Diskuze

VIDEO: Ke steaku si dejte pečená rajčátka. Podle Pohlreicha jsou sexy

"Když nemáte oregano, tak tam dejte dobromysl," radí Zdeněk Pohlreich při přípravě bylinkového steaku z roštěnce se škodolibostí sobě vlastní. Ne každý ví, že jde o jednu a tutéž bylinku. Jinak ale nezbývá než konstatovat, že jsou jeho rady k letnímu grilování doslova k sežrání i přes obrazovku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

NostrMastr

24. 5. 2012 12:00
Fuj

Nedivím se že každej 2 1/2 člověk u nás trpí obezitou když žerete jak prasata (doslova, žerete to co si prase zpracuje jako živiny). K tomu 10 pivek a jediný cvičení co děláte je sprint na záchod když se vám svírá prostata. Upřímně se mi z většiny Čechů chce blejt když vidím jak vypadaj :-P

0 0
možnosti
ESD

evrópskij sajúz durak

25. 5. 2012 8:52
Re: Fuj

zdravíme doktora Bambuse

0 0
možnosti
MP

_xprim01_

23. 5. 2012 9:12
Grilování k ničemu

Kde jsou ty sexy černé kusy masa, které nám český Ramsey nabízel při minulých grilovačkách? :-P

0 0
možnosti
ESD

evrópskij sajúz durak

25. 5. 2012 8:45
Re: Grilování k ničemu

Ramsay. Ten kuchař jmenuje Ramsay.

0 0
možnosti
OK

Achille Volfoni

22. 5. 2012 17:31
ovšem největší ďábel....

...je stejně Jirka Babica.

Udělat roštěnou ve friťáku....může jen kacíř....a tím Jirka je.

0 0
možnosti
JS

skalis

23. 5. 2012 7:33
Re: ovšem největší ďábel....

Ty jsi toho ještě hiodně neviděl, zajeď si do Austrálie a pak budeš chytrý jako Půlhrach

0 0
možnosti
OK

Achille Volfoni

22. 5. 2012 17:28
mánie

Český česnek,olivový olej,farmářské trhy.....toť české mánie...

Jinak nevím co je na rajčatech sexy....;-D

0 0
možnosti
PJ

Petrik73

22. 5. 2012 7:10
Zdenda za ten rok udělal pokroky

Z grilu už mu nešlehaj plameny. Ugrilované maso nemá tu "pěknou" černou kůrčičku ... Super.

0 0
možnosti
GZS

Gorila ze spisu

20. 5. 2012 23:46
nové díly?

nebo repríza z loňska?

0 0
možnosti
PJ

Petrik73

21. 5. 2012 7:06
Re: nové díly?

Nové.

0 0
možnosti
RU

hit

20. 5. 2012 22:23
A mají ty rajčata

vůbec nějaké vitamíny, když to nevidělo slunce a ani pořádnou půdu?

0 0
možnosti
JA

Don_Alex

21. 5. 2012 9:44
Re: A mají ty rajčata

podle ceho jsi to poznal? na sicilii se ted normalne sklizi rajcata venku a svete div se, rostou v hline ;-D

0 0
možnosti
Z

Zoro.Vomáčka

20. 5. 2012 20:31
...obavam se, ze ne pro kuchare - ale pro autorku martinku..

X...jsou grilovany rajcata, pardon rajčátka "mňamka" cili "sexy"

X...pani asi vymeta casto restaurace, ktere, ve snaze ospravedlnit premrstene ceny...

X...hodi zdrobnelinky a sexy mňamky na jidelni listek,

X...nalakat tim spisovatelky martinky z idesu, hobby a spol...

2 0
možnosti
S

Silnemrazyzatimkonci

21. 5. 2012 21:57
Re: ...obavam se, ze ne pro kuchare - ale pro autorku martinku..

V restauraci možná,ale včera jsem u našeho řezníka kupoval tři rumpsteaky po 250 gr +- a platil 172kč.Nepřijde mi to drahý.

0 0
možnosti
JZ

Jan Zamazal

20. 5. 2012 17:13
cim dal tim vic bezdakoviti

za chvili bude vypadat jak Babica...

2 0
možnosti
M

mocmocmedviku

20. 5. 2012 15:49
Všechno je sexy

Ráno mne vzbudí sexy vydesignovaný budík, jedu do práce sexy tramvají a na oběd mne čeká steak, taky sexy, pochopitelně.

0 0
možnosti

orinka3

20. 5. 2012 16:30
Re: Všechno je sexy

a všechno bude tolik sexy, až z toho budou chlapi dočista impotentní.;-D

0 0
možnosti