- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
tenhle problém s mazáním másla se mi nějak vyhýbá. já ho vyndám z lednice, rozbalim, pak dám dělat toast nebo ukrojim chleba, většinou k tomu něco piju, takže ohřát vodu, připravit čaj nebo kafe a než si to nanosim na stůl a začnu mazat, tak to máslo jde celkem normálně roztírat. třeba bych mohl tenhle návod prodávat jako levnější alternativu k tomu noži.
ale když vidím údaje typu "optimální úhel nože při mazání 24,5 stupňů" a "teplota 41,8", tak si myslím, že je to celé jenom recese, jinak by u toho nebyla tak absurdně přesná čísla. Myslím, že Lupa roku 1996-2350 zase skočila na špek.
Co je na nich přesného?? O co je 42 přesnější než 41.879912421?? Jediný rozdíl je, že tam nepíšou nuly, 42 je taky 42.0000000000000000000, je to to samé číslo. Aby byla představa o chybě, tak by měla být uvedena, např. optimální teplota je 41.8 plus mínus 3.1 °C, to ale v článku není, takže píšete nesmysly.
znát jak dlouho vydrží ty baterie. To bude asi bomba pro výrobce a prodejce tužkových baterií .
a rovnou pokládám na krajíc chleba, protože to snesu hodně namazaný jak ta paní z Obecné školy :-) na chlebíčky místo margarínu raději pomazánkové máslo :-)
A co brání nechat máslo při pokojové teplotě venku? Když se nesní během týdne, tak tam nechávat je část v uzavřeném obalu.
a není zdravější si pokapat chléb olejem třeba dýňovým nebo olivovým
na kvalitní tmavý chléb? Ten se rozhodně nerozláme při natírání studeným máslem...
a místo másla si matlají na tousty margarín. Vůbec jim nevadí, že je to chemická srаčka vymyšlená původně jako zavřihubka pro nejchudší z nejchudších, po dokonalé reklamní masáži jej považují div ne za zázrak a futrují se jím od rána do večera.
Si ho porovnej se složením másla, lepší margaríny mají vyšší obsah vitaminů a méně trans nenasycených mastných kyselin, máslo je docela odpad a to i oproti sýru, natož proti jogurtu nebo mléku samotnému...
Už dávno lidé vyvinuli margarín...
Ale řeč je o másle....Hodinky nebo holínky, vždyť je to jedno, obojí se natahuje, že?