Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Ryba fugu na talíři: chutný experiment, při kterém jde o život

Pro Japonce je ryba fugu pochoutka, avšak její amatérská příprava může stát člověka život. V Tokiu má právo zpracovávat tuto rybu jenom několik kuchařů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

matesakoid

:o)

Pamatujete si, jak Homer s Bartem vařili Fugu? ;-D

0/0
22.5.2012 13:23

dracekv1

já raději

filé, je to mňamka

0/0
22.5.2012 10:33

Zoro.Vomáčka

...toz zde je jina zvracena mňamka...

X...http://www.zvraceny.cz/video/9018-labuznici/

0/0
21.5.2012 23:22

zuzna2

téměř stejný článek jako na lidovky.cz

různé servery navštěvuji proto, abych se dozvěděla něco nového a ne jen přeformulované věty o tom samém. Ale musím uznat, že tady byl idnes první a lidovky se opakovalyR^

+1/0
21.5.2012 22:56

Roman37c

Fakt bezva článek do

rubriky hobby:-)

0/0
21.5.2012 21:49

quagaar

to muselo být

pokusů a omylů, než to konečně poprvé někdo trefil ;-)

0/0
21.5.2012 20:58

ODB

Sašimi?

A také v podobě sašimi, což jsou plátky nakrájené tak tence ..... Syrová fugu je spíš tuhá.

Jen pro upresneni, kazdej kdo aspon jednou v zivote navstivil sushi restaraci vi ze "sashimi" neni nic jineho nez syrova ryba, bo plody more nakrajeny na platky. Pred napsanim clanku staci kouknout na http://cs.wikipedia.org.

0/0
21.5.2012 19:42







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.