Diskuze

VIDEO: Pistáciově zelený velikonoční beránek se svěží citronovou chutí

Svěží zelená barva k Velikonocům patří, tak proč ji nedodat i na velikonoční stůl. Zvládnete to se samými dobrými ingrediencemi, na umělá barviva zapomeňte. Zelený je totiž i práškový čaj matcha, který kromě barvy dodá beránkovi spolu s citronovou šťávou a kůrou i příjemně nasládlou až jemně oříškovou osvěžující chuť.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tahle_zeme_neni_pro_poctivy

9. 4. 2012 13:58
a nepridali ste do nej i spetku ty

marianky?

0 0
možnosti

DlouhousekLihoslav

6. 4. 2012 23:56
mam takovou votazku

kde se jako shanej ty chemicky nevostereny citrony

1 0
možnosti

mestax

6. 4. 2012 22:02
Moje manželka

mi dokonce před mnoha lety poslala na vojnu v balíku vlastnoručně upečenou brčálovou buchtu. Pamětníci asi tuší, jaké následovaly reakce na pokoji...

0 0
možnosti

Jožin z planin

6. 4. 2012 15:10
Zelený beránek, fialová kráva

Teda nic proti zelenému pečivu (pokud je v tom jen ma-ča), ale zrovna ten beránek v zeleném moc hezky nevypadá.

2 0
možnosti

Vysmek

6. 4. 2012 14:11
Svobodný beran

R^

9 0
možnosti

t.e.x.

6. 4. 2012 12:00
Vanilkovy nebo vanilinovy cukr?

Kdyz uz v clanku pisete jak si pripravit vanilkovy cukr... proc ve videu uvadite ze "dame vanilinovy cukr"? Neni to skoda? Nazval bych to diletantstvim. Rv

0 0
možnosti

Kuk na strejdu

6. 4. 2012 11:07
Matcha?

Zajímavé, v Japonsku jsem byl a mat-cha tam zelenému práškovému čaji tomu nikdo neříkal, každý to vyslovoval ma-ča nebo mat-ča. Ale tady jsme holt světáci a do českých textů budeme cpát anglický fonetický přepis. Vlastně můžu být rád, že tu nevidím třeba shpenaat apod., že? [>-]RvRv

3 0
možnosti

net.Xtreme proti diskriminaci

6. 4. 2012 13:36
Re: Matcha?

Já nevím jak ty, ale já píšu sencha a čtu to senča...krom toho anglický přepisje tak nějak mezinárodně použitelný a srozumitelný...

2 0
možnosti

Richard Kába

6. 4. 2012 10:56
Je to urcite zajimave a jiste chutne ...

Jenom moc nerozumim duvodu, proc pouzivat japonska aditiva prave do velikonocniho beranka ... to zadnou tradici nema a tezko ji vytvorime ....

4 0
možnosti

Fredjo77

6. 4. 2012 10:08
Výborný recept!

Kupovaní beránci maj v sobě tolik stabilizátorů a ztuženého tuku, že se opravdu nedají jíst, a tento recept je osvěžující alternativa a beránek chutná výborně. Děkuji iDnesu a manželům Kláskovým za recept! \o/ :-)

0 0
možnosti

radnice

6. 4. 2012 10:03
Není nad udržování tradice

Můžete mi vysvětlit, proč bych si měl péci zeleného beránka ???

1 0
možnosti

Kuk na strejdu

6. 4. 2012 11:09
Re: Není nad udržování tradice

Copak to naše babičky dělávaly jinak? Tradice je tradice, ne? Zelený beránek, červená bramboračka, modrá řepa, takové typicky české speciality.

4 0
možnosti