- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Toto je dalsi z receptu po babicce.
Corned beef (about 3 pounds), 2 cibule na prouzky, 8 strednich brambor, oloupane, nakrajene na kolecka nebo kostky, 3 mrkve (na kolecka), 2 ks zeleny celer (tence nakrajene rapiky), 1 hlavka zeli (2 pounds), cesnek, sul, soyova omacka, worcester, cerny pepr, kmin, 4 bobkove listy, 1 1/2 hrnek vody, worcestr a sojova omacka.
Vse naskladate do pomaleho hrnce. Na dno urovnate cibuli, na to brambory, zeli, a ocesnekovane, okorene maso, zasypete mrkvi, celerem, pocakate soyovkou a worcestrem, podlejete vodou a uz se to dela samo.
Preji dobrou chut!
To si jen myslis, zkus si to sam nejdriv uvarit a potom mluv, ale nepouzivej namisto celeho kurete jen prsa ... to by nemelo takovou bajecnou chut jako to ma diky tem vyvarenym kostem a kuzi. Deti v Somalsku by se o to porvaly!
je vložit do hrnce s vroucí vodou slepici s peřím a vnitřnostma (akorát trochu omejt pařáty)
jo a číňani , ti zase nemají problém grilovat vepříka benzínovou letlampou!
tohle je jen eintopf alá babica "když nemháme rajče,dháme tam saranče,brambora nebo bačkora , prohhodíme,aby se ty všechny chutě světa tak něják sphojily"
Nesnáším vzorované a celkově tmavé nádobí a drůbež plavající ve vodnatém čemsi.
Proč?
takovéhle věci lidé vaří a nazývají to "co dům dal" . Naházet různé dobré věci do jednoho hrnce....