Diskuze

VIDEO: Pohlreich povýšil obyčejný karbanátek na atraktivní lahůdku

Mleté maso patří po křidýlkách k nejoblíbenějším surovinám pro grilování. Televizní šéf ukazuje, jak ho pojmout tak, aby se místo obvyklé hromady karbošů na talíři podávalo tak noblesně, že by se za něj nestyděla ani jeho restaurace.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

H E R O in

19. 6. 2012 1:09
...

ještě by mohl sebe povýšit na člověka a může v klidu zemřít... RvRvRv  nebo že by měl dvě polohy ...?  tu placenou a tu zdarma .... ?

0 0
možnosti

Dluhousek Padák

18. 6. 2012 23:08
nejlepsi je ze poblitrajch

prisoudi ceske populaci jako celku neco co dela mensina a pak predvadi frajera jak to von jako nas musi poucit.

to co zdenicek chlapanek co vsechno vi a vsechno zna popisuje ohledne grilovacek, jsou tak navyky pred dvaceti lety. dneska uz se davno griluje jinak a s fantasií

3 0
možnosti

vipeeer5

20. 6. 2012 8:38
Re: nejlepsi je ze poblitrajch

Komolení jmen nám přišlo vtipné tak v 5. třídě ZŠ a dle toho žvástu pod nadpisem autor ještě výš taky není, nebo to tam skončil.

0 0
možnosti

vsemocnycenzor

18. 6. 2012 22:15
jupííí

Zdéňa přišel na to, že se plive do vixu, sice sto roků po opici, ale to neva, PR akce od Ivčera.cz zdarma .....;-O;-O;-O;-O

1 0
možnosti

Zefram Cochrane

18. 6. 2012 20:49
Zdeňa zas odhalil českou omezenost, jen křidýlka a mleté

To je zajímavé, zrovna tyhle dvě suroviny jsou u mne i sousedů a případně i kamarádů spíše na druhé koleji.

Soce neblbneme po nějaké exotice, ale děláme věci různé. Třeba naložený bůček či krkovička, nebo koupím celé kuře, rozbourám si ho a kostlivce a křídla použiji na skvělou polévku na druhý den ráno. Prsíčka neprásknu jen tak na gril (jak Zdéňa naznačuje), ale trošku je rozložím a obalím v dobré slanince, nebo nakrájím a udělá špízy (proloženo slaninou, klobásou a cibulí pro odpůrce zeleniny).

Mleté maso dělám, ale většinou je to jen na využití odřezků a zbytků, dobré maso si zaslouží svoje (tatarák je výjimka, však se také jí syrový). Tak profík zužitkuje celou ovečku, nezajde koupit skopové na mletí, to by se sakra prodražilo.

4 0
možnosti

Achille Volfoni

18. 6. 2012 20:51
Re: Zdeňa zas odhalil českou omezenost, jen křidýlka a mleté

R^...co dodat....

0 0
možnosti

radar71

18. 6. 2012 19:37
......

dekuji pane poVlreich, ale uz jsem zvracel

1 0
možnosti

PosledníMohykánStáleŽivý

18. 6. 2012 20:28
Re: ......

No jo, ten kvůli tomu dvanáct nocí neusne.

1 0
možnosti

basbas007

18. 6. 2012 17:03
Doufám

že Zdenda tuhle ňamku nabízí ve své hodpodě alespoň za 500 korun českých. Pak bzch uznal za skutečné žrádlo !!

0 0
možnosti

TC2001

18. 6. 2012 16:33
Tak maso se mele,

když není dost dobré na to, aby se jedlo v kuse. Neříkám, že jsou jídla z mletého špatná, někdy je to nejlepší způsob, jak dané maso zpracovat. Čím více jídel člověk umí udělat, tím lépe. Kdyby ale někdo namlel svíčkovou či roštěnec, asi bych ho považoval za blázna.

0 0
možnosti

PosledníMohykánStáleŽivý

18. 6. 2012 18:32
Re: Tak maso se mele,

Tatarák neznáš?

3 0
možnosti

argument

18. 6. 2012 15:59
Maucta

Zdéňa je náhodou velkej bourák. Pořád mě nepřestává překvapovat. A teď nemyslím karboše s jogurtem, myslím obecně... Jeden z opravdu mála lidí, na které se dá v televizi koukat. Plus Žídek a Ramsay. :-P R^

1 0
možnosti

Achille Volfoni

18. 6. 2012 14:55
Zdena je v pohodě

já na grilu dělám akorát krkovici....ale to pro Zdenu není moc nóbl....Ale možná by tež požral

0 0
možnosti

bojimbojim

18. 6. 2012 13:49
At zije

doma mlete maso,ja to mam moc rad.Sice to neni mnamka,ale je to zradlo,to joo

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc

29. března 2024

Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...