Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

VIDEO: Jak v obchodě poznat vysoký a nízký roštěnec a k čemu se hodí

Hovězí hřbet patří k nejlepšímu masu, které lze používat na minutkové úpravy. Vzhledem k tomu, že je mírně prorostlé, má výraznější chuť než biftek ze svíčkové.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

3ska

15. 6. 2012 7:39
-

Z masa, ktery mistr pouzil bych steak urcite nedelal.

0 0
možnosti

k.marco

14. 6. 2012 19:01
Neblbne on nám hlavy tím svým super masem

Když ho poslouchám jak je to maso super tak to abych si na ty jeho kousky masa od 500 Kč za kilo a víc vzal další práci.

0 0
možnosti

Želvák před smazáním

14. 6. 2012 20:37
Re: Neblbne on nám hlavy tím svým super masem

Ty jídla co dělá taky nejsou věci který si dáš každej den. Ale věci který si dáš jednou za čas.

0 0
možnosti

Quick.

14. 6. 2012 17:06
Tak mně se dělá

poněkud šoufl při pohledu na ten prsten a hodinky  na ruce, když dělá se syrovým masem....to je hygiena :-/. Pak s těma prackama chystá třeba zálivku na salát, pěkně promíchat se salátem....Neskutečné prase.

1 0
možnosti

martas38

14. 6. 2012 18:21
Re: Tak mně se dělá

Zlato nerez, platina jsou natolik inertní kovy, že by se ti mělo dělat šoufl spíš z okolního vzduchu. Naqjdou se ještě neskutečnější prasata, která to syrové maso jedí cíťo :-P

0 0
možnosti

Achille Volfoni

14. 6. 2012 16:39
Zdena je OK....i když řezničina není jeho silnou stránkou

...akorát nechápu proč furt tím masem hází o stůl....

0 0
možnosti

k.marco

14. 6. 2012 18:59
Re: Zdena je OK....i když řezničina není jeho silnou stránkou

To má místo klepání paličkou

0 0
možnosti

mlicnak

14. 6. 2012 14:44
Grilování na lávovém kameni

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat co si myslíte o grilování na lávovém kameni. Dále bych se chtěl zeptat na nějaké typy ohledně grilování kuřecího masa. Děkuji

0 0
možnosti

Neutrální Nick

14. 6. 2012 15:37
Re: Grilování na lávovém kameni

Myslím, že podstatnější je co griluješ a jak (teplota, čas, úprava), než na čem to griluješ.

Tipy na grilování kuřecího? Nalož si jej do marinády (ne kupované, ale vlastnoručně čerstvě vyrobené), rozpal gril na vhodnou teplotu a maso na něj dej na vhodnou dobu.

.

A použij google.

0 0
možnosti

Radek-334

14. 6. 2012 14:25
v Bille v Brně na Lesné

prodávají zadní hovězí a vydávají ho za roštěnky. Je to tam zcela běžná praxe, takže pozor. V jiných pobočkám to asi bude stejné.

0 0
možnosti

janbrezen

14. 6. 2012 14:29
Re: v Bille v Brně na Lesné

kdo nepozna na pohled rostenou od zadniho at ji zadni

0 0
možnosti

Hekynen druhý

14. 6. 2012 14:10
Vysoká roštěnka, nízká roštěnka

Mne je to (bylo) jedno, v posteli se to srovná... ;-)

3 0
možnosti

jenyknovak

14. 6. 2012 14:14
Re: Vysoká roštěnka, nízká roštěnka

R^R^R^;-D;-D;-D!!!!!!

0 0
možnosti

5_reinkarnace

14. 6. 2012 12:14
V Albertu v lednici

nis takového nemaji;-(

0 0
možnosti

Lukas1000

14. 6. 2012 12:41
Re: V Albertu v lednici

tak prave v Albertu maji radu exclusive ... je to dost drahy, ale stoji to za to

0 0
možnosti

BOP B 3AKOHE

14. 6. 2012 10:17
Tak naporcováno bychom měli,

teď  zbývá z roštěnky udělat nějakou sváteční mňamku:

http://www.youtube.com/watch?v=5lqTKlsWZoM

3 0
možnosti

Pěkný Nick

14. 6. 2012 14:34
Re: Tak naporcováno bychom měli,

Barbar v akci.

0 0
možnosti

PosledníMohykánStáleŽivý

14. 6. 2012 9:18
Roastbeef se dělá trochu jinak,

ovšem na glilu nevím. Naložit do oleje je třeba alespoň na tři dny, nejlépe ještě zatížit, pak zprudka opéct ze všech stran na tuku a dodělávat třeba v troubě do momentu, dokud maso pruží. Stračšně složité, z osmi pokusů se mně klasická verze podařila dvakrát (tedy že ze středu po rozkrojení vytéká hotová šťáva a střed je ještě růžový).

0 0
možnosti

marek62

14. 6. 2012 9:44
Re: Roastbeef se dělá trochu jinak,

On na to jde kazdy kuchar trochu jinak. Kdo ma pristup k ulezelymu masu, moc se s nakladanim nemusi parat. Ja ale kdyz si domu koupim cesky neulezely hovezi, tak ho taknechavam v lednicce nekolik dni, nez putuje na panev.

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Gorilák Kisumu se v pražské zoo činí. Narodil se mu letos už druhý potomek

12. dubna 2024  6:45,  aktualizováno  15:13

V pražské zoologické zahradě se v noci na pátek narodilo mládě gorily nížinné. Jeho matkou je...

Podkroví se v létě může proměnit v peklo. Jak udržet snesitelnou teplotu

15. dubna 2024

Podkroví nabízí nevšední prostor, kde může být velmi příjemné trávit čas. Někteří mají pod střechou...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc

2. dubna 2024  7:02,  aktualizováno  15.4 9:14

Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....

Psí parazit míří z teplých krajů do střední Evropy. Srdeční červ je tu

11. dubna 2024

Migrace a nové druhy komárů, změna klimatu, ale také častější cestování se psy do zahraničí – to...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů

16. dubna 2024

Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...

Senoseče letos budou zřejmě dřív. Ochránci srnčat se bojí zmařených životů

18. dubna 2024

Vzhledem k tomu, že letošní zemědělský rok začal dříve, předpokládá se, že i senoseč přijde v...

Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu

18. dubna 2024

Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....

Hlavonožci jsou velmi inteligentní, mají výbornou paměť a učí se, říká zooložka

17. dubna 2024

Premium Chobotnice, sépie, olihně či obří krakatice. Ti všichni patří mezi hlavonožce. Jejich život je pro...

Kocoura jí přejelo auto, naklonovali jí dva stejné. Povahu zaručenou nemá

17. dubna 2024

Premium Za naklonování kočičího mazlíčka, o kterého přišla v jeho pouhých pěti letech, zaplatila Kanaďanka...