Diskuze

Vezměte na milost mleté maso a připravte skvělý masový štrúdl

Štrúdl s mletým masem a kapustou je jakousi přerostlou variací na kapustové karbanátky. Ovšem s podstatně větším podílem masa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

makacek

6. 5. 2012 13:28
Dobrý recept

Vypadá to na dobrotu. Listové těsto doma používáme jako základ pro zpracování všeho možného co je v ledničce - od zeleniny, přes maso a sýry. Prostě se to zamotá a je hotovo.

Jen tyto věci tvořím Z listového těsta a ne jako na úvodní fotografii: Zvlášť si vypracujte S lístkového těsta velký plát,

0 0
možnosti

bfl

6. 5. 2012 12:18
listové těsto je samý 100% tuk - nevím komu to může chutnat

vymýšlet si za každou cenu takovéhle recepty, pak nemáme být národ tlusťochů

1 0
možnosti

prazakm

6. 5. 2012 13:34
Re: listové těsto je samý 100% tuk - nevím komu to může chutnat

Já zas nechápu magory, co žerou polystyren a mají sklony k hysterii při slově tuk.

12 0
možnosti

hermína

6. 5. 2012 9:31
vypadá to pěkně,

asi to někdy udělám.

Ovšem tahle věta prozrazuje, proč jsou Češi tlustí "Závin raději podávejte pokud možno ještě teplý, třeba jako

lehkou večeři nebo vydatnou svačinu, doplněnou například zeleninovým

salátem." Já na fotkách viděla večeři pro 8 lidí ;-D

1 0
možnosti

orinka3

6. 5. 2012 9:25
to je výborný nápad!

Jen nemám moc ráda listové těsto kvůli tomu, že je hrozně mastné, myslíte, že by to šlo i do kynutého?

1 0
možnosti

hermína

6. 5. 2012 9:29
Re: to je výborný nápad!

spíš do taženého

2 0
možnosti

net.Xtreme se nevzdává

6. 5. 2012 8:11
Mleté maso jedině vlastní...

0 0
možnosti

AAA3

6. 5. 2012 8:48
Re: Mleté maso jedině vlastní...

copak, strcil sis prst do mlejnku? jo, nesikovny maso musi pryc ;-D

0 0
možnosti

NepochopenáAnarchistka

6. 5. 2012 8:04
Tyjo,

to vypadá zajímavě, zkusím ;-)

0 0
možnosti