Diskuze

Mleté nastavte zeleninou, pak se u grilu nepřecpete, tvrdí Pohlreich

Zelenina podle Zdeňka Pohlreicha oddaluje pocit smrtícího přežrání masem, proto je při grilování strašně důležitá a není jí nikdy dost. Ke krůtímu masu proto do bochánků klidně přidejte nasekané bylinky a nať jarní cibulky. A další grilovanou zeleninu a okurkovou salsu si ještě dejte jako přílohu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

1888

28. 6. 2012 6:07
Jedna znama

vyborna kucharka pohlavne zneuzivala okurky a pak z nich delala manzelovi vokurkovej salat. Jeste stesti ze okurky nelze grilovat nebot obsahuji 98% vody!

0 0
možnosti
V

vsemocnycenzor

26. 6. 2012 7:12
jupííí

tak tak koukám, a mám strach otevřít konzervu s hovězím ve vlastní šťávě, aby tam nebyl Polreich ....

0 0
možnosti
L

Lev---_z-_Rožmitálu

26. 6. 2012 0:14
zdenda udělal karbenátky

a je z něj galaktickej kuchař;-D

0 0
možnosti
F

foffcenzore

25. 6. 2012 21:13
Otazka...

co to je proboha "okurková salsa"?8-o to je novy nazev na okurkovy salat ci co? Salsa je salsa a nakrajeny nebo nastrouhany okurky jsou nakrajeny nebo nastrouhany okurky!!:-/

0 0
možnosti
JZ

ejb

25. 6. 2012 17:17
Úspěch se v ČR neocení

Čecháčci jsou tak závistivý národ, že už závidí i Pohlreichovi, že je pan kuchař. Já vás fakt nechápu.

0 0
možnosti
I

ivoš

25. 6. 2012 17:51
Re: Úspěch se v ČR neocení

Mě jeho recepty taky zrovna moc neříkají. I když se zdržuju příkrých komentářů - myslíš, že je to taky závist?:-/

0 0
možnosti
HA

Jitřní dar

25. 6. 2012 17:08
Vážně můžu?

„Tvar bochánků můžete upravit ještě před položením na rozpálený gril.“ Vážně? Děkuju!

Opravte si popisky u fotek, nevím, co jsou papričky jalape?o. Buď dokupte sadu španělských znaků a napište jalapeño, nebo to napište s n.

0 0
možnosti
HA

Jitřní dar

25. 6. 2012 17:09
Re: Vážně můžu?

Á tak ani v diskuzi to nejde. Prostě nechat u fotky jalape?o je odpudivé.

0 0
možnosti
JB

janbrezen

25. 6. 2012 12:28
tip

do mletyho masa , ktery pak uz neobalujete jako treba karbanatky, nedavejte cibuli, pak tam nebudete mit takove ty cerne horke kousky

0 0
možnosti
JA

Don_Alex

25. 6. 2012 13:27
Re: tip

no ale spalit cibuli v karbanatku znamena ze mas spaleny cely karbanat, jinak by urcite nemela byt cerna...ta cibule je porad vlhcena-mastena tim okolnim masem...

1 0
možnosti
RK

burmajones

25. 6. 2012 12:14
:-)

Zelenina podle Zdeňka Pohlreicha oddaluje pocit smrtícího

přežrání masem, proto je při grilování strašně důležitá a není jí nikdy

dost.

0 0
možnosti
RK

burmajones

25. 6. 2012 12:14
Re: :-)

Obloha podle mě oddaluje pocit smrtícího

přežrání masem, proto je na talíři strašně důležitá a není jí nikdy

dost.Proč on má pravdu a já ne? Kdo mi to vysvětlí?

0 0
možnosti
MN

babička_Boženy_Němcové

25. 6. 2012 10:10
"strašně důležitá"

achjo

0 0
možnosti
G

Grimoir

25. 6. 2012 9:49
Hm.

Doufám, že autorka má novinařinu jen jako ,,vedlejšák,,.. :-)

0 0
možnosti