- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
posílám písničku pro mexickou přítelkyni:
A všichni jsou už v Mexiku buenos días já taky du, poslechnu si aspoň pěknou muziku co se hraje v Mexiku...
není tu někdo, kdo zná nějakého Mexičana, nebo má aspoň mexickou přítelkyni? Že jako by nám mohl odborně objasnit, jestli to ten Zdenda dělá správně...
Ale sem asi nikdo takovej nechodí...
Americka mexicka kuchyne po cesku. Nechapu, proc tady oni multaci s mexickymi pritelkynemi maji problem. Jistezetoneniechtmexicke, duh
ne kecám nemám
no nevim, jídlo tohodle typu by člověk v mexiku hledal docela obtížně. nevim, proč se furt musí dávat názvy "mexické... cosi", když kuchař o kuchyni tý země tak možná četl v nějakým magazínu. ke vší úctě k polrajchovi, tohle jsou spíš babicovy tortily. neříkám, že jako jídlo to není dobrý, ingredience sice celkem trefil, ale to jak je používá, to je zvěrstvo. a nakonec ta pečená tortila :-)))
jsou ty placky mexický tortily ? Jsou. V mexiku zase můžeš vzít český knedlík a udělat si ho třeba s marmeládou. Český knedlík s marmeládou.c
je to proto, ze mame knedliky s hovezim a brambory s hovezim a ryzi s hovezim, tak to musi byt tortilly s hovezim? a co takhle pouzit jmeno toho jidla 'fajitas' ? v cem je problem? treba bysme tomu mohli rikat 'Czex-Tex- Mex Pohlrejitas'.
Mexicani a Texicani to maso (muze byt i jiny druh nez hovezi) nejdriv nalozi do marinady, je pak stavnatejsi... na redkvicky zapomente, radeji udelat guacamole z avokada... ty tortilly jsou pripalene a vysusene, sorac, chtelo by je ohrivat pomaleji a pak je udrzet teple zabalene do uterky v nadobe s vikem :) Kazdy at si nalozi na tortillu a zabali si ji sam...
Přesně. K čemu bych to přirovnal... Japonec chce vařit po česku. Samozřejmě s knedlíkem. Nojo, ale nesežene hrubou mouku. No nic, vyzkoušíme to holt po našem. Ale v potravinách nevysvětlí, proč by měli prodávat jakýsi kvasnice, a že by mu mohl pomoct réžové vinař, na to nepřijde. No a sakra, kde teď vezmu takový ty rohlíky, aby ten knedl byl hóskové... No, nějak to dopadne, šup s tím do vody!
Mě nejvíce dostává,jak si Zdenda s tím masem pohrává.Mačká ho,hladí,dloube do něj...do to přidá krásnéj,voňavéj,růžovej,propečenej atd.....
Ale včera jsem náhodou viděl kousek pořadu jeho kolegy Jirky B.....a nestačil jsem se divit.Hejma asi dovalil flašku,protože ani jeden z nich nebyl schopen otočit chřest na grilu.V jednom záběru to měli černé jak buta....Nicméně Zdena se asi vydal ve stopách Jirky a do pořadu si začíná zvát gurmány typu Vydry....tak to teda klobouk dolů...
s tím masem pohrává.Mačká ho,hladí,dloube do něj - nekrofilie?
Ale kdyby videla tento zeleninovy nakrajeny humus, tak by se ti vysmala do xichtu. A vyzrale avokado se NIKDY nepouziva, protoze rychle zhnedne a zmekkne a smrdi. Pouziva se zasadne zelene avokado, treba do guacamole, ale to vyd.rzi cerstve max. 24 hodin. A navic se tam nestrka cela krava i s ocasem a rohami, ale pekne nakrajena na malinke prouzky. Jak jsem ted precetl nize, toto je fakt spise tak fajitas, navic navysost hlouple servirovane do ocividne neohratych placek a chybi jim cibule, cilantro a petrzel (treba na CUNT (sic MF) de gallo).
Ja taky mam mex pritelkyni a ta zase na hnedy avokado neda dopustit to je to nejlepsi na quacamole i do tortil
a chybi jim cibule, cilantro a petrzel (treba na **** de gallo). Debilni Lupa nezna krajene rajcata s cibuli a petrzeli. protoze si jejich autofiltr mysli, ze je to CUNT!
navic navysost hlouple servirovane do ocividne neohratych placek