- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Bešamel se nedělá tak, že se jíška rozředí vodou a poté dolije mlíkem. To možná dělal někdo odkojený válkou. Voda tam vůbec nepatří. Naopak varianta s vývarem a smetanou se mi líbí.
ale dietka to teda zrovna neni
ňamka - vypražím slaninu (uzený špek), na ní osmahnu cibulku a udělám jíšku. Nedělám to s bešamelem. Kedlubny na kostičky, osmahnout na másle, pokrájím k tomu i veškerou nať, ještě si z obchodu přiberu i tu, kterou tam Vy ostatní volové vyhodíte a zahustím tou jíškou na cibulce. S jakýmkoli pečeným masíčkem - božská mana, když se to spojí s výpečkem z masíčka - bomba!!! A kecejte si co chcete
kedlubnový zelí! Musím dneska koupit kedlubny
jako by to uz nekdo predtim jedl...
Přesně. Jídlo pro opakované použití...
aby dosáhl do hrnce. Asi by neměl často konzumovat ty bomby.