- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
vyborna kucharka pohlavne zneuzivala okurky a pak z nich delala manzelovi vokurkovej salat. Jeste stesti ze okurky nelze grilovat nebot obsahuji 98% vody!
tak tak koukám, a mám strach otevřít konzervu s hovězím ve vlastní šťávě, aby tam nebyl Polreich ....
a je z něj galaktickej kuchař
co to je proboha "okurková salsa"? to je novy nazev na okurkovy salat ci co? Salsa je salsa a nakrajeny nebo nastrouhany okurky jsou nakrajeny nebo nastrouhany okurky!!
Čecháčci jsou tak závistivý národ, že už závidí i Pohlreichovi, že je pan kuchař. Já vás fakt nechápu.
Mě jeho recepty taky zrovna moc neříkají. I když se zdržuju příkrých komentářů - myslíš, že je to taky závist?
„Tvar bochánků můžete upravit ještě před položením na rozpálený gril.“ Vážně? Děkuju!
Opravte si popisky u fotek, nevím, co jsou papričky jalape?o. Buď dokupte sadu španělských znaků a napište jalapeño, nebo to napište s n.
Á tak ani v diskuzi to nejde. Prostě nechat u fotky jalape?o je odpudivé.
do mletyho masa , ktery pak uz neobalujete jako treba karbanatky, nedavejte cibuli, pak tam nebudete mit takove ty cerne horke kousky
no ale spalit cibuli v karbanatku znamena ze mas spaleny cely karbanat, jinak by urcite nemela byt cerna...ta cibule je porad vlhcena-mastena tim okolnim masem...
Zelenina podle Zdeňka Pohlreicha oddaluje pocit smrtícího
přežrání masem, proto je při grilování strašně důležitá a není jí nikdy
dost.
Obloha podle mě oddaluje pocit smrtícího
přežrání masem, proto je na talíři strašně důležitá a není jí nikdy
dost.Proč on má pravdu a já ne? Kdo mi to vysvětlí?