- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Vypadá to na dobrotu. Listové těsto doma používáme jako základ pro zpracování všeho možného co je v ledničce - od zeleniny, přes maso a sýry. Prostě se to zamotá a je hotovo.
Jen tyto věci tvořím Z listového těsta a ne jako na úvodní fotografii: Zvlášť si vypracujte S lístkového těsta velký plát,
vymýšlet si za každou cenu takovéhle recepty, pak nemáme být národ tlusťochů
Já zas nechápu magory, co žerou polystyren a mají sklony k hysterii při slově tuk.
asi to někdy udělám.
Ovšem tahle věta prozrazuje, proč jsou Češi tlustí "Závin raději podávejte pokud možno ještě teplý, třeba jako
lehkou večeři nebo vydatnou svačinu, doplněnou například zeleninovým
salátem." Já na fotkách viděla večeři pro 8 lidí
Jen nemám moc ráda listové těsto kvůli tomu, že je hrozně mastné, myslíte, že by to šlo i do kynutého?
copak, strcil sis prst do mlejnku? jo, nesikovny maso musi pryc