- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
na čem se dělá " Bóbika " ... asi na česneku , né ? Jenomže ten čínskej stojí za p.d ...
Mám z toho ten dojem, že na fotkách se jedná o běžná čajová vejce (skutečně vynikající pochoutka a příprava by i odpovídala). S tou močí mi to ovšem přijde poněkud přitažené za vlasy. Asi by to fungovat mohlo,
nicméně to poněkud odporuje čínské nátuře. Takže spíš se přikláním k
tomu, že spojením spolu nesouvisejících fotek vznikla vtipná novinářská
kachna.
no vidiš, ani nevíš cos v tý číně jedl. myslel sis že čajová a přitom byla chčajová
Na druhou stranu, trochu méně extravagantní čínská čajová vejce, to je teda dobrůtka.
Chodim hrat v tom 42C vedru (FL) golf a to bez ksiltovky, (protoze na hlave nic nesnesu) cele leto a jeste nikdy jsem zadny uzeh nemela. Varena vajicka mam moc rada a jim je casto, takze pokud ma varene vejce vliv na uzeh, tak to funguje, ale to i bez vareni v moci ... jejda to je ale bykovina! Vetsi blbost jsem jeste nikdy neslysela.
Varim vajicka ve vode s trochou octa, asi 8-9 minut. Nedavno jsem byla tak zabrana do prace, ze jsem na ne uplne zapomela, nastavila jsem totiz velmi nizkou teplotu, tak to delam pokazde, aby mi nepopraskala a az zacnou varit, tak si nastavim budika. Kdyz jsem si na ne vzpomela, tak uz v kastrolu nebyla skoro zadna voda, varila se skoro 2 hodiny! A vysledek? ... vsech 10 vajec, urcenych na vyrobu vajickove pomazanky skoncilo v odpadkovem kosi, protoze se to nedala jist, bylo to tak neuveritelne tuhe a ta vajicka vypadala podobne jako tady ta cinska ... ta chut byla nepopsatelne hnusna! FUJ!
Tak to aby jsem začal močit do hrnce..........
Bléééééééééééééééééééé