Diskuze

VIDEO: Králík na smetaně rafinovaně podle šéfa Sapíka. Ze hřbetů

Na přípravu výborného králíka na smetaně vystačíte podle mistra kuchaře Jaroslava Sapíka i s králičím hřbetem. Takže přestože je králičí maso dražší, proč si ho místo obligátního kuřecího čas od času nedopřát. Je zdravé, takže to určitě stojí za to.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

PosledníMohykánStáleŽivý

5. 3. 2012 19:44
Polévkové koření? Rajský protlak?

To zírám.

0 0
možnosti

qoknu

5. 3. 2012 16:55
To musí

být skvělá omáčka, když se v ní vyvaří alobal.:-/

0 0
možnosti

chany

5. 3. 2012 22:29
Re: To musí

Taky na to nevěřícně zírám....8-o:-/

0 0
možnosti

jgoodman

5. 3. 2012 12:44
dodatek

- Tak jsem si říkal, proč ta omáčka je tak bílá...když jde přidávat smetanu....a bude to tím, že paní redaktorka zapomněla napsat, že se omáčka před vložením masa a hub, buď rozmixuje (což byl asi tento případ) nebo propasíruje. Kdyby se tak nestalo, tak na poslední "fotografii" bude vidět cibule ze základu.

- Bylo by dobré si srovnat počty lžic protlaku.

- Protlak opravdu nerestujeme proto, aby se z něj odpařila voda :-)

- Věta "Hřbety vykostěte tak, že z nich získáte válečky s plátkem masa z pupku." mohla znít takto: Hřbet s pupkem vykostěte tak, aby vám zůstal jeden celiství kus masa, který potom rozevřete jako knihu.

0 0
možnosti

jgoodman

5. 3. 2012 12:24
postup

Jsem tedy jen hobykuch a nenavštěvuju kurzy jako autorka článku, ale hodilo by se k receptu dopsat nějaké ty rady pro přípravu. Když už teda tady je recept.

Např.: Fáš se nemele, ale kutruje (seká). Při přípravě je dobré používat maso lehce zmrzlé nebo při kutrování přidávat/t kostku/tky ledu. To proto, aby se fáš nepřehřívala.

Mimochodem, by mě zajímala rada ohledně volby kuřecího stehna na fáš....to je autorský nápad paní redaktorky?

0 0
možnosti

Friedrich Spee

5. 3. 2012 11:04
Sapík

se učil vařit u Kroupy. Hmm

0 0
možnosti

Gamehoror

5. 3. 2012 5:19
Tak úvodní obrázek je tedy pohroma.

Jak porce pro děti v mateřské školce.

Pro dospělého chlapa to není ani na drobnou svačinku.

Jak tam není deset knedlíků tak se nedá mluvit o hlavním jídle.

A někdy i deset je málo :-)

0 0
možnosti

Gamehoror

5. 3. 2012 12:06
Re: Tak úvodní obrázek je tedy pohroma.

hmmm tak obrázek už zase jinej, tak jsem zase za pitomce :-)

0 0
možnosti

radnice

4. 3. 2012 10:14
To jste fotili mobilem ???

Je naprostý úpadek. Jaké fotky se dnes dostávají do médií. Každý si koupí mobil s foťákem a myslí si, že je z něj profi fotograf. Styďte se. Pan Sapík je náš nejlepší kuchař a vy jeho práci jen diskreditujete. Na těch fotkách je to silně nechutné !!! ;-O

0 0
možnosti

BananaPhonE

4. 3. 2012 11:49
Re: To jste fotili mobilem ???

To není ani mobilem bohužel, jen je to vystříhané z toho záznamu ...

0 0
možnosti

stacer

4. 3. 2012 9:34
Proč nezaložit novou záložku RECEPTY?

O EKONOMICe si taky nepřečtu pod SPORTem. Ani obráceně? Jak potom mám zpětně v tom "bordelu" hledat nějaký recept, když věčšina je pod záložkou ONA/RECEPTY, občas nějaký s videem pod HOBBY? Recepty bych jednoduše vyjmula a udělala jim novou záložku.

1 0
možnosti

Lotus III.

4. 3. 2012 15:47
Re: Proč nezaložit novou záložku RECEPTY?

křišťáloví experti... když k nim přijdete do firmy, tak se tam všichni tváří jak kdyby sežrali všechnu moudrost světa, ale v praxi skutek utek

0 0
možnosti

perme je a žerme je

4. 3. 2012 6:15
Dá se to vlastně jěště nazývat králíkem na smetaně?

Ne.

1 0
možnosti

poloprajz

4. 3. 2012 8:15
Re: Dá se to vlastně jěště nazývat králíkem na smetaně?

JO

je tam králík ?

je tam smetana ?

4 0
možnosti