- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Velmi se těším na návrat Pohlreicha na obrazovku. V poslední době jsem nějak zženštěl a má mluva nemá tu správnou razanci. Snad se neučím tvrdým slovům a stane se ze mne opravdu tvrďák k pohledání, vlastně k poslouchání. Jen malá výtka, co ten pořad nazvat Ano, dlaždiči! Doufám, že se páni dlaždiči neurazí, že se jim do oboru plete nějaký kuchtík s řádem dřevěné vařečky.
oba dva jsou přesvědčeni, že jsou sesláni k nápravě tohoto světa. Na prostoduché jedince to zabírá, ostaní k něj mají srandu nebo je ignorujou.
Nepřisuzuješ jim náhodou svoje vlastnosti ?
Kvalita Pohlarichových pořadů se rapidně snižuje. Dnes jsem viděla díl s nějakými pankáči, kde se přes ruchy nedalo nic slyšet, absolutně jsem nepochopila smysl, jen tam kroutil očima a říkal vole. A nic z toho. Ti si můžou s Jirkou plácnout.
Chjooo... Jenže to byl starej díl snad z druhé série.
Zdenda by se měl aspoň trochu přiblížit Gordonu Ramsayovi. Protože kolikrát, ten doslova bordel v českých kuchyních je neskutečný.V gastronomii dnes podniká kdejaký blb,který není schopný spočítat náklady na jednu porci.Nedokáže zorganizovat 5 lidí v podniku.Nemá šajnu o nějakých normách a co se hygieny týče,o normách a váhách pokrmů už vůbec ne.Rád bych viděl v pořadu, když Zdeněk najde v podniku binec, zajít k tomu majiteli firmy, jak to u něj vypadá??!! Jsem asi jeden s těch šťastnějších, co se NEMUSÍ stravovat po našich restauracích. Bývalé 2. a 3. cenové skupiny, propadly na dnešní 5. cenovou skupinu, protože to co je možné vidět, je hnus.
Jak si může kuchař dovolit třeba kouřit v kuchyni??? Být majitel podniku, tak na hodinu letí !!
Proč českého bordelu? Už jste viděl aspoň jeden díl Kitchen Nightmares? Tak neskutečný bordel, co našel Gordon například v restauraci uprostřed Manhattanu a v řadě dalších, zatím Pohlreich nikde nenašel.
2. červen 2009 – Jenže čtyři majitelé restaurací, kteří se přihlásili do reality show Ano, šéfe! ... Jeho první zásah se zaryl dokonce tak hluboko, že restaurace vyhlásila bankrot. ... V této restauraci Pohlreich změnil jídelníček a přístup k nákupům
A nebylo by férové ocitovat celý článek? http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/35735/ano-sefe-diky-sefe-zavirame.html
Vlastně nebylo, protože by z něho vyplynula Pohlreichova velká úspěšnost. A to se u Pepíků neodpouští.
tady se chvástá a ve Švýcarech mu krachuje podnik
citece z tisku:
Pohlreichovi hrozí krach. Jeho restaurace zeje prázdnotou!
Snad už jen univerzální hnědá omáčka, geniální vynález české gastronomie, může zachránit před krachem Zdeňka Pohlreicha (54) . Jeho podnik TriBeCa ve švýcarském městečku Romanshorn půl roku po otevření vaří maximálně tak vodu na kávu pro občasné náhodné kolemjdoucí
Jojo, není šťastnějšího dne, než když začne sousedovi chcípat koza. A že by ses nám radši pochlubil vlastními podnikatelskými úspěchy?
dost lidem vadí Pohlreich, ale kdyby ten do toho šel tak jako orgininál zde - http://www.youtube.com/watch?v=ABFvu4IFtBI
.
to by bylo dopisů od rozhořčených důchodců diváků, že by to museli pošťáci vozit kamiónem.
Pan "šéfkuchař" je opravdu nechutný - nic víc a nic míň !
ale mě stačí v hospodě dobrý gulášek s osmi, polífka hovězí s nudlema, kafíčko a pár pivíček. Gaučík na hodinku bych taky neodmítnul. A hádání vám klidně přenechám.
To je v pořádku. Vždyť taky Zdeněk Pohlreich se už v těch vesnických hospodách v Ano šéfe do těch majitelů něco nahučel, aby dělali pořádnou polívku s nudlema a dobrej guláš a vykašlali se na nějaký pokusy o světovost v podobě chobotnic z mrazáku atd.
By mohli naklonovat a pustit ho do slovenskych restauracii a dalsi klon by mohol mat relaciu "Ano obsluha" , pretoze ta je na Slovensku(ako vsetci dobre vieme) - katastrofalna alebo niekedy ziadna. Zdenkovi drzim palce, je super, ze v Cechach aspon niekto nuti ludi rozmyslat nad jedlom a dava moznost nazriet v akych podmienkach sa v skutocnosti niekde vari jedlo.
Pre tych, ktori ho nenavidia, uprimne - ako by ste sa zachovali, keby ste prisli do niektoreho z podnikov, kde nejak nie a nie pochopit z hluposti kde je chyba a mali by ste na tu hrozu vo fungovani zareagovat a poradit?? Po 2 natacaniach by ste boli urcite este horsi.
Vždyť na Slovensku se takév vysílá Ano, šéfe, byť s jiným "šéfem".... http://anosefe.joj.sk/