- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
tak já jsem Johanka z Arku. Jak může ten trouba tvrdit, že ten sval nepracuje. Každý sval který z nějakého důvodu nepracuje, tak atrofuje jako nohy paraplegika. To ví každé malé dítě, jen ten váš odborník zřejmě o ničem takovém neslyšel.
V každé hospodě jo?Tak to bych chtěl vidět.Většinou se to nahrazuje zadním,ale kuchaři spoléhají na to,že to strávník nepozná.Jinak říct,že na biftek padne celá kráva...to vzbuzuje dojem,že se vyřízne jen kus masa a zbytek se odveze do kafilerky.
Co se týče roštěnce....absolutní bombou je "sváteční rychlovka"....
Je otázkou chuti zda je ten nejlepší biftek se svíčkové nebo s něčeho jiného.Teprve anonymní konzumace několika jedinců by to snad rozřešila.Dobře ugrilovat se dá ledasco a nemusí to stát 300/kg.Jinak by se šéf měl zastavit za nějakým pořádným řezníkem aby ho naučil s masem pracovat.To co předvádí je hodně úsměvné.
jenom proto ze cesi nezanji zady jiny kus na steak neznamena ze je to jedine nebo primo to nejlepsi na krave....
Ja ji ve srovnání například s Rib-Eye považuju za nicmoc kus.Chybí tomu právě ta šťáva a taková ta typické železitá hovězí chuť.
že kvůli tomu kousku flákoty zabijí býčka. To mě nigdy nenapadlo, já myslel že jim to odřezávaj za živa. Něco jako Univezální ptakopysk.............
Měl by tomu dát nový level a vzít na to rybičku
ziaden sval v tele ( a to ani u zvierata) len tak "nelezi a nic nerobi". to by atrofoval. svieckovej zodpoveda u cloveka musculus psoas major a ten sa podiela na zohnuti (flexia) a vonkajsej rotacii v bedrovom klbe (kycel).
A tak bude z toho dobrej steak nebo ne? Občas na to padne řeč po pátém pivu. Společně s tím, jestli je to lidské maso vůbec dobré. Zatím nejdále došel pan veterina s tvrzením, že je to jak vepřové
svíčkovou...no to bych chtěl teda vidět, v lepším případě to dělají ze zadního. Sice to pak není svíčková, ale v česku jsme už zvyklí skoro na vše....
tady je ale rec o bifteku ne o dusenem masu v omacce ...
Vždycky když ho vidim, dostanu desnej hlad :)
já na něj koukám jen když jím
...pokud řeznickou práci na té krávě dělá Pohlreich, tak se zbytek může vyhodit. Nevím jestli je to nervozitou před kamerou nebo co, ale děs.
Tak asi to bude zejména tím, že to není řezník