Diskuze
Vymeťte spižírny, vaše staré zavařeniny mohou získat archivní ocenění
Děkujeme za pochopení.
aaiv
Škoda, loňské léto jsem likvidovala
tak stovku sklenic starých džemů, okurek a kompotů možná ještě z 90. let, nestíháme jíst, přešli jsme spíš na čerstvé saláty.Asi jako každý.
zrzečka_janička
Re: Škoda, loňské léto jsem likvidovala
Každý určitě ne. Raději budu jíst domácí zavařeniny a marmelády, než mít v zimě zaručeně čerstvý salát.
LovecDuchů
Jednou sem na akci dovezl 20ku
Která byla starší než většina holek co tam byla(16-19)... S tím, ze sem ji dělal když sem byl malej... Moc se jim do toho nechtělo, a já vypadal jak fosilie. Ale jíst se to dalo, akorát chuť už nebyla dokonalá.
malomocný
Re: Jednou sem na akci dovezl 20ku
Jak si jí to udělal jako malej? Dnes by jí zavřeli.
-drb-
pozdě
Zatraceně, zrovna o víkendu jsme snědli skutečně archivní vzorek z roku 1995. Původně tuším rybízový džem, nyní hustá, téměř černá zvláštnost. Víc to připomínalo povidla než džem. ;) Ale chutnalo to kupodivu dobře, nebylo to tak svíravě trpké jako čerstvý rybízový džem. Rozhodně to byl dobrý ročník.
BOP B 3AKOHE
První místo
v soutěži o historickou marmeládu obsadili hned tři soutěžící: pan Albert, pan Kaufland a paní Tesková - gratulujeme
rafton
Re: První místo
Následně ale byli vyloučeni. Chemickým rozborem se zjistilo, že marmeláda neobsahuje žádné ovoce. Hlavní složka byla těžena nedalo arsenikových dolů v jižní Číně a v přiměřeném množství je tato složka naprosto neškodná. Takže důvodem vyloučení byla dětská práce v dolech.
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...
Šárka Hamrusová: Díky laktační poradkyni jsem si přestala myslet, že je chyba ve mně
Šárka chtěla kojit. Chvíli to ale vypadalo, že se jí to nepodaří. Díky správně zvolené laktační poradkyni nakonec dosáhla úspěchu. Poslechněte si...