Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Kuře na grilu konečně trochu jinak, ukazuje Pohlreich

Grilovat znamená donekonečna střídat několik vhodných druhů masa. "Šéf" tentokrát ukáže, že grilovat kuře nemusí znamenat jen stokrát omletá kuřecí prsa.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

foffcenzore

Ten nas "Zdéňa",....

to je ale kabrnak;-D;-D

0/0
15.6.2012 19:30

Kazeasch

Velkolepý objev

Ony se dají grilovat i stehna, tak to by blbýho nenapadlo. Nebo: "...nesnadnil si situaci tím, že kuře marinuje medem..." Jak znesnadnil? To by mě fakt zajímalo. Chápu že někdo to nezná, nebo se toho obává, ale vhodnější by bylo třeba: "Není třeba se bát medu" nebo něco v tomhle smyslu. Ale dělat z lidí paušálně blbce, to je myslím trochu přehnaný. Vždycky čekám jestli se dozvím něco novýho nebo zajímavýho a zatím nic. Což by až tak nevadilo, někomu to může pomoct, ale vzhledem k tomu že nikdy žádnou pecku nepředvedl, tak nehápu proč se musí permanentně chovat tak neuvěřitelně arogantně. O to hůř, když vymyslí něco někdo kdo nemá známý jméno, tak je to hned hnus co se nedá žrát, a přitom to ale všem chutná, jen Zdenda se musí vztekat a pak ale sám jen omýlá dokola už dávno známé. Proč nepřijde s něčím opravdu zajímavým, nevšedním. Prostě s něčím co tu nedělá každej už dávno a je to popsáno v milinu kuchařek.

0/0
15.6.2012 13:40

1888

Hlavne negrilujte na zlutych plamenech

jak predvadel mistr Pohlreich v prvnim dilu. To delaji pouze skolaci kdyz opekaji burty na skolnim vyletu. ;-D;-D;-D

0/0
12.6.2012 23:57

_Xeon_

?

To je asi jak v když v Podfukářích vařil Beny Blue...;-D

0/0
12.6.2012 11:03

vokoralej chleba I

promiňte, vaření příliš nerozumím

Ta grilovaná kuřecí stehna na obrázku jsou aldente, nebo medium?

+2/0
11.6.2012 20:05

Petrik73

Re: promiňte, vaření příliš nerozumím

No tak, proč se snažit být za každou cenu vtipný.

0/0
11.6.2012 20:21

I Shot the Devil

Re: promiňte, vaření příliš nerozumím

ty jsou "po smrti a kuře zemřelo zbytečně" ,jak by řekl sám mistr...;-D;-D

0/0
11.6.2012 22:30

AAA2

Re: promiňte, vaření příliš nerozumím

a kvuli stehnum muselo zemrit cely kure ;-D

0/0
12.6.2012 10:35

stará Blažková 09

Jájínková cílová skupina

čtenáři Blesku a sledovači Rodinných pout se tetelí a netrpělivě očekávají další díl seriálu: Jak jsem spálil... tentokrát kuře ;-D

+3/0
11.6.2012 19:47

Achille Volfoni

Re: Jájínková cílová skupina

a to mělo být vtipné?....hlavně že jste se zasmál/a

+2/0
11.6.2012 20:05

Benjout

Re: Jájínková cílová skupina

ona se zasmála a už se těší až bude Jirka Babyca strouhat do dezertu kokosovou tyčinku koupenou v supermarketu a plnou éček ;-D

0/0
12.6.2012 14:29

Dr. Sheldon Cooper

???

100x omletá kuřecí prsa?8-o jí nikdy negrilvoal prsa, já griluji jedině stehnna nebo křídla..............to je šťavnatýR^

0/0
11.6.2012 19:40

viglib

Re: ???

prekvapive prsa jsou take stavnata, ale lidi a bohuzel i ti, co se zivi varenim, je neumi pripravit...

0/0
11.6.2012 20:01

Antonín, topič

Re: ???

100x omletá kuřecí prsa se jmenují separát a ty bych teda taky negriloval. Ostatně, vaše názory na grilování jsou zcela zjevně méně populární, než názory Pohlreicha&co.

0/0
12.6.2012 11:00

viny.had

Re: Bliju

a) Myslím, že je to vysoký hovězí roštěnec, ale kdo by to takhle říkal.

b)...z) nechápu, proč se s tím tupanem vůbec bavíš.

0/0
11.6.2012 20:15

TondaN

když griluje polreich

rád se mrknu,protože to je pro mě přínosné.prostě umí to a je se co naučit.

obdivuji tady ty kritiky,rád bych viděl jejich výtvory...:-)

0/0
11.6.2012 18:40

stará Blažková 09

Re: když griluje polreich

Ty musíš bej děsnej neumětel, když neumíš udělat ani vobýčejný připálený kuře ;-DRv

+1/0
11.6.2012 19:42

TondaN

Re: když griluje polreich

hmm;-D

0/0
11.6.2012 22:11

Achille Volfoni

uf...tady je zase expertů přes grilování

Se divím,že Prima zbytečně utrácí nemalé peníze za kuchařského nýmanda Pohlreicha....když tady na diskuzi má pár expertů přes grilování.8-o

0/0
11.6.2012 18:35

Zefram Cochrane

Re: uf...tady je zase expertů přes grilování

No někdo třeba začíná. Budete se divit, rodí se nové děti (vy to prosím nedělejte, sucharů je už dost), děti rostou, dospívají, jsou dospělé a učí se. Někdo se to nenaučí od rodičů.

Někdo zas na to rád kouká a představuje si, jaké by to bylo kdyby měl kde grilovat.

Jen jsou urážlivé ty šokující titulky co dělají tupce ze všech - Úžasné, Konečně jinak, Jak neznáte ....

+2/0
11.6.2012 18:39

Achille Volfoni

Re: uf...tady je zase expertů přes grilování

nechápu jak s grilováním souvisí mé děti...zvláštní logika...Já třeba negriluju.Dávám přednost domácímu,poctivému,vaření.

Spíše mi jde o to,že spousta lidí Pohlreicha kritizuje.Proč vlastně?Protože patří ve svém oboru mezi špičku?Ano,není to Ramsay,ale umí....a řekl bych,že velmi dobře.

Nicméně jsem zahlédl v televizi upoutávku na nějakou kuchařskou soutěž pro amatéry....takže se zdejší kritici mohou předvést jak kuchařské řemeslo ovládají...

+1/0
11.6.2012 18:49

Dluhousek Padák

Re: uf...tady je zase expertů přes grilování

pohlreich ve svem oboru sam ze sebe dela spicku.

je to obycejny kuchar, ktereho nikdo jiny nez on ci novinari kteri si na tom tvori porady ci clanky za nejake bozstvo nepovazuje

+1/0
11.6.2012 23:09

Sanjuro

Re: uf...tady je zase expertů přes grilování

"je to obycejny kuchar, ktereho nikdo jiny nez on ci novinari kteri si na tom tvori porady ci clanky za nejake bozstvo nepovazuje" - a proto je svými kolegy uznáván -* to je logické. I trollování může mít úroveň, zkuste o tom přemýšlet

0/0
12.6.2012 7:21

Petrik73

Re: uf...tady je zase expertů přes grilování

Pomiňme kamaráda Vaňka ... Nějaká jména?

0/0
12.6.2012 8:26

Kazeasch

Re: uf...tady je zase expertů přes grilování

Přece ještě Zdeněk a Pohlreich ;-D

0/0
15.6.2012 13:30

Benjout

a sakra

ani těch reakcí už není co bejvávalo. Dřív když se v článku objevil pohlreich tak od rána do odpoledne tu bylo 4-5 stránek komentů. Rejpalové odpadli a nebo pochopili Zdenkovi názory a nemaj důvod rejpat. Já si ale myslím, že by měl zase jezdit po hospodách a řvát na lidi, je to větší zábava ;-D tady to je přeci jen na koukání spíš a semtam něco zkusit.

+1/0
11.6.2012 16:16

Jean-Luc Picard

Re: a sakra

Spíše už to lidi nebaví. A jsou otráveni bomba titulky jako "Konečně správně..." "Konečně jinak.." atp.

Bydlíme ve vlastním se zahradou a můžeme svobodně grilovat a udit. Myslíte, že za tu dobu nás nenapadlo grilovat kuře, nebo zkusit ho vykostit předem? Nebo třeba medová marináda?

Jedině nás snad nenapadlo koupit za 7 kilo láhev šnapsu na svaření přelivu. Spíše nás oslovily pokusy jako naložit přes noc do kefírové či jogurtuvé marinády, různé bylinky, různé oleje na marinády od klasiky slunečnicového, přes olivový a arašidový až po konopný. Budete se divit, ale vše dělá divy v chuti. Extravagantnímu předvádění se s drahými surovinami nefandíme (vím, že nespotřebujete celou láhev, ale co se zbytkem leptohubu).

Více mne ohromí čerstvý pstruh jen se špetkou soli, lehce zakáplý citronem než zbytečné exotiky stylu losos s marinádou za dva tisíce, či úžasný přeliv z drahého šnapsu. Připlatím si za kvalitní základní surovinu a tu chystám abych rozvinul přirozenou chuť.

+7/0
11.6.2012 18:00

Bětka

Re: a sakra

dělávám takto pstruhy po celý rok,byť na grilovací pánvi v kuchyni.Uvnitř osolím,zakápnu limetkovou šťávou a vložím bylinky,nejlepší je petrželka,jindy pažitku s rozmarýnem, nechutná mi tymián. Před vložením na rozehřátou pánev je  potřu olejem. Pak jen brambory s máslem a pochutnáme si celá rodina. Nic složitého,nic komplikovaného.

0/0
13.6.2012 16:03

taknevim

Nejraději

Osobně mám z grilu nejraději lososa. Ujde i mečoun aj.. Když musí být grilovací klobása - tak nejlépe Steinhauser (super).

0/0
11.6.2012 16:00

Ma Te S

Re: Nejraději

Nebo je dobrá Bratislava R^

0/0
11.6.2012 16:45

_Xeon_

Re: Nejraději

Nešlo by to šířeji?

0/0
11.6.2012 18:37

DuhovyBratr

Re: Nejraději

No jasně, ty nulo, jen se nám všem pochlub, co si můžeš dovolit za svoje nakradený prachy. No my s tebe sedáme na zadek, jak se vyznáš, ty gurmete, steinhauser si nacpi do rypáku, to je dostatečně snobský papání, kdepak do český masny, to by snobák blil

0/0
11.6.2012 19:21

síma25

Re: Nejraději

Když tady blábolíte takové nesmysly, víte aspoň, kde se uzeniny značky Steinhauser vyrábějí?

Pokud je to pokus o trolling, tak se moc nepovedl. A pokud to myslíte vážně, je mi vás líto. Tahle zášť a nesnášenlivost vám zkacuje životRv

0/0
11.6.2012 20:00

Petrik73

Re: Nejraději

Duhovy bratre, pan bratr je stejne jelito?

0/0
11.6.2012 20:23

Dalos

Re: Nejraději

Bože, to je vůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůl

0/0
20.6.2012 15:37

blekekeke

no ...

připálený stehno na pomeranči. Úplný div světa :o)

0/0
11.6.2012 15:30

kukuricevpoli

Re: no ...

cituji : prosim vas, nepiste mi, ze je to pripaleny, ja to vidim. A pripaleny to neni. No mozna tohle, trosicku" :) Vcera jsem zrovna videla asi tri minutky.

0/0
19.6.2012 16:58

dluhousek z narodni fronty

bozicku to je objevne

jeste ze toho zdendu mame. bez nej bychom jen jedli vysusena prsa a nic jineho by nas nenapadlo. zvlaste marinovani v medu a ovoci je obrovsky objev

+3/0
11.6.2012 11:31

Dr. Fe (21)

Re: bozicku to je objevne

A o co konkrétně ti touhle trapnou poznámkou jde ?

+4/0
11.6.2012 13:50

hňup

Re: bozicku to je objevne

poznámka je namístě, trapnej je pan "mistr kuchař". a to tak, že velice. von řekne na přičmoudlej, spálenej kus masa " má krásnou barvičku". kdyby se ten pán jen náznakem blížil  k moji kuchyni, začnu nabíjet....

+1/0
11.6.2012 17:54

ricpic3

Re: bozicku to je objevne

no, ke tvé kuchyni bych se přiblížit nechtěl ani omylem...;-D

0/0
13.6.2012 21:53

Zefram Cochrane

Re: bozicku to je objevne

A jejda, že vy jste cílová skupina tohoto pořadu?

Že vás ještě nikdy nenapadlo vykostit kuře? Nebo nějaká marináda s medem a ovoce?

No potom vás ohromí i Zdenda.

Je to normální recept, jaký už dávno používá mnoho lidí, takže titulek KONEČNĚ TROCHU JINAK je tak trochu mimoň.

+1/0
11.6.2012 18:35

Dluhousek Padák

Re: bozicku to je objevne

asi tak, to co je zde prezentovano jako velka inspirace je naprosto normalni fadni grilovani jake dela kazdy druhy pepa - ten samy pepa na ktereho jinak velky zdenek rad nadava jako na burana co nicemu nerozumi.

0/0
11.6.2012 23:10

Antonín, topič

Re: bozicku to je objevne

Vaše nadutosti, můžete mi prozradit, jak dlouho jste prováděl průzkum u českých grilů a hájů, že víte, kolik procent lidí jak co dělá?

0/0
12.6.2012 10:48

Antonín, topič

Re: bozicku to je objevne

Čím jsem starší, tím méně pořadů mě ohromuje, což ale neznamená, že jsou nutně špatné.

0/0
12.6.2012 10:47

stará Blažková 09

jájínek to má zase spálený

tragéd Rv

+3/0
11.6.2012 11:29

Petrik73

Re: jájínek to má zase spálený

Ale letos už mu z grilu nešlehaj plameny. Za mě jednoznačně pokrok.

+3/0
11.6.2012 11:33

hňup

Re: jájínek to má zase spálený

ale šlehaj. tedy, jestli jsem náhodou nezkouknul nějako loňskou reprízu jeho " kulinářskýho umění"....

0/0
11.6.2012 17:55

Petrik73

Re: jájínek to má zase spálený

Ale o proti lonsku je to opravdu super. Loni jsem do posledni chvile nevedel, zda se chysta kovat podkovu nebo grilovat.

0/0
11.6.2012 20:25

Teletabis

Kdo neumí udělat

kuřecí prsa šťavnatá je neschopný patlal co si jen hraje na kuchaře. I z té nejhorší šlichty jde udělat parádní žraso. Jenže většina to umí obráceně.

+1/0
11.6.2012 11:05







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.