Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Plátky libové krkovičky proměňte v úžasný dlabanec podle Sapíka

K pořádnému kusu masa se listová jarní zelenina hodí. Podle šéfkuchaře Jaroslava Sapíka, který má českou kuchyni v malíčku, jde navíc obojí dobře zkombinovat i s oblíbenou houbovou omáčkou. Pokud houby milujete, můžete je dokonce v sezoně využít k jakýmkoliv grilovaným masům.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Jackie Onassis

???

Pán je jistě výborný kuchař, jinak by se nedopracoval tam kde je. Nicméně, doma dělám úplně stejné rolky, dávám tam i stejné koření včetně muškátového oříšku atd. - ALE CO V TOM MASE DĚLÁ TO PEČIVO? 8-o ;-D Když to chci plný, dám víc slaniny a špenátku, ne?

0/0
23.4.2012 21:14

perendab

Viděl jsem pohádku.

0/0
23.4.2012 20:08

skalis

Odborníci

Jak těm zdejším "odborníkům" nevaří krmič a ošetřovatel klokanů v Australii "Půlhrach", tak jsou z toho nemocní. Doma neumí uvařit ani čaj a tady jsou za chytrolíny!

0/0
23.4.2012 11:15

Jojna Brutman

Bulvarizace

Asi jsem divný, ale slovní spojení "úžasný dlabanec" mi v rádoby seriózním plátku dost kazí chuť zjišťovat, co je to vlastně za recept.

Takže přiznávám, vůbec jsem to nečetl a nedíval se na video, jenom jsem si otevřel diskuzi.

+1/0
23.4.2012 10:40

roedor

Re: Bulvarizace

mě to připomíná "óbrmňaku, manža si čvachtal" z mimibazaru...

0/0
23.4.2012 13:33

Jojna Brutman

Re: Bulvarizace

No právě, jsem si říkal, co že mi na tom asi tak vadí.

A zjistil jsem, že mám stejný pocit, jako kdybych přišel na oběd do normální restaurace a číšník mě seznamoval s tím, jaké dnes připravili mňamky.

0/0
23.4.2012 14:03

kali gandaki

Zas je na tom talíři

nablito :-P

+2/0
23.4.2012 10:07

Rosinanta

pejsek a kočička

Všechny Sapíkovy kreace mi dost připomínají epizodu "pejsek a kočička vařili dort". Pečené maso s nádivkou, absolutně nehodící se omáčka. Brambory s jednou bylinkou, maso s druhou, a na závěr to nakydat na talíř jak pomyje a zasypat nějakým listím. Brrr.

+1/0
23.4.2012 9:34

lib44

Teleshoping

I když je pán Sapík určitě výborný kuchař, tak tento pořad se mi vůbec nelíbí. Nejenom, že ho moderuje D. Šinkorová (která se k panu Sapíkovi vůbec nehodí), ale už například z tohoto videa je na první pohled zřejmé, že se jedná o pořad ve stylu Babicova teleshopingu. Viz dlouhé ukazování balíčku s kořením nebo detailní pohled na sklenic majonézy. Rv

+3/0
22.4.2012 23:22

Rosinanta

Re: Teleshoping

Hlavně šinkorová je příšerná moderátorka a ještě ji vždycky chudinu zmalují, že vypadá jako bordelmamá ve výslužbě.

0/0
23.4.2012 9:35

roedor

Re: Teleshoping

A ona není?

0/0
23.4.2012 13:34

Datel 15

-

Nemůžu si pomoci, ale proč všechny jídla p.Sapíka vypadají, jak když už je někdo jedl a vyzvracel je? ;-D

+2/0
22.4.2012 22:38

Rosinanta

Re: -

Kdo ví, co se děje v zákulisí...

0/0
23.4.2012 9:34

Oliverko13

Re: -

tomu nerozumíš,tomu se říká foodstyling,neboli vysoká kuchařina;-D

0/0
23.4.2012 21:33

radar71

.....

a kdyz namate krkovicku tak tam dejte gothaja kdyz nemate gothaj tak tam nedavejte nic. prohodit a vyhodit;-D

+5/0
22.4.2012 19:09

vzdyt_to_rikam

:))

No a na tom talíři to vypadá jako když nahrnu na jeden talíř zbytky pro slepice, nic jinýho mě nenapadlo, ta omáčka vypadá hrozně:))

+1/0
22.4.2012 18:21

Achille Volfoni

na Sapíka mám averzi

0/0
22.4.2012 18:12

S-Tony

Poem

Sapíku, Sapíku,

když budu vařit podle tebe,

zavolá mně brzo nebe,

budeš mně mít na triku!

0/0
22.4.2012 17:22

Tomáš1977

Re: Poem

To básníš z hladu? Dej si krkovičku. ;-)

0/0
22.4.2012 20:27

mnhubyvtcr

Jime take ocima

A tq fotka hotoveho jidla me spis odpuzuje. A jinak, co za inteligenta dokaze misto fotek porizovat tipnute snimky videa?

+2/0
22.4.2012 11:22

smrt.řetězcům

pěkný

vážně by na takovou mňamku měl člověk hned chuť, akorát mi osobně nesedí v té (jinak jistě úžasné) houbové omáčce ta majonéza ... vše je z čerstvých surovin a nakonec to dorazím produktem ze sklenice z modifikovaného škrobu ?????

+1/0
22.4.2012 8:57

vths111

Re: pěkný

A co si ji udělat z (domácího) vejce a dobrého oleje? Je to za pár sekund.

+2/0
22.4.2012 10:00

janduben

Re: pěkný

podle mne kupovana majoneza neni z modifikovaneho skrobu ale z oleje a pasterizovanych zloutku + horcice

0/0
22.4.2012 12:41

Inkvizitor Johny

Re: pěkný

Dají se najít různé produkty :-/

0/0
22.4.2012 21:23

smrt.řetězcům

Re: pěkný

no tak si prosím přečtěte složení na oné Helmansce kterou ukazuje přímo ve videu - modif. škrob je tam a to bez debat! Od takového Pana Kuchaře by se snad slušelo že si uklohní svoji z čerstvých surovin!!!

0/0
22.4.2012 21:29

petrs5113

Re: pěkný

A která složka ze složení je modifikovaný škrob, to by mne fakt zajímalo

0/0
22.4.2012 22:37

smrt.řetězcům

Re: pěkný

v pořádku, modifikovaný škrob se nalézá v Tatarské omáčce téhož výrobce, do majonézy namíchali pouze (zcela jistě přírodní) kalciumdinatrium ...blijící smajlík

0/0
23.4.2012 7:40

Rosinanta

Re: pěkný

Rostlinný olej, voda, pasterizovaný vaječný žloutek** (3 % hm.) - z vajec nosnic v halách, ocet, cukr, hořčice (voda, hořčičná semena, ocet, jedlá sůl, aroma, antioxidant (kalciumdinatrium EDTA), barvivo (beta-karoten).

Stráááášně toxické, hrozně nepřírodní. Sníte toho lžičku a padnete mrtev k zemi.

+1/0
23.4.2012 9:29







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.