- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ony se dají grilovat i stehna, tak to by blbýho nenapadlo. Nebo: "...nesnadnil si situaci tím, že kuře marinuje medem..." Jak znesnadnil? To by mě fakt zajímalo. Chápu že někdo to nezná, nebo se toho obává, ale vhodnější by bylo třeba: "Není třeba se bát medu" nebo něco v tomhle smyslu. Ale dělat z lidí paušálně blbce, to je myslím trochu přehnaný. Vždycky čekám jestli se dozvím něco novýho nebo zajímavýho a zatím nic. Což by až tak nevadilo, někomu to může pomoct, ale vzhledem k tomu že nikdy žádnou pecku nepředvedl, tak nehápu proč se musí permanentně chovat tak neuvěřitelně arogantně. O to hůř, když vymyslí něco někdo kdo nemá známý jméno, tak je to hned hnus co se nedá žrát, a přitom to ale všem chutná, jen Zdenda se musí vztekat a pak ale sám jen omýlá dokola už dávno známé. Proč nepřijde s něčím opravdu zajímavým, nevšedním. Prostě s něčím co tu nedělá každej už dávno a je to popsáno v milinu kuchařek.
jak predvadel mistr Pohlreich v prvnim dilu. To delaji pouze skolaci kdyz opekaji burty na skolnim vyletu.
Ta grilovaná kuřecí stehna na obrázku jsou aldente, nebo medium?
No tak, proč se snažit být za každou cenu vtipný.
čtenáři Blesku a sledovači Rodinných pout se tetelí a netrpělivě očekávají další díl seriálu: Jak jsem spálil... tentokrát kuře
a to mělo být vtipné?....hlavně že jste se zasmál/a
100x omletá kuřecí prsa jí nikdy negrilvoal prsa, já griluji jedině stehnna nebo křídla..............to je šťavnatý
prekvapive prsa jsou take stavnata, ale lidi a bohuzel i ti, co se zivi varenim, je neumi pripravit...
rád se mrknu,protože to je pro mě přínosné.prostě umí to a je se co naučit.
obdivuji tady ty kritiky,rád bych viděl jejich výtvory...
Ty musíš bej děsnej neumětel, když neumíš udělat ani vobýčejný připálený kuře
Se divím,že Prima zbytečně utrácí nemalé peníze za kuchařského nýmanda Pohlreicha....když tady na diskuzi má pár expertů přes grilování.
No někdo třeba začíná. Budete se divit, rodí se nové děti (vy to prosím nedělejte, sucharů je už dost), děti rostou, dospívají, jsou dospělé a učí se. Někdo se to nenaučí od rodičů.
Někdo zas na to rád kouká a představuje si, jaké by to bylo kdyby měl kde grilovat.
Jen jsou urážlivé ty šokující titulky co dělají tupce ze všech - Úžasné, Konečně jinak, Jak neznáte ....
ani těch reakcí už není co bejvávalo. Dřív když se v článku objevil pohlreich tak od rána do odpoledne tu bylo 4-5 stránek komentů. Rejpalové odpadli a nebo pochopili Zdenkovi názory a nemaj důvod rejpat. Já si ale myslím, že by měl zase jezdit po hospodách a řvát na lidi, je to větší zábava tady to je přeci jen na koukání spíš a semtam něco zkusit.
Spíše už to lidi nebaví. A jsou otráveni bomba titulky jako "Konečně správně..." "Konečně jinak.." atp.
Bydlíme ve vlastním se zahradou a můžeme svobodně grilovat a udit. Myslíte, že za tu dobu nás nenapadlo grilovat kuře, nebo zkusit ho vykostit předem? Nebo třeba medová marináda?
Jedině nás snad nenapadlo koupit za 7 kilo láhev šnapsu na svaření přelivu. Spíše nás oslovily pokusy jako naložit přes noc do kefírové či jogurtuvé marinády, různé bylinky, různé oleje na marinády od klasiky slunečnicového, přes olivový a arašidový až po konopný. Budete se divit, ale vše dělá divy v chuti. Extravagantnímu předvádění se s drahými surovinami nefandíme (vím, že nespotřebujete celou láhev, ale co se zbytkem leptohubu).
Více mne ohromí čerstvý pstruh jen se špetkou soli, lehce zakáplý citronem než zbytečné exotiky stylu losos s marinádou za dva tisíce, či úžasný přeliv z drahého šnapsu. Připlatím si za kvalitní základní surovinu a tu chystám abych rozvinul přirozenou chuť.