- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Musim si rypnout.Proc vybizeji k vanilkovemu cukru,kdyz tam nakonec stejne sypou vanilin-chemicka nahrazka!!!Neni to poprve,delaji to i tv!Proc?
Mojí mamce jsem teprve nedávno odhalil, že vanilkový cukr není to samé jako vanilinový, moc liádí to neví :( Přitom rozdíl v ceně není tak strašný, pytlík náhražky stojí 4 Kč a pravá vanilka 8 Kč. Ovšem není nad to smíchání cukru s vyškrábnutým vanilkovým luskem :)
je normalne, ze ja ako chlap chodim na tento cesky web a kukam ako sa robia kolace a este mam aj chut ich zajtra frajerke urobit ?)))))))
nemám ten plát s formami, to bude chutnat asi jinak, kdybych to nechala na plechu celé...:(
Co zkusit obrácený postup, na plát těsta dát smetanový krém a navrch ten ovocný rosol? Akorát to nebude vypadat tak hezky. Taky takové formy nemám.
Asi to vyzkouším, mám v mrazáku ještě maliny.
taky tak, jen to nechám v celku na plechu, myslím, že na chuti to nebude znát a krájet ostrým nožem namočeným v horké vodě