Diskuze

VIDEO: Dopřejte si pěkně pepřovaté steaky s říznou omáčkou

Vyzkoušejte přípravu steaků z hovězí svíčkové podle specialisty na českou kuchyni, šéfkuchaře Jaroslava Sapíka. Flák masa vyváženě kombinuje s pečenou zeleninou a opečenou bagetou, aby ani trocha omáčky nepřišla nazmar. Rad k přípravě dobrého steaku totiž není nikdy dost, i u nás na Hobby jich najdete hned několik.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

REN_STIMPY

20. 4. 2012 11:23
No to snad nemysli vazne..

0 0
možnosti
JN

roedor

16. 4. 2012 8:12
Chudák svíčková, takhle ji zprasit

:-/. Ta finální "úprava" na talíři má být asi vtip, že?

0 0
možnosti
AS

S-Tony

19. 4. 2012 22:32
Re: Chudák svíčková, takhle ji zprasit

Taky koukám. Já mám nejraději na talíří jen ten steak. Omáčku zvlášt v misce a přílohy taky zvlášť. Pak si té omáčky malinko vždy přiliju a aspoň to vidím jak steak vypadá a neutopí se mi to. Rv

0 0
možnosti
JN

Yanink

15. 4. 2012 23:43
3D

nejhorší jsou ty 3D hromadky jídla na taliři s pokecanou omačkou okolo

                                 Rv

2 0
možnosti
PF

wotomtoje.

20. 4. 2012 9:29
Re: 3D

Taky nesnáším ty zvyky kuchařů, jak pobryndají celý talíř nudlemi s omáčky ... :-P

0 0
možnosti
R

radar71

15. 4. 2012 23:12
je mi na bliti velebnosti..

8-o tohle je poprava kulinarstvi. kde pana Sapika nasli? asi nekde ve skolni jidelne pro nezpusobile. nikdo jinej by takove sracky nezral. z toho masa na steaky bych mozna udelal gulas. jeden z nejhorsich receptu na internetu EVER!! jdu blejt mozna to bude vypadat jak ta vec na taliri

0 0
možnosti
LN

Lukas1000

17. 4. 2012 9:35
Re: je mi na bliti velebnosti..

naliskej si

0 0
možnosti
M

maruširi.vr.11

15. 4. 2012 22:37
Co to proboha je?

8-o

0 0
možnosti
LP

Spazik

15. 4. 2012 22:14
"kuchař"

Jak je vidět, tak tehle "kuchař" se učil někdy před 40 lety a velký pokrok od té doby neudělal, takhle bych hovězí svíčkovou nezprasil ani já, a to jsem ji dělal asi jen jednou.;-D

1 0
možnosti
PH

Concrete_Donkey

15. 4. 2012 20:11
Proboha, kde toho cloveka vyhrabali?

Nejsem zadnej kuchar, ale napriklad vim, ze do svickove se neklepe, ma se delat na poradne tezke, litinove panvi a ne v hrnci, nema poustet zadnou stavu a grilovaci prasek zadnou chut masa nezvyrazni ale z_urvi! V peprove omacce bych taky rad mel cely kulicky pepre, takze rozhodne nemixovat.

0 0
možnosti
IJ

Inkvizitor Johny

15. 4. 2012 20:17
Re: Proboha, kde toho cloveka vyhrabali?

Chyták. 1) je to grilovací pánev 2) to koření jsem docela dlouho používal. Je to pepř a pár dalších věcí. A to bez glutamátu. Snad jediné od Kotany... No prostě je to chyták :-)

0 0
možnosti
KG

kali gandaki

15. 4. 2012 19:47
Fazolky, mrkvička, květáček.

Takovýho chlapíčka bych hnala paličkou na masíčko z kuchyňky svinským krůčkem.

3 0
možnosti
EJ

Rosinanta

16. 4. 2012 9:52
Re: Fazolky, mrkvička, květáček.

Roztomiloučký komentíček. R^

1 0
možnosti

Ravenek

15. 4. 2012 19:26
Talíř

Pominu vše, co bylo už zmíněno a dodám už jen to poslední. Hranatý talíř, ten s Pohlreichem kamarádit nebude :)

0 0
možnosti
CH

Cynické H0VAD0

15. 4. 2012 19:04
...

kdyz nemate svickovou, ta tam dejte parek

0 0
možnosti