Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Dopřejte si pěkně pepřovaté steaky s říznou omáčkou

Vyzkoušejte přípravu steaků z hovězí svíčkové podle specialisty na českou kuchyni, šéfkuchaře Jaroslava Sapíka. Flák masa vyváženě kombinuje s pečenou zeleninou a opečenou bagetou, aby ani trocha omáčky nepřišla nazmar. Rad k přípravě dobrého steaku totiž není nikdy dost, i u nás na Hobby jich najdete hned několik.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

REN_STIMPY

No to snad nemysli vazne..

0/0
20.4.2012 11:23







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.