- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Když ho poslouchám jak je to maso super tak to abych si na ty jeho kousky masa od 500 Kč za kilo a víc vzal další práci.
Ty jídla co dělá taky nejsou věci který si dáš každej den. Ale věci který si dáš jednou za čas.
poněkud šoufl při pohledu na ten prsten a hodinky na ruce, když dělá se syrovým masem....to je hygiena . Pak s těma prackama chystá třeba zálivku na salát, pěkně promíchat se salátem....Neskutečné prase.
Zlato nerez, platina jsou natolik inertní kovy, že by se ti mělo dělat šoufl spíš z okolního vzduchu. Naqjdou se ještě neskutečnější prasata, která to syrové maso jedí cíťo
...akorát nechápu proč furt tím masem hází o stůl....
To má místo klepání paličkou
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat co si myslíte o grilování na lávovém kameni. Dále bych se chtěl zeptat na nějaké typy ohledně grilování kuřecího masa. Děkuji
Myslím, že podstatnější je co griluješ a jak (teplota, čas, úprava), než na čem to griluješ.
Tipy na grilování kuřecího? Nalož si jej do marinády (ne kupované, ale vlastnoručně čerstvě vyrobené), rozpal gril na vhodnou teplotu a maso na něj dej na vhodnou dobu.
.
A použij google.
prodávají zadní hovězí a vydávají ho za roštěnky. Je to tam zcela běžná praxe, takže pozor. V jiných pobočkám to asi bude stejné.
kdo nepozna na pohled rostenou od zadniho at ji zadni
Mne je to (bylo) jedno, v posteli se to srovná...
tak prave v Albertu maji radu exclusive ... je to dost drahy, ale stoji to za to
teď zbývá z roštěnky udělat nějakou sváteční mňamku:
ovšem na glilu nevím. Naložit do oleje je třeba alespoň na tři dny, nejlépe ještě zatížit, pak zprudka opéct ze všech stran na tuku a dodělávat třeba v troubě do momentu, dokud maso pruží. Stračšně složité, z osmi pokusů se mně klasická verze podařila dvakrát (tedy že ze středu po rozkrojení vytéká hotová šťáva a střed je ještě růžový).
On na to jde kazdy kuchar trochu jinak. Kdo ma pristup k ulezelymu masu, moc se s nakladanim nemusi parat. Ja ale kdyz si domu koupim cesky neulezely hovezi, tak ho taknechavam v lednicce nekolik dni, nez putuje na panev.