Diskuze

Recept na francouzské cotillony. Roztančené dortíky, kterým neodoláte

Krok za krokem se nechte provést přípravou lahůdky francouzských cukrářů, zákusku zvaného cotillon, tedy ples. Snad proto, že připomíná roztančené krinolíny plesových šatů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

bojimbojim

26. 2. 2012 22:34
!!

Musim si rypnout.Proc vybizeji k vanilkovemu cukru,kdyz tam nakonec stejne sypou vanilin-chemicka nahrazka!!!Neni to poprve,delaji to i tv!Proc?

1 0
možnosti
K

Kham

27. 2. 2012 12:59
Re: !!

Mojí mamce jsem teprve nedávno odhalil, že vanilkový cukr není to samé jako vanilinový, moc liádí to neví :( Přitom rozdíl v ceně není tak strašný, pytlík náhražky stojí 4 Kč a pravá vanilka 8 Kč. Ovšem není nad to smíchání cukru s vyškrábnutým vanilkovým luskem :)

0 0
možnosti
L

lobsterman_revival

26. 2. 2012 17:54
...

je normalne, ze ja ako chlap chodim na tento cesky web a kukam ako sa robia kolace a este mam aj chut ich zajtra frajerke urobit ?)))))))

3 0
možnosti
K

Kham

27. 2. 2012 12:57
Re: ...

Je, delam to taky :)

0 0
možnosti
LM

Aha_jo

26. 2. 2012 16:36
Dám si...

nemám ten plát s formami, to bude chutnat asi jinak, kdybych to nechala na plechu celé...:(

0 0
možnosti
JB

Bereniké

26. 2. 2012 18:15
Re: Dám si...

Co zkusit obrácený postup, na plát těsta dát smetanový krém a navrch ten ovocný rosol? Akorát to nebude vypadat tak hezky. Taky takové formy nemám.

2 0
možnosti
JB

Bereniké

26. 2. 2012 14:29
Tohle vypadá opravdu dobře

Asi to vyzkouším, mám v mrazáku ještě maliny.

0 0
možnosti
M

mikril

26. 2. 2012 15:07
Re: Tohle vypadá opravdu dobře

taky tak, jen to nechám v celku na plechu, myslím, že na chuti to nebude znát a krájet ostrým nožem namočeným v horké vodě

1 0
možnosti
PN

-maggie-

26. 2. 2012 13:47
mňam...

vypadá to nádherně, musím vyzkoušetR^

0 0
možnosti

lepidlo999

26. 2. 2012 14:12
Re: mňam...

to teda R^

0 0
možnosti