Diskuze

VIDEO: Kuře na grilu konečně trochu jinak, ukazuje Pohlreich

Grilovat znamená donekonečna střídat několik vhodných druhů masa. "Šéf" tentokrát ukáže, že grilovat kuře nemusí znamenat jen stokrát omletá kuřecí prsa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

foffcenzore

15. 6. 2012 19:30
Ten nas "Zdéňa",....

to je ale kabrnak;-D;-D

0 0
možnosti

Kazeasch

15. 6. 2012 13:40
Velkolepý objev

Ony se dají grilovat i stehna, tak to by blbýho nenapadlo. Nebo: "...nesnadnil si situaci tím, že kuře marinuje medem..." Jak znesnadnil? To by mě fakt zajímalo. Chápu že někdo to nezná, nebo se toho obává, ale vhodnější by bylo třeba: "Není třeba se bát medu" nebo něco v tomhle smyslu. Ale dělat z lidí paušálně blbce, to je myslím trochu přehnaný. Vždycky čekám jestli se dozvím něco novýho nebo zajímavýho a zatím nic. Což by až tak nevadilo, někomu to může pomoct, ale vzhledem k tomu že nikdy žádnou pecku nepředvedl, tak nehápu proč se musí permanentně chovat tak neuvěřitelně arogantně. O to hůř, když vymyslí něco někdo kdo nemá známý jméno, tak je to hned hnus co se nedá žrát, a přitom to ale všem chutná, jen Zdenda se musí vztekat a pak ale sám jen omýlá dokola už dávno známé. Proč nepřijde s něčím opravdu zajímavým, nevšedním. Prostě s něčím co tu nedělá každej už dávno a je to popsáno v milinu kuchařek.

0 0
možnosti

1888

12. 6. 2012 23:57
Hlavne negrilujte na zlutych plamenech

jak predvadel mistr Pohlreich v prvnim dilu. To delaji pouze skolaci kdyz opekaji burty na skolnim vyletu. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

_Xeon_

12. 6. 2012 11:03
?

To je asi jak v když v Podfukářích vařil Beny Blue...;-D

0 0
možnosti

vokoralej chleba I

11. 6. 2012 20:05
promiňte, vaření příliš nerozumím

Ta grilovaná kuřecí stehna na obrázku jsou aldente, nebo medium?

2 0
možnosti

Petrik73

11. 6. 2012 20:21
Re: promiňte, vaření příliš nerozumím

No tak, proč se snažit být za každou cenu vtipný.

0 0
možnosti

stará Blažková 09

11. 6. 2012 19:47
Jájínková cílová skupina

čtenáři Blesku a sledovači Rodinných pout se tetelí a netrpělivě očekávají další díl seriálu: Jak jsem spálil... tentokrát kuře ;-D

3 0
možnosti

Achille Volfoni

11. 6. 2012 20:05
Re: Jájínková cílová skupina

a to mělo být vtipné?....hlavně že jste se zasmál/a

2 0
možnosti

Dr. Sheldon Cooper

11. 6. 2012 19:40
???

100x omletá kuřecí prsa?8-o jí nikdy negrilvoal prsa, já griluji jedině stehnna nebo křídla..............to je šťavnatýR^

0 0
možnosti

viglib

11. 6. 2012 20:01
Re: ???

prekvapive prsa jsou take stavnata, ale lidi a bohuzel i ti, co se zivi varenim, je neumi pripravit...

0 0
možnosti

TondaN

11. 6. 2012 18:40
když griluje polreich

rád se mrknu,protože to je pro mě přínosné.prostě umí to a je se co naučit.

obdivuji tady ty kritiky,rád bych viděl jejich výtvory...:-)

0 0
možnosti

stará Blažková 09

11. 6. 2012 19:42
Re: když griluje polreich

Ty musíš bej děsnej neumětel, když neumíš udělat ani vobýčejný připálený kuře ;-DRv

1 0
možnosti

Achille Volfoni

11. 6. 2012 18:35
uf...tady je zase expertů přes grilování

Se divím,že Prima zbytečně utrácí nemalé peníze za kuchařského nýmanda Pohlreicha....když tady na diskuzi má pár expertů přes grilování.8-o

0 0
možnosti

Zefram Cochrane

11. 6. 2012 18:39
Re: uf...tady je zase expertů přes grilování

No někdo třeba začíná. Budete se divit, rodí se nové děti (vy to prosím nedělejte, sucharů je už dost), děti rostou, dospívají, jsou dospělé a učí se. Někdo se to nenaučí od rodičů.

Někdo zas na to rád kouká a představuje si, jaké by to bylo kdyby měl kde grilovat.

Jen jsou urážlivé ty šokující titulky co dělají tupce ze všech - Úžasné, Konečně jinak, Jak neznáte ....

2 0
možnosti

Benjout

11. 6. 2012 16:16
a sakra

ani těch reakcí už není co bejvávalo. Dřív když se v článku objevil pohlreich tak od rána do odpoledne tu bylo 4-5 stránek komentů. Rejpalové odpadli a nebo pochopili Zdenkovi názory a nemaj důvod rejpat. Já si ale myslím, že by měl zase jezdit po hospodách a řvát na lidi, je to větší zábava ;-D tady to je přeci jen na koukání spíš a semtam něco zkusit.

1 0
možnosti

Jean-Luc Picard

11. 6. 2012 18:00
Re: a sakra

Spíše už to lidi nebaví. A jsou otráveni bomba titulky jako "Konečně správně..." "Konečně jinak.." atp.

Bydlíme ve vlastním se zahradou a můžeme svobodně grilovat a udit. Myslíte, že za tu dobu nás nenapadlo grilovat kuře, nebo zkusit ho vykostit předem? Nebo třeba medová marináda?

Jedině nás snad nenapadlo koupit za 7 kilo láhev šnapsu na svaření přelivu. Spíše nás oslovily pokusy jako naložit přes noc do kefírové či jogurtuvé marinády, různé bylinky, různé oleje na marinády od klasiky slunečnicového, přes olivový a arašidový až po konopný. Budete se divit, ale vše dělá divy v chuti. Extravagantnímu předvádění se s drahými surovinami nefandíme (vím, že nespotřebujete celou láhev, ale co se zbytkem leptohubu).

Více mne ohromí čerstvý pstruh jen se špetkou soli, lehce zakáplý citronem než zbytečné exotiky stylu losos s marinádou za dva tisíce, či úžasný přeliv z drahého šnapsu. Připlatím si za kvalitní základní surovinu a tu chystám abych rozvinul přirozenou chuť.

7 0
možnosti