Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Mleté nastavte zeleninou, pak se u grilu nepřecpete, tvrdí Pohlreich

Zelenina podle Zdeňka Pohlreicha oddaluje pocit smrtícího přežrání masem, proto je při grilování strašně důležitá a není jí nikdy dost. Ke krůtímu masu proto do bochánků klidně přidejte nasekané bylinky a nať jarní cibulky. A další grilovanou zeleninu a okurkovou salsu si ještě dejte jako přílohu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

1888

Jedna znama

vyborna kucharka pohlavne zneuzivala okurky a pak z nich delala manzelovi vokurkovej salat. Jeste stesti ze okurky nelze grilovat nebot obsahuji 98% vody!

0/0
28.6.2012 6:07

vsemocnycenzor

jupííí

tak tak koukám, a mám strach otevřít konzervu s hovězím ve vlastní šťávě, aby tam nebyl Polreich ....

0/0
26.6.2012 7:12

Lev---_z-_Rožmitálu

zdenda udělal karbenátky

a je z něj galaktickej kuchař;-D

0/0
26.6.2012 0:14

foffcenzore

Otazka...

co to je proboha "okurková salsa"?8-o to je novy nazev na okurkovy salat ci co? Salsa je salsa a nakrajeny nebo nastrouhany okurky jsou nakrajeny nebo nastrouhany okurky!!:-/

0/0
25.6.2012 21:13

ejb

Úspěch se v ČR neocení

Čecháčci jsou tak závistivý národ, že už závidí i Pohlreichovi, že je pan kuchař. Já vás fakt nechápu.

0/0
25.6.2012 17:17

ivoš

Re: Úspěch se v ČR neocení

Mě jeho recepty taky zrovna moc neříkají. I když se zdržuju příkrých komentářů - myslíš, že je to taky závist?:-/

0/0
25.6.2012 17:51

Jitřní dar

Vážně můžu?

„Tvar bochánků můžete upravit ještě před položením na rozpálený gril.“ Vážně? Děkuju!

Opravte si popisky u fotek, nevím, co jsou papričky jalape?o. Buď dokupte sadu španělských znaků a napište jalapeño, nebo to napište s n.

0/0
25.6.2012 17:08

Jitřní dar

Re: Vážně můžu?

Á tak ani v diskuzi to nejde. Prostě nechat u fotky jalape?o je odpudivé.

0/0
25.6.2012 17:09

net.Xtreme se nevzdává

jalapeño

jde to v nadpise

+2/0
25.6.2012 20:45

janbrezen

tip

do mletyho masa , ktery pak uz neobalujete jako treba karbanatky, nedavejte cibuli, pak tam nebudete mit takove ty cerne horke kousky

0/0
25.6.2012 12:28

Don_Alex

Re: tip

no ale spalit cibuli v karbanatku znamena ze mas spaleny cely karbanat, jinak by urcite nemela byt cerna...ta cibule je porad vlhcena-mastena tim okolnim masem...

+1/0
25.6.2012 13:27

janbrezen

Re: tip

ne, ta cibule totiz trosku vylejza, ale mozna kdyz se maso nacpe hodne strouhankou a moukou tak asi ne, dobre je to ale videt na obrazku ty cerne kousky

0/0
25.6.2012 15:03

burmajones

:-)

Zelenina podle Zdeňka Pohlreicha oddaluje pocit smrtícího

přežrání masem, proto je při grilování strašně důležitá a není jí nikdy

dost.

0/0
25.6.2012 12:14

burmajones

Re: :-)

Obloha podle mě oddaluje pocit smrtícího

přežrání masem, proto je na talíři strašně důležitá a není jí nikdy

dost.Proč on má pravdu a já ne? Kdo mi to vysvětlí?

0/0
25.6.2012 12:14

djcharlie

Re: :-)

Zelenina mu nevadí, on kritizuje tu "obyčejnou" oblohu, která je většinou bohužel tvořena pouze nakrájenou zeleninou bez jakéhokoliv dochucení.

Proto třeba doporučoval v jedné hospodě, aby místo tý blbý oblohy z tý zeleniny namíchali nějakej salát. On je sakra rozdíl mezi nakrouhaným zelím a výborně ochuceným nakrouhaným zelím. ;-)

A o to jde - pozvednout úroveň a hlavně ukázat, že často k tomu stačí málo.

btw: nemlaťte mě, mně osobně obloha nevadí, ale uvítám, když je aspoň ochucená :-)

+1/0
25.6.2012 12:52

burmajones

Re: :-)

chraň bůh někoho mlátit, takovej já nejsem, já si rád o jídle povídám a vím, že co člověk, to jiná chuť.Z.P. mě otrávil tím, že tu oblohu jsem ho nikdy ochutnámat neviděl, vždycky tu svoji dršťku zkřivil, jen se na jídlo s oblohou podíval.

já osobně znám člověka, který si v hospodě dává dvojito oblohu, bo má rád zeleninu.

0/0
25.6.2012 13:03

roedor

Re: :-)

ale když si tu oblohu můžeš objednat zvlášť, třeba i několikanásobnou, tak to je naprosto v pořádku. Pokud ti to naloží na talíř automaticky, tak to mi vadí.

0/0
25.6.2012 13:05

burmajones

Re: :-)

tahle situace má řešení.dá se říct prosím bez oblohy a je to ,-)

opakuji, mně na Z.P. vadí ten jeho škleb, když vidí oblohu.myslím, že ani nemůže zvednout hlavu když je venku.

0/0
25.6.2012 13:11

Don_Alex

Re: :-)

problem je, ze vetsinou v tom jidelaku neni psany, ze ti k tomu prinesou to nakrajene umeni bez chuti....jinak s ohledem na kvality vetsiny kucharu je mozna lepsi, kdyz nosi tu oblohu bez chuti, protoze dochuceni v jejich podani by patrne dopadlo katastrofalne a neslo by silne stopy chemickeho prumyslu....

0/0
25.6.2012 13:25

AAA2

Re: :-)

tak to nejez, to je takovy problem?

0/0
25.6.2012 13:56

Jeff Winger

Re: :-)

asi máš problém s pochopením textu

0/0
25.6.2012 14:22

Jeff Winger

Re: :-)

přesně tak většinou ta prezentace ani nepomůže vizuálně ba právě naopak

0/0
25.6.2012 14:23

roedor

Re: :-)

obloha je blbost, když chci zeleninu nebo salát, tak si ji objednám zvlášť. Ale oschlé rajče bez chuti, unavený kousek salátu, neoloupaná okurka a to vše plácnuté třeba do omáčky, to fakt nemám ráda. Nebo takové ty 2 kopečky zelí, kolikrát to mají zkažené a k jídlu se to chuťově vůbec nehodí.

0/0
25.6.2012 13:00

burmajones

Re: :-)

tohle je ale hloupá argumentace, obloha se nemusí skládat jen z oschlého rajčete, unaveného salátu, neoloupané okurky a zkaženého zelí.

krásné třešňové rajčátko, svěží list salátu, kopeček nastrohané karotky může jídlo jen zvednout

+1/0
25.6.2012 13:06

Don_Alex

Re: :-)

no ale takovych je jako safranu.... navic snad neni problem aby v menu byla moznost si objednat krajenou zeleninu, nebo salat, at si kazdy vybere.... vsak tam snad nemusi byt ty salaty jakoze cele jidlo, ale mensi porce za relativne dobry peniz....ale opravdu nechapu, proc bych mel mit na taliri neco, co sem si neobjednal....

+1/0
25.6.2012 13:29

burmajones

Re: :-)

pokud je na jídelním lístku napsaný šnycl, brambor m.m. a obloha, tak ten kdo si to objednal, tak to tam má :-)

0/0
25.6.2012 14:15

Jeff Winger

Re: :-)

v naprosté většině případů v menu není o obloze ani slovo

+1/0
25.6.2012 14:24

AAA2

Re: :-)

ze ti k tomu donesou pribor tam taky obvykle nebyva napsano ;-D

+1/0
25.6.2012 14:50

babička_Boženy_Němcové

"strašně důležitá"

achjo

0/0
25.6.2012 10:10

Grimoir

Hm.

Doufám, že autorka má novinařinu jen jako ,,vedlejšák,,.. :-)

0/0
25.6.2012 9:49

Aleek

Já už tomu tady přestávám rozumět

Pohlreich se snaží aby jsme se měli za svý prachy všichni líp a stejně se najdou blbci, co budou i tak nadávat..

+2/0
25.6.2012 9:18

trikratzabanovanylajos

Re: Já už tomu tady přestávám rozumět

pohlreich se snazi hlavne necim zivit, ale jinak mas pravdu.

+4/0
25.6.2012 10:27

Quick.

Re: Já už tomu tady přestávám rozumět

....ještě se ukloníme, než tam zalezem...

+2/0
25.6.2012 11:30

Aleek

Re: Já už tomu tady přestávám rozumět

Mě nedělá problém si uznávat člověka kterej něco dokázal..

+1/0
25.6.2012 11:37

burmajones

Re: Já už tomu tady přestávám rozumět

dokázal třeba reklamu na pánvičky, na smetanu.... mně tihlenci reklamní panáci lezou krkem.A je jedno jestli je to Z.P. nabo J.B.

+1/0
25.6.2012 12:16

Sanjuro

Re: Já už tomu tady přestávám rozumět

mě by zajímalo jestli byste byl tak zásadový v případě lukrativní nabídky na reklamu :-)

0/0
25.6.2012 12:43

burmajones

Re: Já už tomu tady přestávám rozumět

já nevím,asi nebyl, každá kačka dobrá.ovšem zisk peněz má i svoji druhou stranu.z člověka se stane reklamní panák.a už mu nikdo nikdy nebude věřit, jestli říká svůj názor nebo to, co mu někdo předepsal.

+2/0
25.6.2012 12:49

Smile

Re: Já už tomu tady přestávám rozumět

Takže tady dělá reklamu na krůtí, jarní cibulku a sojovku, jo? ;-D

0/0
25.6.2012 13:46

burmajones

Re: Já už tomu tady přestávám rozumět

a vím já, na co všechno dělá reklamu? třeba už si ho koupil nějakej dovozce kvalitní sójové omáčky.to máš jako doktorku suralovou.věřil bys jí něco?

0/0
25.6.2012 14:13

PosledníMohykánStáleŽivý

Re: Já už tomu tady přestávám rozumět

Mám jeden zásadní dotaz: to, že dělá ve svých pořadech reklamu na nějaké produkty, nějak negativně ovlivňuje jeho kuchařské schopnosti? Podle mého ne. A neděje se to ani u toho trumpety, který nahrazuje čedar eidamem a mouku nechává provařit v omáčce tak asi dvě minuty, protože to stačí bohatě. Ten taky dělá reklamu, která jeho kuchařské schopnosti nijak neovlivní, neboť nebyly žádné už ani předtím.

0/0
25.6.2012 18:08

AAA2

Re: Já už tomu tady přestávám rozumět

a pomazneme kvalitnim olivovym olejem, aby to nedrelo

0/0
25.6.2012 12:04

burmajones

a zase tady chybí smetana

;-D

0/0
25.6.2012 9:10

net.Xtreme se nevzdává

ROFL

;-D;-D;-D

Krůta není maso odkdy?

;-D;-D;-D

+7/0
25.6.2012 9:00

peta_lbc

Sojovka?

Zdenále, co se děje? Dřív by letěla do koše. ;-D

+3/0
25.6.2012 8:22

ekokom

Re: Sojovka?

Všiml(a) jste si rozdílu mezi kvalitní sojovou omáčkou a polévkovim kořením (např magi)?

Na dobré sojovce není vůbec nic špatného, tedy pokud je to kvalitní produkt a dá se do jídle se kterými ladí.

Sojová omáčka je ok!;-)

0/0
25.6.2012 10:41

AAA2

Re: Sojovka?

jasne ted uz je OK, kdyz ji tam nalil i Zdena, vid ;-D

ale jeste vcera by to byla babicovina.

+5/0
25.6.2012 10:45

Don_Alex

Re: Sojovka?

vazne, muzes mi ukazat jakykoliv dil, kdy by Zdenda haněl kvalitni sojovku?

0/0
25.6.2012 11:52

burmajones

Re: Sojovka?

Tak já se pokusím.Podle mého skromného soudu patří sójovka do čínských jídel.Samozřejmě japonských.Prostě do jídel zemí, kde žijí ti klucí šikmovocí ,-)

Kdyby lil Babica sójovku do karbanátků, tak se mu všichni smějou, protože jemný dobrý krůtí masíčko ta sojovka dost přerazí.

Ale tohle vlastně není dobrý masíčko, ale docela buchta s deseti deky strouhanky, tak je to vlastně jedno co se do toho dá.

;-D

+2/0
25.6.2012 12:08

Jeff Winger

Re: Sojovka?

takže pořád nic o té kvalitní sojovce jen kupa prázdných keců

+1/0
25.6.2012 12:12

burmajones

Re: Sojovka?

nerozumím.pokusil jsem se napsat, proč se podle mého názoru nehodí sójovka do krůtích karbanátků.jedno jestli kvalitní nebo nekvalitní.

podle mého sojovka=asijské jídlo.karbanátek nic asijskýho není.

+2/0
25.6.2012 12:33





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.