Diskuze

VIDEO: Jak v obchodě poznat vysoký a nízký roštěnec a k čemu se hodí

Hovězí hřbet patří k nejlepšímu masu, které lze používat na minutkové úpravy. Vzhledem k tomu, že je mírně prorostlé, má výraznější chuť než biftek ze svíčkové.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

3ska

15. 6. 2012 7:39
-

Z masa, ktery mistr pouzil bych steak urcite nedelal.

0 0
možnosti

k.marco

14. 6. 2012 19:01
Neblbne on nám hlavy tím svým super masem

Když ho poslouchám jak je to maso super tak to abych si na ty jeho kousky masa od 500 Kč za kilo a víc vzal další práci.

0 0
možnosti

Želvák před smazáním

14. 6. 2012 20:37
Re: Neblbne on nám hlavy tím svým super masem

Ty jídla co dělá taky nejsou věci který si dáš každej den. Ale věci který si dáš jednou za čas.

0 0
možnosti

Quick.

14. 6. 2012 17:06
Tak mně se dělá

poněkud šoufl při pohledu na ten prsten a hodinky  na ruce, když dělá se syrovým masem....to je hygiena :-/. Pak s těma prackama chystá třeba zálivku na salát, pěkně promíchat se salátem....Neskutečné prase.

1 0
možnosti

martas38

14. 6. 2012 18:21
Re: Tak mně se dělá

Zlato nerez, platina jsou natolik inertní kovy, že by se ti mělo dělat šoufl spíš z okolního vzduchu. Naqjdou se ještě neskutečnější prasata, která to syrové maso jedí cíťo :-P

0 0
možnosti

Achille Volfoni

14. 6. 2012 16:39
Zdena je OK....i když řezničina není jeho silnou stránkou

...akorát nechápu proč furt tím masem hází o stůl....

0 0
možnosti

k.marco

14. 6. 2012 18:59
Re: Zdena je OK....i když řezničina není jeho silnou stránkou

To má místo klepání paličkou

0 0
možnosti

mlicnak

14. 6. 2012 14:44
Grilování na lávovém kameni

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat co si myslíte o grilování na lávovém kameni. Dále bych se chtěl zeptat na nějaké typy ohledně grilování kuřecího masa. Děkuji

0 0
možnosti

Neutrální Nick

14. 6. 2012 15:37
Re: Grilování na lávovém kameni

Myslím, že podstatnější je co griluješ a jak (teplota, čas, úprava), než na čem to griluješ.

Tipy na grilování kuřecího? Nalož si jej do marinády (ne kupované, ale vlastnoručně čerstvě vyrobené), rozpal gril na vhodnou teplotu a maso na něj dej na vhodnou dobu.

.

A použij google.

0 0
možnosti

Radek-334

14. 6. 2012 14:25
v Bille v Brně na Lesné

prodávají zadní hovězí a vydávají ho za roštěnky. Je to tam zcela běžná praxe, takže pozor. V jiných pobočkám to asi bude stejné.

0 0
možnosti

janbrezen

14. 6. 2012 14:29
Re: v Bille v Brně na Lesné

kdo nepozna na pohled rostenou od zadniho at ji zadni

0 0
možnosti

Hekynen druhý

14. 6. 2012 14:10
Vysoká roštěnka, nízká roštěnka

Mne je to (bylo) jedno, v posteli se to srovná... ;-)

3 0
možnosti

jenyknovak

14. 6. 2012 14:14
Re: Vysoká roštěnka, nízká roštěnka

R^R^R^;-D;-D;-D!!!!!!

0 0
možnosti

5_reinkarnace

14. 6. 2012 12:14
V Albertu v lednici

nis takového nemaji;-(

0 0
možnosti

Lukas1000

14. 6. 2012 12:41
Re: V Albertu v lednici

tak prave v Albertu maji radu exclusive ... je to dost drahy, ale stoji to za to

0 0
možnosti

BOP B 3AKOHE

14. 6. 2012 10:17
Tak naporcováno bychom měli,

teď  zbývá z roštěnky udělat nějakou sváteční mňamku:

http://www.youtube.com/watch?v=5lqTKlsWZoM

3 0
možnosti

Pěkný Nick

14. 6. 2012 14:34
Re: Tak naporcováno bychom měli,

Barbar v akci.

0 0
možnosti

PosledníMohykánStáleŽivý

14. 6. 2012 9:18
Roastbeef se dělá trochu jinak,

ovšem na glilu nevím. Naložit do oleje je třeba alespoň na tři dny, nejlépe ještě zatížit, pak zprudka opéct ze všech stran na tuku a dodělávat třeba v troubě do momentu, dokud maso pruží. Stračšně složité, z osmi pokusů se mně klasická verze podařila dvakrát (tedy že ze středu po rozkrojení vytéká hotová šťáva a střed je ještě růžový).

0 0
možnosti

marek62

14. 6. 2012 9:44
Re: Roastbeef se dělá trochu jinak,

On na to jde kazdy kuchar trochu jinak. Kdo ma pristup k ulezelymu masu, moc se s nakladanim nemusi parat. Ja ale kdyz si domu koupim cesky neulezely hovezi, tak ho taknechavam v lednicce nekolik dni, nez putuje na panev.

0 0
možnosti