Diskuze

Minizákusky s čokoládovou kapotáží, skvělý trénink na výrobu pralinek

Samotná čokoláda každého neosloví, tak proč ji nezkombinovat s moučníkem z jemného třeného máslového těsta? Získáte minizákusky s pěkně tvarovanou čokoládovou střechou. Princip přípravy je prostý. Stačí použít silikonové formy na drobné tvary, využívané především na výrobu čokoládových pralinek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

PosledníMohykánStáleŽivý

25. 1. 2012 10:38
Vypadá to dost děsně. Zakrojím uzeného, to nezklame.

0 0
možnosti
JN

roedor

23. 1. 2012 8:51
Suchý piškot s "čokoládou" na vaření...

to fakt bude mňamkaRv

2 0
možnosti
I

ivoš

23. 1. 2012 17:30
Re: Suchý piškot s

Bude. Když se budeš trochu snažit. Ale proč se nějak snažit, viď?

0 0
možnosti
V

Vieen

22. 1. 2012 21:34
kde koupit formičky ?

Chtěl bych se zeptat, kde by se daly sehnat ty formičky s tvary, které jsou vyfocené u článku. Snažil jsem se je sehnat, ale medvídci se prostě koupit nedají... Poradíte ?

0 0
možnosti
BJ

Enin

22. 1. 2012 22:38
Re: kde koupit formičky ?

našla jsem akorát tohle:

http://www.eshop-lilie.cz/detail.php?zbozi=2497666

http://www.vetroshop.cz/banquet-plech-medvidek-265x35cm-red-culinaria/d-62479/

Taky se mi líbí, ale na netu jsem to nemohla najít. Podívám se k nám do domácích potřeb, ale nevim no, jsou fakt skvělí

0 0
možnosti
OP

Andycz

22. 1. 2012 21:08
Zákusky

Určitě vykouším, krása.!!

0 0
možnosti