Diskuze

VIDEO: Na kus drahého bifteku padne celá kráva, stěžuje si Pohlreich

Televizní "šéf" Zdeněk Pohlreich předvádí, odkud se z býka bere ten nejjemnější kousek masa - svíčková. Jsme země, kde se sní strašná spousta svíčkové, mají ji v každé hospodě, tvrdí. Jen je mu líto, že kvůli tomu kousku masa musí padnout celý býček.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ram1

28. 6. 2012 22:14
Jestli je svíčková uvnitř hrudního koše,

tak já jsem Johanka z Arku. Jak může ten trouba tvrdit, že ten sval nepracuje. Každý sval který z nějakého důvodu nepracuje, tak atrofuje jako nohy paraplegika. To ví každé malé dítě, jen ten váš odborník zřejmě o ničem takovém neslyšel.

0 0
možnosti

Achille Volfoni

7. 6. 2012 20:41
:D

V každé hospodě jo?Tak to bych chtěl vidět.Většinou se to nahrazuje zadním,ale kuchaři spoléhají na to,že to strávník nepozná.Jinak říct,že na biftek padne celá kráva...to vzbuzuje dojem,že se vyřízne jen kus masa a zbytek se odveze do kafilerky.

Co se týče roštěnce....absolutní bombou je "sváteční rychlovka"....

1 0
možnosti

Rafaelou

7. 6. 2012 18:58
drahý biftek....

Je otázkou chuti zda je ten nejlepší biftek se svíčkové nebo s něčeho jiného.Teprve anonymní konzumace několika jedinců by to snad rozřešila.Dobře ugrilovat se dá ledasco a nemusí to stát 300/kg.Jinak by se šéf měl zastavit za nějakým pořádným řezníkem aby ho naučil s masem pracovat.To co předvádí je hodně úsměvné.

4 0
možnosti

foffcenzore

7. 6. 2012 17:43
Dobry kus masa nemusi byt jenom svickova

jenom proto ze cesi nezanji zady jiny kus na steak neznamena ze je to jedine nebo primo to nejlepsi na krave....:-/

0 0
možnosti

O.Sindler

7. 6. 2012 19:43
Re: Dobry kus masa nemusi byt jenom svickova

Ja ji ve srovnání například s Rib-Eye považuju za nicmoc kus.Chybí tomu právě ta šťáva a taková ta typické železitá hovězí chuť.

1 0
možnosti

Darask

7. 6. 2012 14:27
To je pane Pohlreich blbý

že kvůli tomu kousku flákoty zabijí býčka. To mě nigdy nenapadlo, já myslel že jim to odřezávaj za živa. Něco jako Univezální ptakopysk.............

1 0
možnosti

Ceckáč první z boží vůle král

7. 6. 2012 12:16
Ty woe to je pižlal

;-DRv

4 0
možnosti

Inkvizitor Johny

7. 6. 2012 12:28
Re: Ty woe to je pižlal

Měl by tomu dát nový level a vzít na to rybičku;-D

0 0
možnosti

morfejm

7. 6. 2012 11:13
dost odvazne tvrdenia

ziaden sval v tele ( a to ani u zvierata) len tak "nelezi a nic nerobi". to by atrofoval. svieckovej zodpoveda u cloveka musculus psoas major a ten sa podiela na zohnuti (flexia) a vonkajsej rotacii v bedrovom klbe (kycel).

0 0
možnosti

Inkvizitor Johny

7. 6. 2012 11:31
Re: dost odvazne tvrdenia

A tak bude z toho dobrej steak nebo ne? Občas na to padne řeč po pátém pivu. Společně s tím, jestli je to lidské maso vůbec dobré. Zatím nejdále došel pan veterina s tvrzením, že je to jak vepřové ;-D

0 0
možnosti

FastDriver

7. 6. 2012 11:09
Haha v každé hospodě

svíčkovou...no to bych chtěl teda vidět, v lepším případě to dělají ze zadního. Sice to pak není svíčková, ale v česku jsme už zvyklí skoro na vše....

1 0
možnosti

Jan Spatny

7. 6. 2012 11:12
Re: Haha v každé hospodě

tady je ale rec o bifteku ne o dusenem masu v omacce ...

3 0
možnosti

Malevil-

7. 6. 2012 11:06
Ten chlap je děsnej ..

Vždycky když ho vidim, dostanu desnej hlad :)

10 0
možnosti

Pořízkovabašta

7. 6. 2012 11:35
Re: Ten chlap je děsnej ..

já na něj koukám jen když jím ;-D

2 0
možnosti

SecondWisdom

7. 6. 2012 10:12
Já věřím, že...

...pokud řeznickou práci na té krávě dělá Pohlreich, tak se zbytek může vyhodit. Nevím jestli je to nervozitou před kamerou nebo co, ale děs.

2 0
možnosti

cufir-mufir

7. 6. 2012 10:35
Re: Já věřím, že...

Tak asi to bude zejména tím, že to není řezník :-P

3 0
možnosti