Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Úspěch je v materiálu, říká autor nejlepší pálenky

Pálení slivovice se u Vlků dědí z generace na generaci. V mládí Františka Vlka naučil vyrábět slivovici tatínek, ve dvaceti už to byl jeho oblíbený koníček. A nyní sklízí úspěchy. Jeho slivovice byla tou nejlepší na koštu slivovic v Martínkově na Třebíčsku. Obstála v konkurenci devětatřiceti jiných vzorků.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Tahle_zeme_neni_pro_poctivy

da se palit i z nezvyklych ingredientci

jakou sou vykaly, nebo jine vymesky?

0/0
19.3.2012 19:43

Mražená spermie

***

a kde pálí ?

0/0
19.3.2012 7:37

jan.banos

V mládí Františka Vlka naučil vyrábět slivovici tatínek,

? kde ho to učil

0/0
18.3.2012 19:48

flames828

Re: V mládí Františka Vlka naučil vyrábět slivovici tatínek,

Domy, neasi.

0/0
18.3.2012 20:48

nakej_nick

recept je prostý

na kilo hoven, kilo cukru

+2/0
18.3.2012 18:22

dunnslinger64

Pálil jsem taky

Ze své zahrady,slivovici a kalvados,ale kalvados je špička,kam se hrabe slivovice.I když slivovice je výborná,tak na dobře vypálený kalvados nemá.Je to moc pracné,ale výsledek stojí za to.Dobrou chuť.

0/0
18.3.2012 18:15

flames828

Re: Pálil jsem taky

Nejlepší jsou hrušky, ale musí se vydařit. 1/10 se vydaří a pak je to hitparáda.

0/0
18.3.2012 20:53







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.