Diskuze

Pohlreichovi se stýská po televizi, natočí další díly Ano, šéfe!

Štáb kultovního pořadu na pokyn šéfa opět vyzývá statečné restauratéry či hospodské, aby se přihlásili a podrobili se natáčení ve svém podniku. Počítat musí s tím, že Zdeněk Pohlreich v kuchyni jejich restaurace nenechá kámen na kameni a ještě je čeká poměrně drsná drezura.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Leva

27. 1. 2012 13:39
Vítám návrat Pohlreidlaždiče

Velmi se těším na návrat Pohlreicha na obrazovku. V poslední době jsem nějak zženštěl a má mluva nemá tu správnou razanci. Snad se neučím tvrdým slovům a stane se ze mne opravdu tvrďák k pohledání, vlastně k poslouchání. Jen malá výtka, co ten pořad nazvat Ano, dlaždiči! Doufám, že se páni dlaždiči neurazí, že se jim do oboru plete nějaký kuchtík s řádem dřevěné vařečky.

0 0
možnosti

dech padlého socialisty

27. 1. 2012 12:14
Pohlreich je jiná verze Okamury

oba dva jsou přesvědčeni, že jsou sesláni k nápravě tohoto světa. Na prostoduché jedince to zabírá, ostaní k něj  mají srandu nebo je ignorujou.

0 0
možnosti

Dr.Fe (2)

28. 1. 2012 23:43
Re: Pohlreich je jiná verze Okamury

Nepřisuzuješ jim náhodou svoje vlastnosti ?

0 0
možnosti

Milunas

26. 1. 2012 22:20
jo, byl dobrej

Kvalita Pohlarichových pořadů se rapidně snižuje. Dnes jsem viděla díl s nějakými pankáči, kde se přes ruchy nedalo nic slyšet, absolutně jsem nepochopila smysl, jen tam kroutil očima  a říkal vole. A nic z toho. Ti si můžou s Jirkou plácnout.

0 0
možnosti

jiriiik

26. 1. 2012 23:39
Re: jo, byl dobrej

Chjooo... Jenže to byl starej díl snad z druhé série.

1 0
možnosti

Fakus333

25. 1. 2012 9:11
Ukázka českého bordelu-díky Zdeňku

Zdenda by se měl aspoň trochu přiblížit Gordonu Ramsayovi. Protože kolikrát, ten doslova bordel v českých kuchyních je neskutečný.V gastronomii dnes podniká kdejaký blb,který není schopný spočítat náklady na jednu porci.Nedokáže zorganizovat 5 lidí v podniku.Nemá šajnu o nějakých normách a co se hygieny týče,o normách a váhách pokrmů  už vůbec ne.Rád bych viděl v pořadu, když Zdeněk najde v podniku binec, zajít k tomu majiteli firmy, jak to u něj vypadá??!! Jsem asi jeden s těch šťastnějších, co se NEMUSÍ stravovat po našich restauracích. Bývalé 2. a 3. cenové skupiny, propadly na dnešní 5. cenovou skupinu, protože to co je možné vidět, je hnus.

Jak si může kuchař dovolit třeba kouřit v kuchyni??? Být majitel podniku, tak na hodinu letí !!

3 0
možnosti

kremace tilapie

25. 1. 2012 10:22
Re: Ukázka českého bordelu-díky Zdeňku

Proč  českého bordelu? Už jste viděl aspoň jeden díl Kitchen Nightmares? Tak neskutečný bordel, co našel Gordon například v restauraci uprostřed Manhattanu a v řadě dalších, zatím Pohlreich nikde nenašel.

2 0
možnosti

pohrobek

24. 1. 2012 15:18
Nebo toto?

2. červen 2009 – Jenže čtyři majitelé restaurací, kteří se přihlásili do reality show Ano, šéfe! ... Jeho první zásah se zaryl dokonce tak hluboko, že restaurace vyhlásila bankrot. ... V této restauraci Pohlreich změnil jídelníček a přístup k nákupům

0 0
možnosti

hrcprcsalala

24. 1. 2012 17:11
Re: Nebo toto?

A nebylo by férové ocitovat celý článek? http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/35735/ano-sefe-diky-sefe-zavirame.html

Vlastně nebylo, protože by z něho vyplynula Pohlreichova velká úspěšnost. A to se u Pepíků neodpouští. ;-D

1 0
možnosti

pohrobek

24. 1. 2012 15:09
Zas tak dobý restauratér to asi není......

tady se chvástá a ve Švýcarech mu krachuje podnik

citece z tisku:

Pohlreichovi hrozí krach. Jeho restaurace zeje prázdnotou!

Snad už jen univerzální hnědá omáčka, geniální vynález české gastronomie, může zachránit před krachem Zdeňka Pohlreicha  (54) . Jeho podnik TriBeCa ve švýcarském městečku Romanshorn půl roku po otevření vaří maximálně tak vodu na kávu pro občasné náhodné kolemjdoucí

0 0
možnosti

hrcprcsalala

24. 1. 2012 16:42
Re: Zas tak dobý restauratér to asi není......

Jojo, není šťastnějšího dne, než když začne sousedovi chcípat koza. A že by ses nám radši pochlubil vlastními podnikatelskými úspěchy? ;-D

5 0
možnosti

.palič

24. 1. 2012 10:50
tady

dost lidem vadí Pohlreich, ale kdyby ten do toho šel tak jako orgininál zde - http://www.youtube.com/watch?v=ABFvu4IFtBI

.

to by bylo dopisů od rozhořčených důchodců diváků, že by to museli pošťáci vozit kamiónem.

0 0
možnosti

milvop

24. 1. 2012 9:44
Nechutný "šéfkuchař"

Pan "šéfkuchař" je opravdu nechutný -  nic víc a nic míň !

0 0
možnosti

Mudr Perry Cox

24. 1. 2012 10:08
Re: Nechutný

tak to už jste dva R^

4 0
možnosti

karelka k

24. 1. 2012 2:17
Asi jsem balík,

ale mě stačí v hospodě dobrý gulášek s osmi, polífka hovězí s nudlema, kafíčko a pár pivíček. Gaučík na hodinku bych taky neodmítnul. A hádání vám klidně přenechám.;-D;-D

0 0
možnosti

.palič

24. 1. 2012 10:27
Re: Asi jsem balík,

To je v pořádku. Vždyť taky Zdeněk Pohlreich se už v těch vesnických hospodách v Ano šéfe do těch majitelů něco nahučel, aby dělali pořádnou polívku s nudlema a dobrej guláš a vykašlali se na nějaký pokusy o světovost v podobě chobotnic z mrazáku atd.

5 0
možnosti

misost

23. 1. 2012 23:51
Pana Pohlreicha

By mohli naklonovat a pustit ho do slovenskych restauracii a dalsi klon by mohol mat relaciu "Ano obsluha" , pretoze ta je na Slovensku(ako vsetci dobre vieme) - katastrofalna alebo niekedy ziadna. Zdenkovi drzim palce, je super, ze v Cechach aspon niekto nuti ludi rozmyslat nad jedlom a dava moznost nazriet v akych podmienkach sa v skutocnosti niekde vari jedlo.

Pre tych, ktori ho nenavidia, uprimne - ako by ste sa zachovali, keby ste prisli do niektoreho z podnikov, kde nejak nie a nie pochopit z hluposti kde je chyba a mali by ste na tu hrozu vo fungovani zareagovat a poradit?? Po 2 natacaniach by ste boli urcite este horsi.

3 0
možnosti

hrcprcsalala

24. 1. 2012 10:35
Re: Pana Pohlreicha

Vždyť na Slovensku se takév vysílá Ano, šéfe, byť s jiným "šéfem".... http://anosefe.joj.sk/

0 0
možnosti