tam musej za rok vybít stádo jako hrom, ne?

0/0
23.1.2012 9:02

stefi_ul

Re: jen

kolik si mysli, ze takova krava vazi?? Z tech minimalne 500-700kg nadelas masa, ze to v hospode jen tak nevyvaris. Pri porci nekde na 200g je to z kazdyho metraku 300-500 porci. Minimalne to z ty kravy hodi 300kg zivy vahy. To je minimalne kolem 900 porci a to je 30 jidel denne. Jeden den maj zaviraci, takze nejakych 35. Nevim, jaky tam porce delaj, takze nedokazu soudit. Taky verim, ze maji hubenejsi obdobi, treba pres zimu, protoze kdyz se kouknes, kde to je, tak neni zadna hospoda u dalnice. Kvalitni maso stejne musi vyzravat, takze se v klidku spotrebuje cela krava. Bejk navic ma o 200-300kg vic, takze z toho udelaj o chlup vic masa. Videl bych to tak na spotrebu 10-12ks krav rocne. A to se urcite da v klidu obnovovat. Taky se tam nebude delat jen to hovezi.

+2/0
25.1.2012 18:37







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.