- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Je to jakou moucha.
V Čechách se normálně konzumují moučníky z lineckého těsta po celý rok a vždy tomu tak bylo. Autorka možná žila v nějaké sociálně slabší rodině, kde měli linecké těsto jen na Vánoce.
Jeho britský kolega J.Oliver dělal nějakou stdenou ovocnou polévku a před podáváním do ní nalil tak půl litru olivového oleje....snad Emanuel nezklame
když se to celé poleje Pitralonem...
nešlo by to trochu aktuálněji ? třeba něco s rynglemi,švestkami nebo hruškami
já měla domácí hruškovej koláč k snídani. Něco podobného jako to, co je v článku, nasucho předpečené linecké těsto, vanilkový krém ze žloutků, na plátky pokrájené hrušky a navrch drobenka.
No kuchař před kterým je třeba smeknout. A co kdyby koupil celý koláč ? To by uspořil ještě více času.
Navic tohle teda neni klasicke linecke testo.... Ale stejne jsem to nepochopila, kolik casu jako usetril??? Ze mu to za to stalo...