Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

VIDEO: I mleté maso může chutnat jako z ráje. Karbanátky po italsku

Říkejte tomu čufty, burgry nebo sekaná, chutnat to bude pořád skvěle. Aby ne, vzhledem k použitým ingrediencím a oblíbenému a osvědčenému receptu italského šéfkuchaře Emanuela Ridiho od jeho babičky Zairy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Tomas Kuceravy

Pořádný burger

Já mám mleté masu nejradši v pořádném burgeru. Pokud máte také rádi, tak se mrkněte na https://www.facebook.com/NejlepsiBurger. Nebo jsem měl v poslední době výborný ve Food Spotu (www.foodspot.cz), takový pojízdný náklaďák se super jídlem.

0/0
25.8.2012 19:14

opportunity

Až na to, že

dělám vepřovo-hovězí a ne telecí, a bez parmazánu, tak tady nevidím žádnou novinku. Nějak mi vadí protěžování cizích receptů na úkor kvalitních našich.

0/0
22.8.2012 22:01

oldfashioned Kokodák v1b

i sojový substrát a psí separát...

;-D

0/−1
21.8.2012 14:49

ricpic3

Re: i sojový substrát a psí separát...

????

0/0
21.8.2012 23:27

baki

Re: i sojový substrát a psí separát...

Asi ho nenapadlo, že pomlít se může i libové maso. Holt někdo přemýšlí a někdo zůstane u toho, co se dá sehnat v nejbližší samoobsluze :-)

0/0
22.8.2012 11:26

catt0013

To je z horka, ale z toho si nic nedělejte, konec týdne má být deštivý.

0/0
22.8.2012 14:16

Achille Volfoni

?

Olivový olej v kuchyni používám,ale že bych si jim musel zalévat každé jídlo....to určitě ne.Nedávno jsem viděl pořad s J.Oliverem...ten udělal nějakou studenou ovocnou polévku a ve finále tam nalil snad půl litru olivového oleje.Když jsem viděl ty mastné oka,tak se mi ten,do té chvíle zajímavý recept,naprosto znechutil.

Měl jsem za to,že ta mánie zalévání olivovým olejem přešla podobně jako mánie kolem českého česneku,ale evidentně ne.Naopak....teď "zakapávají" každé jídlo a olejem nešetří....

+2/0
21.8.2012 14:47

wrah

Re: ?

Ano, všeho s rozumem. Zakápnout porci pár kapičkami oleje (či v něm případně utřít byllinky) je dobré, ale nesmí se to přehánět.

+1/0
21.8.2012 18:19

BrutusMaximusMaximusIIV

Re: ?

:-):-)

Koukam ze "profici"maji stesti, ze vy dva mate jinou praci .. stacil by jedinej porad s vasi osobou a ti dva uz by si ani neskrtli :-))))

Nenapadlo vas treba zapremyslet, ze ten olej v tom mnozstvi tam proste patri. AT se vam to zda divny ze to bez nej neni ono ?

+1/0
21.8.2012 20:58

Achille Volfoni

Re: ?

hahahaha....komiku;-D

0/0
22.8.2012 14:29

Petrik73

Existuje

nějaké jídlo, které Ital ve finále nezaleje olejem extra virgin?

0/0
21.8.2012 10:40

ivoš

Re: Existuje

Ne. On je totiž Ital.;-D

+2/0
21.8.2012 14:40

Himax

Re: Existuje

Spravně .... :) omluvte mě za hrubky :) jsem totiž tež Ital :D :D :D

Mam Českou přitelkiní ktera vaři rada a velmi dobře i Česky i Italsky jidla, ovšem na vše použivá ten vhodny tuk ....

což znamena že 80 % jidel v Italie se polejvaj Extrapanenskym Olivovejm Olejem :) jich mame doma 3 druhy...

Ale zase mame taky jidla ktery při připravě vyžaduj sadlo či maslo, ale vezměs spiš zimní jidla :) a Emanuele vaři zatim jen letní jidla :D :D :D

+1/0
21.8.2012 21:29







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.