Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Pekárna vyvinula nůž, který rozetře na chleba ztuhlé máslo z lednice

Designéři britské rodinné pekárny Warburtons vyřešili problém, jak namazat ztuhlé máslo na křehký toust tak, aby se pěkně rozteklo a toust se nerozlámal. Vyvinuli nůž vyhřívaný bateriemi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No3130

20. 8. 2012 16:15
taková blbost

tenhle problém s mazáním másla se mi nějak vyhýbá. já ho vyndám z lednice, rozbalim, pak dám dělat toast nebo ukrojim chleba, většinou k tomu něco piju, takže ohřát vodu, připravit čaj nebo kafe a než si to nanosim na stůl a začnu mazat, tak to máslo jde celkem normálně roztírat. třeba bych mohl tenhle návod prodávat jako levnější alternativu k tomu noži.

0 0
možnosti

Zastavit stát !!!

20. 8. 2012 13:06
Taková pitomost

určitě vznikla z nějakého grantu EU ;-DEURvRv

0 0
možnosti

sochus

20. 8. 2012 11:04
Nejdřív jsem tomu věřil

ale když vidím údaje typu "optimální úhel nože při mazání 24,5 stupňů" a "teplota 41,8", tak si myslím, že je to celé jenom recese, jinak by u toho nebyla tak absurdně přesná čísla. Myslím, že Lupa roku 1996-2350 zase skočila na špek.

1 0
možnosti

jarrydirry

20. 8. 2012 11:52
Re: Nejdřív jsem tomu věřil

Co je na nich přesného?? O co je 42 přesnější než 41.879912421?? Jediný rozdíl je, že tam nepíšou nuly, 42 je taky 42.0000000000000000000, je to to samé číslo. Aby byla představa o chybě, tak by měla být uvedena, např. optimální teplota je 41.8 plus mínus 3.1 °C, to ale v článku není, takže píšete nesmysly.

0 0
možnosti

kocourek25

20. 8. 2012 9:50
U tohoto vynálezu bych prosil .....

znát jak dlouho vydrží ty baterie. To bude asi bomba pro výrobce a prodejce tužkových baterií . ;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

majky.d

19. 8. 2012 20:37
já krájím máslo nožem na jemné plátky

a rovnou pokládám na krajíc chleba, protože to snesu hodně namazaný jak ta paní z Obecné školy :-) na chlebíčky místo margarínu raději pomazánkové máslo :-)

0 0
možnosti

Mablung

19. 8. 2012 16:58
pokojová teplota

A co brání nechat máslo při pokojové teplotě venku? Když se nesní během týdne, tak tam nechávat je část v uzavřeném obalu.

0 0
možnosti

bobísekbobísek

18. 8. 2012 11:34
hm

a není zdravější si pokapat chléb olejem třeba dýňovým nebo olivovýmV

0 0
možnosti

Brundi

20. 8. 2012 14:44
Re: hm

Rozhodne to neni chutnejsi. :-P

0 0
možnosti

fulcrum

17. 8. 2012 14:45
Není lepší začít místo hnusných toastů přejít

na kvalitní tmavý chléb? Ten se rozhodně nerozláme při natírání studeným máslem...

0 0
možnosti

generál Failure

14. 8. 2012 23:14
Češi na to šli od lesa

a místo másla si matlají na tousty margarín. Vůbec jim nevadí, že je to chemická srаčka vymyšlená původně jako zavřihubka pro nejchudší z nejchudších, po dokonalé reklamní masáži jej považují div ne za zázrak a futrují se jím od rána do večera.

3 0
možnosti

net.Xtreme proti diskriminaci

15. 8. 2012 7:20
Re: Češi na to šli od lesa

Si ho porovnej se složením másla, lepší margaríny mají vyšší obsah vitaminů a méně trans nenasycených mastných kyselin, máslo je docela odpad a to i oproti sýru, natož proti jogurtu nebo mléku samotnému...

0 0
možnosti

net.Xtreme se nevzdává

14. 8. 2012 9:38
100 let za opicema

Už dávno lidé vyvinuli margarín...

1 0
možnosti

Kimi.Rsen

17. 8. 2012 10:27
Re: 100 let za opicema

Ale řeč je o másle:-P....Hodinky nebo holínky, vždyť je to jedno, obojí se natahuje, že?;-D:-P

2 0
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...