Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Recept na francouzské cotillony. Roztančené dortíky, kterým neodoláte

Krok za krokem se nechte provést přípravou lahůdky francouzských cukrářů, zákusku zvaného cotillon, tedy ples. Snad proto, že připomíná roztančené krinolíny plesových šatů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

bojimbojim

!!

Musim si rypnout.Proc vybizeji k vanilkovemu cukru,kdyz tam nakonec stejne sypou vanilin-chemicka nahrazka!!!Neni to poprve,delaji to i tv!Proc?

+1/0
26.2.2012 22:34

Kham

Re: !!

Mojí mamce jsem teprve nedávno odhalil, že vanilkový cukr není to samé jako vanilinový, moc liádí to neví :( Přitom rozdíl v ceně není tak strašný, pytlík náhražky stojí 4 Kč a pravá vanilka 8 Kč. Ovšem není nad to smíchání cukru s vyškrábnutým vanilkovým luskem :)

0/0
27.2.2012 12:59

bojimbojim

Re: !!

Uplne souhlasim az na tu cenu vanilky za 8,to totiz neni mozne,pokud s tou vanilkou neobchojete ve VELKEM,proze ani v malem nedosahnete ceny 8kc ;-)

0/0
27.2.2012 14:33

impresario ze smyrny

Re: !!

On nemyslel vanilkový lusk, ten stojí minimálně 40Kč, ale vanilkový cukr, který stojí 8Kč až 12Kč, zatím co vanilinový cukr 4Kč

0/0
27.2.2012 14:49

bojimbojim

Re: !!

Tak to jooo,to se omlouvam :-)

0/0
27.2.2012 14:51

lobsterman_revival

...

je normalne, ze ja ako chlap chodim na tento cesky web a kukam ako sa robia kolace a este mam aj chut ich zajtra frajerke urobit ?)))))))

+3/0
26.2.2012 17:54

Kham

Re: ...

Je, delam to taky :)

0/0
27.2.2012 12:57

Pravda bolí

Re: ...

jsme na to stejně;-D

0/0
9.3.2012 18:07

Aha_jo

Dám si...

nemám ten plát s formami, to bude chutnat asi jinak, kdybych to nechala na plechu celé...:(

0/0
26.2.2012 16:36

Bereniké

Re: Dám si...

Co zkusit obrácený postup, na plát těsta dát smetanový krém a navrch ten ovocný rosol? Akorát to nebude vypadat tak hezky. Taky takové formy nemám.

+2/0
26.2.2012 18:15

hermína

Re: Dám si...

formičky na muffiny anebo chvíli schraňujte kelínky od ricotty nebo jogurtů. Sice nebude navrch kytička, ale hezká bábovička to bude taky.

0/0
26.2.2012 21:36

Kham

Re: Dám si...

Také bych to hodil na plech jako obyčejnou buchtu a potom nakrájel čtverečky :)

0/0
27.2.2012 12:58

Bereniké

Tohle vypadá opravdu dobře

Asi to vyzkouším, mám v mrazáku ještě maliny.

0/0
26.2.2012 14:29

mikril

Re: Tohle vypadá opravdu dobře

taky tak, jen to nechám v celku na plechu, myslím, že na chuti to nebude znát a krájet ostrým nožem namočeným v horké vodě

+1/0
26.2.2012 15:07

-maggie-

mňam...

vypadá to nádherně, musím vyzkoušetR^

0/0
26.2.2012 13:47

lepidlo999

Re: mňam...

to teda R^

0/0
26.2.2012 14:12

Tulák Joska

Re: mňam...

za mně taky MŇAM, teď ještě kdyby mi je někdo upekl:-/

0/0
26.2.2012 19:56







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.