Diskuze

Mleté nastavte zeleninou, pak se u grilu nepřecpete, tvrdí Pohlreich

Zelenina podle Zdeňka Pohlreicha oddaluje pocit smrtícího přežrání masem, proto je při grilování strašně důležitá a není jí nikdy dost. Ke krůtímu masu proto do bochánků klidně přidejte nasekané bylinky a nať jarní cibulky. A další grilovanou zeleninu a okurkovou salsu si ještě dejte jako přílohu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

1888

28. 6. 2012 6:07
Jedna znama

vyborna kucharka pohlavne zneuzivala okurky a pak z nich delala manzelovi vokurkovej salat. Jeste stesti ze okurky nelze grilovat nebot obsahuji 98% vody!

0 0
možnosti

vsemocnycenzor

26. 6. 2012 7:12
jupííí

tak tak koukám, a mám strach otevřít konzervu s hovězím ve vlastní šťávě, aby tam nebyl Polreich ....

0 0
možnosti

Lev---_z-_Rožmitálu

26. 6. 2012 0:14
zdenda udělal karbenátky

a je z něj galaktickej kuchař;-D

0 0
možnosti

foffcenzore

25. 6. 2012 21:13
Otazka...

co to je proboha "okurková salsa"?8-o to je novy nazev na okurkovy salat ci co? Salsa je salsa a nakrajeny nebo nastrouhany okurky jsou nakrajeny nebo nastrouhany okurky!!:-/

0 0
možnosti

ejb

25. 6. 2012 17:17
Úspěch se v ČR neocení

Čecháčci jsou tak závistivý národ, že už závidí i Pohlreichovi, že je pan kuchař. Já vás fakt nechápu.

0 0
možnosti

ivoš

25. 6. 2012 17:51
Re: Úspěch se v ČR neocení

Mě jeho recepty taky zrovna moc neříkají. I když se zdržuju příkrých komentářů - myslíš, že je to taky závist?:-/

0 0
možnosti

Jitřní dar

25. 6. 2012 17:08
Vážně můžu?

„Tvar bochánků můžete upravit ještě před položením na rozpálený gril.“ Vážně? Děkuju!

Opravte si popisky u fotek, nevím, co jsou papričky jalape?o. Buď dokupte sadu španělských znaků a napište jalapeño, nebo to napište s n.

0 0
možnosti

Jitřní dar

25. 6. 2012 17:09
Re: Vážně můžu?

Á tak ani v diskuzi to nejde. Prostě nechat u fotky jalape?o je odpudivé.

0 0
možnosti

janbrezen

25. 6. 2012 12:28
tip

do mletyho masa , ktery pak uz neobalujete jako treba karbanatky, nedavejte cibuli, pak tam nebudete mit takove ty cerne horke kousky

0 0
možnosti

Don_Alex

25. 6. 2012 13:27
Re: tip

no ale spalit cibuli v karbanatku znamena ze mas spaleny cely karbanat, jinak by urcite nemela byt cerna...ta cibule je porad vlhcena-mastena tim okolnim masem...

1 0
možnosti

burmajones

25. 6. 2012 12:14
:-)

Zelenina podle Zdeňka Pohlreicha oddaluje pocit smrtícího

přežrání masem, proto je při grilování strašně důležitá a není jí nikdy

dost.

0 0
možnosti

burmajones

25. 6. 2012 12:14
Re: :-)

Obloha podle mě oddaluje pocit smrtícího

přežrání masem, proto je na talíři strašně důležitá a není jí nikdy

dost.Proč on má pravdu a já ne? Kdo mi to vysvětlí?

0 0
možnosti

babička_Boženy_Němcové

25. 6. 2012 10:10
"strašně důležitá"

achjo

0 0
možnosti

Grimoir

25. 6. 2012 9:49
Hm.

Doufám, že autorka má novinařinu jen jako ,,vedlejšák,,.. :-)

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...