Diskuze

Kuře naporcujte sekyrou a šoupněte ho se zeleninou do jednoho hrnce

Dobře zapamatovatelný, jednoduchý, zdravý a vynikající je recept na kuře, který si Laďa Kerndl přivezl z Manily. Tam ho vaří v hliněné nádobě, vám postačí pořádný široký kastrol. A nezapomeňte na sekyru na naporcování. Velice dobře se s ní totiž porcuje maso, které obsahuje kosti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Oskar Mlčoch

27. 3. 2012 22:08
!

I jídlo by mělo nějak vypadat...

0 0
možnosti

PosledníMohykánStáleŽivý

30. 3. 2012 9:19
Re: !

No vždyť ono taky nějak vypadá.

0 0
možnosti

really?

26. 3. 2012 23:47
Corned beef and Cabbage

Toto je dalsi z receptu po babicce.

Corned beef (about 3 pounds), 2 cibule na prouzky, 8 strednich brambor, oloupane, nakrajene na kolecka nebo kostky, 3 mrkve (na kolecka), 2 ks zeleny celer (tence nakrajene rapiky), 1 hlavka zeli (2 pounds), cesnek, sul, soyova omacka, worcester, cerny pepr, kmin, 4 bobkove listy, 1 1/2 hrnek vody, worcestr a sojova omacka.

Vse naskladate do pomaleho hrnce. Na dno urovnate cibuli, na to brambory, zeli, a ocesnekovane, okorene maso, zasypete mrkvi, celerem, pocakate soyovkou a worcestrem, podlejete vodou a uz se to dela samo.

Preji dobrou chut!V

0 0
možnosti

perthuis

27. 3. 2012 8:10
Re: Corned beef and Cabbage

Vyzkouším, díky.Vypadá to dobře.R^R^

0 0
možnosti

krabicoidni_krabice

26. 3. 2012 22:04
Takovej eintopf by snad nejedly ani děti ze Somálska.

1 0
možnosti

really?

26. 3. 2012 23:50
Re: Takovej eintopf by snad nejedly ani děti ze Somálska.

To si jen myslis, zkus si to sam nejdriv uvarit a potom mluv, ale nepouzivej namisto celeho kurete jen prsa ... to by nemelo takovou bajecnou chut jako to ma diky tem vyvarenym kostem a kuzi. Deti v Somalsku by se o to porvaly!

0 0
možnosti

suzzie

26. 3. 2012 18:08
To musí být

pěknej  "humáč":-/

0 0
možnosti

I Shot the Devil

26. 3. 2012 16:40
správně po "asiathajsku"

je vložit do hrnce s vroucí vodou slepici  s peřím a vnitřnostma (akorát trochu omejt pařáty)

jo a číňani , ti  zase nemají  problém grilovat vepříka benzínovou letlampou!

tohle je jen eintopf alá babica "když nemháme rajče,dháme tam saranče,brambora nebo bačkora , prohhodíme,aby se ty všechny chutě světa tak něják sphojily"

0 0
možnosti

Mražená spermie

26. 3. 2012 14:14
***

vobyčejná sekyrková polífka.

0 0
možnosti

Pěkný Nick

26. 3. 2012 12:58
Babica:

"A když nemáte sekeru, tak to nesekejte".

0 0
možnosti

roedor

26. 3. 2012 11:58
Fffffuuuuuuuuu, no to vypadá hrozně.

Nesnáším vzorované a celkově tmavé nádobí a drůbež plavající ve vodnatém čemsi.

1 0
možnosti

PosledníMohykánStáleŽivý

26. 3. 2012 11:37
Pan odborník zřejmě ještě neviděl řeznický nůž nebo sekáček.

0 0
možnosti

Petrik73

26. 3. 2012 12:02
Re: Pan odborník zřejmě ještě neviděl řeznický nůž nebo sekáček.

Proč?

0 0
možnosti

Scarlett from Scottland

26. 3. 2012 9:12
no to jsou teda recepty

takovéhle věci lidé vaří a nazývají to "co dům dal" . Naházet různé dobré věci do jednoho hrnce.... :-)

2 0
možnosti

Pěkný Nick

26. 3. 2012 12:23
Re: no to jsou teda recepty

Přesně. Něco jako v Polsku.

0 0
možnosti