Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: Pohlreich povýšil obyčejný karbanátek na atraktivní lahůdku

Mleté maso patří po křidýlkách k nejoblíbenějším surovinám pro grilování. Televizní šéf ukazuje, jak ho pojmout tak, aby se místo obvyklé hromady karbošů na talíři podávalo tak noblesně, že by se za něj nestyděla ani jeho restaurace.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

H E R O in

...

ještě by mohl sebe povýšit na člověka a může v klidu zemřít... RvRvRv  nebo že by měl dvě polohy ...?  tu placenou a tu zdarma .... ?

0/0
19.6.2012 1:09

Dluhousek Padák

nejlepsi je ze poblitrajch

prisoudi ceske populaci jako celku neco co dela mensina a pak predvadi frajera jak to von jako nas musi poucit.

to co zdenicek chlapanek co vsechno vi a vsechno zna popisuje ohledne grilovacek, jsou tak navyky pred dvaceti lety. dneska uz se davno griluje jinak a s fantasií

+3/0
18.6.2012 23:08

vipeeer5

Re: nejlepsi je ze poblitrajch

Komolení jmen nám přišlo vtipné tak v 5. třídě ZŠ a dle toho žvástu pod nadpisem autor ještě výš taky není, nebo to tam skončil.

0/0
20.6.2012 8:38

vsemocnycenzor

jupííí

Zdéňa přišel na to, že se plive do vixu, sice sto roků po opici, ale to neva, PR akce od Ivčera.cz zdarma .....;-O;-O;-O;-O

+1/0
18.6.2012 22:15

Zefram Cochrane

Zdeňa zas odhalil českou omezenost, jen křidýlka a mleté

To je zajímavé, zrovna tyhle dvě suroviny jsou u mne i sousedů a případně i kamarádů spíše na druhé koleji.

Soce neblbneme po nějaké exotice, ale děláme věci různé. Třeba naložený bůček či krkovička, nebo koupím celé kuře, rozbourám si ho a kostlivce a křídla použiji na skvělou polévku na druhý den ráno. Prsíčka neprásknu jen tak na gril (jak Zdéňa naznačuje), ale trošku je rozložím a obalím v dobré slanince, nebo nakrájím a udělá špízy (proloženo slaninou, klobásou a cibulí pro odpůrce zeleniny).

Mleté maso dělám, ale většinou je to jen na využití odřezků a zbytků, dobré maso si zaslouží svoje (tatarák je výjimka, však se také jí syrový). Tak profík zužitkuje celou ovečku, nezajde koupit skopové na mletí, to by se sakra prodražilo.

+4/0
18.6.2012 20:49

Achille Volfoni

Re: Zdeňa zas odhalil českou omezenost, jen křidýlka a mleté

R^...co dodat....

0/0
18.6.2012 20:51

radar71

......

dekuji pane poVlreich, ale uz jsem zvracel

+1/0
18.6.2012 19:37

PosledníMohykánStáleŽivý

Re: ......

No jo, ten kvůli tomu dvanáct nocí neusne.

+1/0
18.6.2012 20:28

Pěkný Nick

Re: ......

To bude nějaký pod´obaný puboš pro kterého je McDonald´s  vrchol gastronomie.

0/0
18.6.2012 20:49

basbas007

Doufám

že Zdenda tuhle ňamku nabízí ve své hodpodě alespoň za 500 korun českých. Pak bzch uznal za skutečné žrádlo !!

0/0
18.6.2012 17:03

TC2001

Tak maso se mele,

když není dost dobré na to, aby se jedlo v kuse. Neříkám, že jsou jídla z mletého špatná, někdy je to nejlepší způsob, jak dané maso zpracovat. Čím více jídel člověk umí udělat, tím lépe. Kdyby ale někdo namlel svíčkovou či roštěnec, asi bych ho považoval za blázna.

0/0
18.6.2012 16:33

PosledníMohykánStáleŽivý

Re: Tak maso se mele,

Tatarák neznáš?

+3/0
18.6.2012 18:32

AAA3

Re: Tak maso se mele,

Tatarák se nemele. Aha, on vám to Zdéňa jestě asi nevysvětlil, co ;-D

+2/0
18.6.2012 22:36

daBmV

Re: Tak maso se mele,

taxi nekdy udelej na grilu burger z mlety rosteny, pak se sem vrat, a omluv se ;-)

0/0
21.6.2012 23:48

argument

Maucta

Zdéňa je náhodou velkej bourák. Pořád mě nepřestává překvapovat. A teď nemyslím karboše s jogurtem, myslím obecně... Jeden z opravdu mála lidí, na které se dá v televizi koukat. Plus Žídek a Ramsay. :-P R^

+1/0
18.6.2012 15:59

Achille Volfoni

Zdena je v pohodě

já na grilu dělám akorát krkovici....ale to pro Zdenu není moc nóbl....Ale možná by tež požral

0/0
18.6.2012 14:55

bojimbojim

At zije

doma mlete maso,ja to mam moc rad.Sice to neni mnamka,ale je to zradlo,to joo

0/0
18.6.2012 13:49

rob_kteryten

Tak Pohlreich je cim dal tim vice

na par facek. Ze zacatku jeste celkem sel. Jidla jednoducha, proste flak masa, k tomu priloha, omacka a to je vse. Dneska v zaplave ruznych salatu, rajcatek, vega-housek atd clovek skoro vlastni jidlo nevidi a kdyz do nej kousne, tak z toho vetsinou tecou hromady panenskeho oleje. Jinak kdyz uz jsme u toho, mel jsem tu cest ochutnat burgera ktereho delal Pohlreich a byl to pekny hnus. Takhle zkazit flak poradneho masa se jen tak nevidi. Tot muj nazor.

+1/0
18.6.2012 13:48

Pěkný Nick

Re: Tak Pohlreich je cim dal tim vice

Jirko ??

+11/0
18.6.2012 14:27

AAA2

Re: Tak Pohlreich je cim dal tim vice

Zdéňo ??

+6/0
18.6.2012 14:38

Achille Volfoni

Re: Tak Pohlreich je cim dal tim vice

umí,to se musí uznat....ale to jak do všeho lije módní hit v podobě olivového oleje...to je,s prominutím, ke zvracení

+1/0
18.6.2012 16:44

Zefram Cochrane

Re: Tak Pohlreich je cim dal tim vice

Bohužel zvrácenost dnešní kuchyně - celý svět má vařit na jednom oleji - olivovém.

Přitom stačí dobrý slunečnicový, nebo skvělý konopný (a konopí i slunečnice je možno pěstovat všude) a nemajé tu chuť či pachuť olivového. Nebo oleje z oříšků, třeba z vlašáků, úžasná chuť.

Ne tady se zmíní raději o nesmyslu z hroznových zrníček, ale o opravdu chutných olejích ani řádka.

+1/0
18.6.2012 20:28

Achille Volfoni

Re: Tak Pohlreich je cim dal tim vice

taky dělám výhradně na dobrém slunečnicovém....Nedovedu si ale představit,že bych si upekl kus masa a polil ho studeným olejem...

0/0
18.6.2012 20:50

ErikM

Re: Tak Pohlreich je cim dal tim vice

jo to už musí být pořádně kvalitní a nejlíp přímo k tomu určený olivový olej, těch je totiž spousta druhů

0/0
18.6.2012 21:45

Achille Volfoni

Re: Tak Pohlreich je cim dal tim vice

pak je třeba i kvalitní toaletní papír

0/0
18.6.2012 21:49

roedor

Re: Tak Pohlreich je cim dal tim vice

tak zrovna konopný bych na vaření nepoužívala, má docela intenzivní aroma (a mě to smrdí).

0/0
20.6.2012 8:42

mikebastak

Re: Tak Pohlreich je cim dal tim vice

Kde si jedl burger od Zdenka?

0/0
18.6.2012 19:13

PosledníMohykánStáleŽivý

Re: Tak Pohlreich je cim dal tim vice

Možná olizoval obrazovku.

+7/0
18.6.2012 20:16

William.Riker

boze proc, za co takovej clanek

tu se zabit, nedaleko jezdi vlak..... tak ne jel jen courak a ten by me posmykal a to by bolelo

0/0
18.6.2012 13:22

stará Blažková 09

Tyhle PR

si platí Zděnek sám, nebo mu to sponzoruje Prima?

+4/0
18.6.2012 12:52

bojimbojim

Re: Tyhle PR

Hadaj,mozes na tri krat:-)

0/0
18.6.2012 13:10

BOP B 3AKOHE

Re: Tyhle PR

Interšpár ;-)

0/0
18.6.2012 13:10

bojimbojim

Re: Tyhle PR

nebo Makro?:-)

0/0
18.6.2012 13:14

BOP B 3AKOHE

Re: Tyhle PR

Čím začíná vaření? Vaření začíná nákupem! ;-)

0/0
18.6.2012 13:16

bojimbojim

Re: Tyhle PR

A kde?

0/0
18.6.2012 13:24

net.Xtreme se nevzdává

Re: Tyhle PR

v obchodě nebo na tržnici

0/0
18.6.2012 14:09

Zefram Cochrane

Re: Tyhle PR

fór dne ;-D

0/0
18.6.2012 20:29

Pěkný Nick

Re: Tyhle PR

Přiznej se; že ty mu to závidíš ??

0/0
18.6.2012 14:28

Dr. Fe (20)

Re: Tyhle PR

Tvoje bába je píár :-/ Rv

+1/0
18.6.2012 21:49

Labia Majora Zemanova

...

mňamka? 8-o Vendy Gábi papkejte, dyť je to vyhnaný jenom práššškama.

+2/0
18.6.2012 12:47

William.Riker

Re: ...

to sou ty vyborny pripaleny

0/0
18.6.2012 13:23

nepremyslej nad lamou

Re: ...

A ja můžu zahrát na dudy :-P

0/0
18.6.2012 19:55

burmajones

zvláštní, není v tom smetana?

já myslel že tenhle agent se smetanou už to bez smetany nedá ,-)

0/0
18.6.2012 11:59

stará Blažková 09

Re: zvláštní, není v tom smetana?

smetánek ;-D

0/0
18.6.2012 12:46

jgoodman

mňamka...no a co?

mňamky si každý všimne, ale že je v nadpisu karb(a)nátek je každému jedno :-)

0/0
18.6.2012 11:08

Pruit Igoe VIII.

Re: mňamka...no a co?

http://www.pravidla.cz/hledej.php?qr=karban%E1tek

0/0
18.6.2012 11:41

jgoodman

Re: mňamka...no a co?

No, původně jo, u nás se tomu jinak neříká, ale předložené důkazy jsou neoddiskutovatelné :-)

0/0
18.6.2012 12:57

petkas75

Re: mňamka...no a co?

nechceš snad říct, že by tam mělo být  karb(e)nátek, že ne?

+10/0
18.6.2012 12:00

malej.draha

Ježiš...

"Mňamka" je zase výraz hodný Křišťálové lupy... To jste pochytili na mimibazaru?

+4/0
18.6.2012 10:56

roedor

Re: Ježiš...

příšte si budeme všichni čvachtat;-D

+2/0
18.6.2012 12:14







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.