Diskuze
Konec hovězích steaků tuhých jako podrážka. Nechte si je dozrát doma
Děkujeme za pochopení.
A jedeme nanovo...
Lidé (spotřebitelé) se nevzbouří,
za prvé proto, že to většina maloměšťáků ani netuší a za druhé zejména proto, že kousek hovězího si chce dát každý, zaplatit za něj se mu už příliš nechce. To je přeci známá věc, proč jsou za hranicemi potraviny také rozmanité, ne dražší, ale o hodně kvalitnější
Antonín, topič
Re: Lidé (spotřebitelé) se nevzbouří,
To není známá věc, to jsou přiblblé kecy. Některé (!!!) potraviny, ano.
sigenius
hm
"...Například jihoamerické hovězí se po zpracování na jatkách zavakuuje a zraje během cesty po moři bez přístupu vzduchu při nízké teplotě. Tím se nedá příležitost rozvoji hnilobného zrání, bakterie nemají příležitost k růstu...."
...Když já jsem se ve škole učil, že hnilobný proces = anaerobní proces a probíhá tehdy, je-li zamezeno přístupu vzduchu. :-(
Antonín, topič
Re: hm
Jo, ale napřed tam nějaké bakterie musíte mít a musejí mít možnost se pomnožit.
pivak
Jednodussi
Staci nekupovat cesky hovezi dokud se to producenti nenauci poradne.
Antonín, topič
Re: Jednodussi
Umí to skvěle, dokonce tak, že velká část českého hovězího jde na export.
S-Tony
No konečně
No konečně. Pořád jsem nechápal proč mám doma po upečení steaky tvrdé jako podrážky.
No mít doma maso v ledničce déle než 24 hodin bylo pro mně nemyslitelné, ale vidím že se to má dělat jinak.
Vyzkouším a uvidím.
jaryk1
Re: No konečně
jj 3 měsíce a víc to necháváme, ale chce to práci a věnovat se tomu
papazian
Kterou českou sámošku má autor na mysli? Lidl, Norma, Tesco?
Vše není českou sámoškou... ve svém okolí mám jen zahraniční řetězce nebo podnikající Viětnamce. Bohužel.
Harison
Vakuové baličky jsou pro uchování masa fakt vynikající
Mám osobní zkušenost s baličkou MAXIMA od Magic Vac a od té doby co ji používáme máme jednak špičkově uchované potraviny jak v ledničce, tak i v mrazničce a navíc to v mrazničce ušetří neskutečného místa. Balíme si tak i jídla na dovolenou. Vřele doporučuji.
Petrik73
Re: Vakuové baličky jsou pro uchování masa fakt vynikající
Za 11 litrů si domů koupit poloprofesionální přístroj na balení potravin?
HonzaCh
jedna věc
KDYŽ TO NEUMÍTE, TAK SE DO TOHO NES***
CHCE TO 10 LET SE NAUČIT POŘÁDNEJ STEJK...
A JEDINĚ FRAJÉŘI JAKO JÁ UDĚLAJ KILOVEJ LUXUSNÍ A ŠŤAVNATĚ MEDIUMÁLNÍ KUS MASA
:-P
mak1_re
Ach jo -
a na Kaufland podali žalobu za zelený maso - a ono bylo jenom uzrálý...[]
islandan
Nemusíte souhlasit,
ale nejlepší hovězí je podle mne syrové ve spolehlivé restauraci. Tam vám taky maso přinesou ukázat a zeptají se, zda ho mají upravit oni nebo si ho ochutíte sami. To druhé je správné.
RAT
Re: Nemusíte souhlasit,
ne kazdej chodi do restaurace varit, ja se treba chodim jen najist a napit!
Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich
Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...
Prodej domu Vrchlického 14, Třešť
Vrchlického, Třešť, okres Jihlava
4 900 000 Kč